belki ilginizi çeker
  1. · cihangir de bir ev
  2. · ron ron ron
  3. · setüstü eşcinsel eyaleti
  4. · pürtelaşın girişindeki pembe bina
  5. · cihangirde bi ev
  6. · cihangir kedi cumhuriyeti
  7. · otuz bin kadınla nasıl birlikte oldum
  8. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · thierry henry
  2. · aklidengegorecelibikavramdir
  3. · kurban bayramı vahşeti
  4. · domuz gribi
  5. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  6. · ezel
  7. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  8. · girinin sonunu bok etmek
  9. · hayatın ne kadar ibne olduğunun anlaşıldığı anlar

cihangir de bir evde uyanmak  

1. kıskandığım olaydır.

mına kodumun memleketinde gaziosmanpaşa'da, bağcılar'da, topkapı'nın ara sokaklarında ve laleli'de çıplak insanların ortasında uyanmaktan ebem sikildi. bi cihangir'e denk getiremedim.
    (chaghdash, 04.07.2007 21:42)
  2. (bkz: yazarlardan hikaye)
    (gibigibi, 04.07.2007 21:43)
  3. (bkz: nasa da çalışan ilk denek maymunun psikolojisi)
    (virgül, 04.07.2007 21:44)
  4. (bkz: pisssmi)
    (jack, 04.07.2007 21:46)
  5. (bkz: otuz bin kadınla nasıl birlikte oldum)
    (bkz: hem entel ve duyguluyum hem de asi ve sevişkenim)
    (theone, 04.07.2007 21:54)
  6. (bkz: ben de cihangir çocuğuyum bebişim)
    (sirseri, 04.07.2007 21:59 ~ 10.10.2007 11:58)
  7. evde uyanabiliyorsanız dua edin derim nitekim ben ne zaman o taraflara gitsem sokaklarda uyanıyorum, merdivenlerde uyuyan gençlerden biri benim işte. alkolün kime neyapacağı belli olmuyor işte. annecim söz bi daha içmicem!!
    (beyazzakkum, 04.07.2007 22:01)
  8. ee ne var bunda? diye cevaplanacak aptal cümlecik.
    (iki nokta üst üste biri altta biri üstte, 04.07.2007 22:04 ~ 22:04)
  9. aniden batu'nun, sikini suratınıza sallamasıyla karşılaşabilirsiniz.
    (bkz: cihangirde bi ev)
    (albiceleste, 04.07.2007 22:07)
  10. saat 6 gibi karnı gurul gurul eve gelir insan. kanda alkol promil oranları, sünger gibi içerim departmanına hiç uğramamıştır, haftalardır kullandığınız antibiyotik bitmemiştir. yatağa geçersiniz, yanınızda yatan çıplak yastığa bakar, bunun kılıfını bulayım, yoksa kılıfsız yatsam daha mı isyankar, daha mı coşkunsal olurum, ha, acaba nasıl bir bohem yapsam da şekilden şekle girsem dersiniz. salondan ajans sesi gelmektedir, emekli babanız gene vermişir televizyona volümü. kılıfsız yastığa isyan eden anneyi uyandırmamak için bir köşede sessizce kenarı işli paçalı donunuzu giymektesinizdir. bu arada kılıfsız yani çıplak yastık bir gerinir gibi gelir size, tövbe estağfurullah, bi halüsünarsyonmu gördüm acaba dersiniz. kendinizi birden bayram sabahı misafirliğe giden çocuk anılarını anlatıp bar taburesi üzerinde "hem içliyim hem sevişgenim, üstelik arabam da var, yiyişelim mi yoksa abazanlıktan bar taburesine değdiricem" mesajı veren hayat kıpırganı insanevlatlarının ağzına levye vurmuş gibi mutlu hissedersiniz... yerdeki yarı çıplak yorgan, hurç ve apansız, umarsız dağılmış masaörtülerinin arasından zıplayarak dış kapıya ulaşırsınız... şöyle bir entelektüelite, şöyle bir sitüasyonist enternasyonel hava koklayayım dersiniz, fakat burnunuza kesif bir çiş kokusu gelir... işte o an, altınıza etmiş olduğunuz andır ve "monakoyum, ah ulan bu serzenişlik, bu kıyıda kalmışlık, getirin lan sözlüğü biraz coşayım da, şu yaşanmışlıkları teoman yakupoğlu üslubuyla okura vereyim, belki burdan bir manita iner, bak adam yıllardır coşkun gibi manita yaptı bu söylemlerle, ben neden yapmayayım... kimbilir dostum, ha" dersiniz. tebrikler, olmuşsunuzdur.

edit: bu yazının orijinali gene silinmiş, oysa ki altalta okuyunca ne kadder güzel oluyordu.
    (fingerbang, 04.07.2007 22:32 ~ 17.07.2008 13:25)
  11. (bkz: geçmiş olsun)
    (dereotundannefretederim, 04.07.2007 22:39)
  12. entel mi seviyorsun, fuckybuddy misin, abazansın ama para sende mi, eşcinsel mi yoksa kedi mi tercih ediyorsun diye sordurtur cihangirde hiç tanımadığınız bir evde uyanmak.

(bkz: pürtelaşın girişindeki pembe bina)
    (bkz: başkurt yuppie otonom bölgesi)
    (bkz: setüstü eşcinsel eyaleti)
    (bkz: cihangir caddesi entel özerk bölgesi)
    (bkz: cihangir kedi cumhuriyeti)

yoksa sadece çingene mi seviyorsunuz
    malum;

(bkz: tophaneye inen yokuşlar)

ama en güzeli fındıklıda kahvaltı etmektir...
    (girişyıkımtelaş, 26.02.2009 17:03 ~ 17:05)
  13. gazi mahallesinde bir evde uyanmaktan çok bir farkı yok. ikisini de bizzat tatbik ettim, test ettim, onayladım. cihangir şişirilmiş bir balonmuş arkadaş. bir kediler memnun oranın sakini olmaktan. sokak kedileri kedi mamasıyla besleniyor lan. garip bir düzlem yani cihangir dedikleri. ama cihangirde bir evde uyanmanın pek bir esprisi yok gibime geldi açıkçası. yok evet. bildiğin çapaklarla, salya sümük uyanıyorsun. ne bileyim.
    (damdanakan, 19.06.2009 14:16 ~ 14:17)
  14. eğer buzla dolu bir küvetteyseniz al sana macera.
    (diazepam, 19.06.2009 14:18)
  15. ron ron ron sesleriyle uyanmaktır.
    (bkz: cihangir'de bir ev)
    (zinkafnun, 19.06.2009 14:26 ~ 14:27)
  16. (bkz: pause)
    (livingdeath, 19.06.2009 15:01)
  17. gecenin bi vakti anıran kediler tarafından uyandırıldıysanız yedi ced, sülale ve cibilliyet cümleleri eşliğinde gerçekleşen etkinliktir.
    (aliminyon, 19.06.2009 15:03)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil