görseller
cihat şener 

belki ilginizi çeker
  1. · sıcak saatler
  2. · başörtülü öğrenciler odtü veya bilkent i kazanamaz
  3. · trt de öğrencilere telefonla yardım eden adam
  4. · hayatımız sınav
  5. · öss sonuçları açıklandıktan sonra yaşananlar
  6. · hayatımız sınav programındaki askılı adam
  7. · birbirine benzeyen ünlüler
  8. · sınav döneminde önem kazanan insanlar
  9. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  2. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  3. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  4. · günün tek cümlelik özeti
  5. · erkekte ses tonu
  6. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  7. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  8. · metin milli
  9. · bilgi

cihat şener  

1. bir dönem öss ile ilgili abuk bir program yapmış ve çoluk çocuğa hocalık taslamış kişi.
    (excalibur, 22.01.2005 03:22)
  2. vaktinde tv8deki tombul amca
    (16v, 10.08.2006 22:34)
  3. arayan öğrencilerin hepsini şahsen tanıyomuş gibi konuşan, herkese aynı öğütleri veren, öğrencilere net'lerini sorup aldığı cevabı pek de umursamadan fiks bir iki cümle sallayan televizyon insanı. kim olduğunu anlamayanlar için tarif de edelim; gözlük ve pantolon askısı insanı.
    (undeuxtrois, 10.08.2006 22:35)
  4. öss senesi annelerin çocuklarını "oğlum/ kızım koş salona" diye çağırmasına, akabinde evladın "herhalde güzel bir program var" diye düşünerek televizyona bakıp dumur olmasına sebebiyet veren adam.
    (tangerine, 10.08.2006 22:39 ~ 22:58)
  5. bir-iki dizi veya filmde de oynamışlığı olan şahıs.
    (volkyt, 28.02.2007 19:26)
  6. (bkz: cahit saher)
    (yeşilçam, 28.02.2007 20:45)
  7. söyledikleri doğrudur. ama hemen hemen her öss sonrası tercih yapacak öğrencinin bildiği şeyleri söyler. hakkını da yemeyelim çok güzel de moral verir. 2005'in kasım ayında söylediği "birazcık hız, birazcık hırs" lafını çok tutmuştum. basit ama etkili bir laf gibi gelmişti baştan ama sonra dinleyen kim.

yanılmıyorsam kendisi matematik öğretmenidir.
    (genjuure, 29.08.2007 22:14 ~ 22:20)
  8. evlat kişisi sınava girerken gözümü kırpmadan izlediğim, ağzından çıkan her kelimeyi yorumlamaya çalıştığım, iç daraltan günlerde sıkıntıları dağıtan babacan şahsiyet.

hayır, bana ne oluyorsa artık.
    (sugibiazizol, 29.08.2007 22:19)
  9. allahım, dayanamayıp yorum yapacağım!

bu sevimli adam ilk olarak eyçbibi televizyonunda, sunucu kızın sorularını cevaplandırdığı bir formatla sınav programı macerasına başladı. hayatımıza ve sunucu kızın lafına bu zamanlarda girdi. ne ego o yarabbim! kızın mı sıtkı sıyrıldı boğuşmaktan, kanal mı "zaten bu adam sunuculuk da yapıyor, niye ek masraf yapalım" dedi , artık ne olduysa kız birgün yok oldu, meydan da pozitifcihathoca'ya kaldı. tutana aşkolsun ondan sonra. oyunculuk, pisikolojik pozitivasyon, sevimlilik, sevimlilik, onyedi yaşındaki adamların titrek sesleriyle sığındıkları kollayıcı otorite figürlüğü, yine sevimlilik, aman sevimlilik, ooh yandan sevimlilik, efendim sonra her an bir diziden hayatıma sızması olasılığı... yahu biri pozitifcihathoca'ya herkesin herşeyi yapmasına gerek olmadığını anlatsa ya da şöyle bir damarına basıp matematikte iddialaşsa bilmeden etmeden.

cânım pozitifcihanhoca çık hayatımdan. insaniyet namına yani yahu! lütfen ama be.
    (salieri ve çiğnenen onuru, 25.10.2007 04:13)
  10. zamanında sitesinden öss'yle ilgili bildiğim bir konu hakkında şüphem kalmasın diye mail yoluyla soru sormuştum. iki hafta sonra cevabı aldığımda az kalsın sayesinde 300 ytl kaptıracaktım. neyse ki hemen işinin ehli bir rehberlikçiye gidip durumu sorunca kendimin haklı olduğunu şener'in ise durumdan bihaber olduğunu anladım. daha sonra kişi hakkında araştırınca bazı konularda öğrencileri yanlış bilgilendirdiğini öğrendim. programını zaten izlemeye dayanamıyordum zira insanda moral değil stres yaratıyordu.
    (jane, 23.10.2008 19:54 ~ 19:57)
  11. zamanında sıcak saatler dizisinde oynamıştı.

edit: kanıtını da buldum görsellerden.

(görsel: sıcak saatler/39955)
    (bir şeyler olacak yarın, 11.05.2009 22:01 ~ 22:02)
  12. yamulmuyorsam bir ara trtden öss öncesi bir öğrenciye kardeşini gezdirmesini öğütlerken gidin gezin kafaları çekin artık, bıraksın çalışmayı gibi bir öğüt verip bir süre uzaklaştırılmıştı, kötü örnek oldu diye. bu ülkenin herkesi örnek alma mevzu da baydı artık ama napalım.
    (illuyanka, 30.06.2009 02:52 ~ 02:52)
  13. bu adamın "sürekli güven veren adam" olma zorunluluğu vardı sanki. merak ediyorum, acaba kendi kişisel yaşamında çöküş yaşadığında "yarın program var anasını siteyim, ben burada ya*raklara gelmişim, programın a*na koyim" diyebilmiş midir acaba.
    (skuba, 30.06.2009 02:55)
  14. bana gereksiz huzurlu bir gaz veren adam. rehber öğretmeni gibi. daha bir evde beslenebilir olanından.hani ne zaman açsam tv'de bu şeker amca.hep ''hadi çocuklarım hadi şu kadar var olur bu iş'' diyor.nedensizce seviyorum.programı denk gelince değiştiremiyorum.
    (death, 30.06.2009 03:37)
  15. kendisini ''hayatımız sınav programındaki askılı adam'' diye adlandırdığım kişilik. matematikten hiç bir şey anlamadığı (ya da her şeyi unuttuğu) öss sorularının sadece mat1 de bulunan basit sorularını çözebilmesiyle ortaya çıkmıştır.
    (small, 30.06.2009 14:26 ~ 05.09.2009 23:21)
  16. ülkemin güzide gençlerinin öss senesinde 1 kere de olsa izlediği/izlemeye maruz bırakıldığı hayatımız sınav programının sunucusu.sürekli ben herşeyi bilirim edelarındadır ama söyledikleri hep aynı şeylerdir, o zamanlar (2006) yeni sınav sistemiyle ilgili bişeyler öğreniriz diye bu amcanın söylediklerini kulaklarımızı açar dinlerdik, ne luzumsuz olduğunu şimdi anlıyorum.

herneyse sonra sınavı kazandık, bi gün yurtta zap yaparken bu amcayı gördük ve eski günleri yad ederiz diye seyredelim biraz dedik.işte bi kızcağız yayına bağlandı, ne söyledi hatırlamıyorum ama gayet sakin derdini anlattı gevelemedi falan.sonra telefonu kapatacağı zaman bu amcamız dedi ki;
    -aferin kızım bak hiç heyecanlanmadan ne güzel anlattın meramını.
    amcamız kendini ne sanıyorsa artık, ne diye heyecanlanacak lan millet, karşısında göbekli, yaşlı bi amca var.
    ben bunu yüksek sesle söyleyince odaca kopmuştuk.sonra kanalı değiştirdik.
    (moonlight, 30.06.2009 17:36 ~ 18:01)
  17. sıcak saatler'in sapık, bohem amcasıydı.
    (kl7mu, 30.06.2009 17:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil