memlekette, töre, toplum ve aile baskısından dolayı kızlarımızın ulaşamadıkları kimlik...
tek eşi olan ve vajinismus ya da orgazm sorunu yaşamayan kızdan başka olmayan kız modelidir...
(demouser, 02.04.2008 23:51 ~ 07.01.2009 16:47)
ülkemizde bu nadir kızlardan çok az vardır.az olan her sey degerlidir cinselliği doya doya yaşıyan kızda azdır o halde cinselligi yaşıyan kız degerlidir
edirne'yi geçmeden rastlanması zor kız modeli.
en nadide örneği için:
(bkz:
üç ayda 50 erkekle yattı)
günün birinde töre cinayetine, baba vahşetine kurban gitme ihtimali olan, anarşist ruhlu kişi. ha, bu anarşistlik kime göre, neye göredir, tartışılır.
cinselliği doya doya yaşayan kız : öfffff kana kana seks yapamadım bugün şehriban hanım teyze. beyamca yok muydu bu arada , beyamca ' ya baktımdı ben.
şehriban hanım teyze : allah belanı versin.
bir tek eşiyle yaşadığı vakit toplumun değer yargılarıyla tezat oluşturmayan kız çeşitidir.
(bkz:
art niyet)
kadındır o, kadın.
bazılarının sıfatlandırmaya pek meraklı olduğu kız. ayrıca "doya doya yaşamak" derken kastedilen önüne gelen her erkekle birlikte olmak mı? belki bu onaylanacak bir olay değil ama öyle bile olsa sana neeee!!!
ama kastedilen doğruyu yanlışı tartabilir bir şekilde yaşamaksa ister eşiyle yaşasın ister sevgilisiyle tamamen kişisel tercihine kalmış kızdır.
(billy, 03.04.2008 16:58)
- tüüü kaka(?)
maalesef gelenek göreneklerimizde hoş karşılanmayan, toplum içinde de kaşar sıfatını yiyen kızdır. cinselliği doya doya yaşayan erkek ise delikanlı adamdır, süperdir, manyaktır.
ahh ah...
(comex, 03.04.2008 17:28)
bu kızlar doğal kızlardır.içindeki cinsellik dürtülerini bastırmazlar ve çevre baskısını üstesinden gelerek kulaklarını bazı zırvalıklara tıkayarak olgunluğa ulaşmış kızlardır.takdir edilesidir ama cinselliği doya doya her gün başka biriyle yaşamak da uygun bir davranış olmadığı gibi burada vurgulanacak kavram cinselliği doya doya yaşarken içinde hiçbir bastırılmış cinsellik dürtüsü olmamasıdır.
en iyisidir,hep yapsındır,evlenmesindir.hiç yaşamamış bir kızcağızın cahilliğinden çok daha iyidir.kaldı ki hiç deneyimi olmadan evlenen kızlarımız maalesef çoğunluktadır ve evlendiğinde mutsuz olurlar.var yakınımda böyle biri ondan biliyorum.gerçekten.allah sizi inandırsın.kızcağız bana kocam bunu bunu istedi midem kalktı yapamadım diye anlatıyo ne olduğunu bile bilmiyo.hani güzel bişiydi cinsellik diyo,hani böyle yıldızlar filan varmış nerde diye soruyo.yok dedim öyle bişey.yıldız mıldız kim görmüş? hatta kim kaybetmiş yıldızı da biz buluyoruz hoop dedim.onlar evlenmeden önce oluyor kızım dedim ama sana geçmiş olsun dedim.dedim vallahi.hatta bence bakınız bakınız (bkz:
evlilik) (bkz:
@2290544)
edit: çok da umrumdaydı
ilginçtir, bazı ahlak bekçilerinin(!) istedikleri gibi nitelendirdikleri kızlardır. kime neyse?
cinselliği doya doya yaşayan kız orospu değildir.orospu bu işten para kazanarak geleceğini garanti altına almak isterken cinselliği doya doya yaşayan kız sevdiği kişiyle,hoşlandığı bir işi yapabilmenin hazzını alır ve toplumun neden çıkarttığı ve kendisine dayattığını anlamadığı etik hadiseleri pek takmayandır.
bu başlık vesilesi ile davet edilesi,
msn adresi istenesi kız...
*
(bkz:
netlog gençliği)
tabuları yıkmış insandır..namus gibi soyut bir kavramı bedenine indirgemeyen kızdır..namusunun beyninde olduğunu bilen kızdır.
normal insandır, üzerine gitmemek lazım.
(bkz:
mahalle baskısı)
(bkz:
olsa da yesek)
hmm kötülenmiş. yanlış mı oldu acaba? şöyle diyelim.
(bkz:
olsa da siksek)