mario gomez'i de örnek olarak gösterebiliriz bu tür futbolculara. hatta maçın ardından bild gazetesi hayvani boyutlarda bir resimle "çüküyle gol atan adam" diye manşet atmıştı, sabah sabah baya gülmüştüm.
futbolcuların attığı golleri "sağ ayakla", "sol ayakla" ve "kafayla" şeklinde üçe ayırıp kategorize eden istatistikçileri cendereye sokacak türden spor olayı.
-ne yazayım adnan ? bi akıl ver bana.
+abicim, gerçekten bilemiyorum. acaba bu istatistiği köşeden çıkarsak mı? hakan şükür gollerinde de büyük sıkıntı yaşıyoruz. bu sene de futbola devam edeceği şeklinde bir demeci oldu haftaiçinde.
-bu geleneği bozamayız adnan. "kafayla" diye yazıyorum. soran olursa da "teknik bir hata olmuş" derim.
sunucu: evet sayın seyirciler akif'i soyunma odasında yakaladık. 90. dakikada attığı golle sikimsallaspor finale yükseldi. akif bir gol attın ne düşünüyorsun?
akif: hmmmfss... ağğrrr...
s: heyecanlısın tabi. mükemmel bir andı. biraz şansa oldu sanırım. nasıl gelişti pozisyon?
a: ımhh...
s: kaleci gelişine iyi abandı, sanırım bacağına çarptı gol oldu.
a: ... abi bırak işeyeyim...
- sayın seyirciler abdülkadir yanımızda. evet abdülkadir zor bi' maç oldu ama üç puanı tek golle de olsa aldınız golü de sen attın bize pozisyonu anlatır mısın?
- zor maş oldu bugun ama biz şok şalıştık koştuk ben urda kaleye duuru koştum sora top attı bena ehmet top benim uzaktan geçiyordu ama şarptı gol oldu.
- ehm şey evet abdulkadir teşekkürler tekrar stüdyodayız. ercan?
- şarptı ama ajıdı şok abi.