haluk bilginerin döktürdüğü,bahçeşehir üniversitesinin sahneye koyarak olur olmaz eklemeler,cıvık bir yorumla çok iyi oyuncular da olmasına ragmen maalesef piç ettiği oyundur.
özellikle ev arkadaşı olarak seçeceğiniz kişide bulunmaması gereken özellik. hele hele kombi, arkadaşınızın odasının balkonundaysa zatürresiz geçen her kış başarıdır.
tam iyileşiyordum ulan allahsız. portakal ve greyfurtla gereken vitamin takviyemi de yapmıştım. ama neden kısarsın kombiyi kardeşim? özel hastane sahibi misin? ne istiyosun benden? gece 4 gibi boğazımdaki yanma ve solunum problemiyle uyandım. baktım buz soluyorum. hava soğuk, yoğunluk yüksek, oksijen oranı bol olmasına bol. içten yanmalı motor olsam benden mutlusu yoktu, ama şerefsizim boğazımda buz birikti. karbüratör buzlanması olmuş uyurken, hayır exhaust havasını, inlet' e yönlediricek sistemim de yok ki benim havayı ısıtayım motora girmeden.
ama sevindirici olan, bir gün uykuda ölürsem yaza kadar cesetim bozulmadan ve kokmadan kalacak. benim naciz bedenim elbet bir gün 36.5 derece sıcaklığa muvaffak olacaktır. bunu umuyorum. bunun hayaliyle yaşıyorum.
kenter tiyatrosunda demet evgarlı,bülent şakraklı kadrosuyla gösterimi devam eden oyun. gidilmeli, görülmeli...şahane...ama insan cimri baba rolünde müşfik kenter i aramıyor değil.
arkdaşım ösym ye tercih bildirecek diye geçen gün mezun olduğum liseye gittim.benim okuduğum dönemden pek az öğretmen vardı zaten olanların da işleri başlarından aşkındı boşlukta bulunup gelmişken onları da görüp öyle gidelim dedim.beklemeye başladık.
yanımızdan tanımadığım bir bayan hoca geçti o sırada ne yapıyorsunuz ? diye sordu meğer kadının derdi başkaymış ben de masum masum gülümseyip iyiyiz hocam siz nasılsınız? demiştim oysa.benimle gelir misiniz arkdaşlara çay getirelim demez mi!ben durup arkadaşıma baktım yan yan atladı tabi hemen tamam hocam sorun değil olur falan diye.
neyse ben de peşlerine takıldım gittik..çıkardı lipton poşet çay kullanacak kadın önce 5 bardağa su doldurdu sonra da nasıl olduğunu anlayamadğım şekilde poşet çayı birinden çıkarıp diğerine diğerinden çıkarıp ötekine sokmak suretiyle 5 bardak çayı hazır etti.
bu giri için daha uygun bir başlık olamayacağını düşündüm ben de.cimri o'dur herhalde.