belki ilginizi çeker
  1. · ricardo izecson dos santos leite kaka
  2. · ilginç kız isimleri
  3. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  5. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  6. · kar yağarken hissedilen duygular
  7. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  8. · isa
  9. · sözlüğün bayması

cihandabir biricik birtane birleşik meltem  

1. izmirli bir koleksiyoncunun 24 yaşındaki kızının ismi.
    birleşik evlenmeden önceki soyadı, meltem eşinin soyadı ve cihandabir biricik birtane ise ismi oluyomuş...
    (ciramencatibin, 22.03.2009 11:02)
  2. ismi kredi almak istediği banka personeli tarafından internete sızdırılınca kişilik haklarına saldırı nedeniyle tazminat istemiş insandır.ben onu da isteyemezdim.
    (mücrim, 23.03.2009 05:53 ~ 05:54)
  3. engin ardıçın bugünkü yazısına bile konu olmuş izmirli isim mağduru kişi...ahanda alakadar yazısı da bu
    http://sabah.com.tr/...
    (bitanesindenbitanesine, 23.03.2009 09:02 ~ 09:03)
  4. mailime gelen nüfus kağıdını görünce inanmadığım, tc kimlik numarasına göre ssk sicil kaydını sorgulayıp gerçekten var olduğuna ikna olduğum biricik insan. hayır ailesi kendisine 3 isim vermiş olabilir, kendisinin yapabileceği bir şey yoktur, anlarım. ama evlendikten sonra kızlık soyadını muhafaza edip 5 isimli brezilyalı futbolcu gibi ortalıkta gezmek nedir arkadaşım?

bu arada annesinin adı da "birtane sultan nuran" olduğundan bu uzun isim koyma işinin babasının değil de anasının başının altından çıktığını düşünmekteyim.
    (attila the hun, 23.03.2009 09:33)
  5. başlığı açmayarak tazminattan kurtulduğum isimdir. 2-3 hafta önce duymuştum bu ismi. birebir tanışan yakınım var.
    (yeşil başlı gövel ördek, 23.03.2009 09:37)
  6. (bkz: ebeveynlerin çocuklarına attığı en büyük kazık)

kıt zekam ve üstün matematik bilgimle sadeleştirmek istersek "bir" parantezine almamız işimizi kolaylaştırır.

bir(cihanda+icik+tane+leşik)+meltem

burdan da "bir" çarpmada etkisiz eleman olduğundan sonuç;

"cihandaicik tanele şikmeltem" gibi orjinal bir isim de elde edebiliriz.
    (hiçbirşeydiyen, 23.03.2009 10:12 ~ 10:26)
  7. (bkz: şaka gibi)

(bkz: dedim ve kaçtım)

edit: mahlasımdan tanınıp dava edilmem inşallah.
    (idiot, 23.03.2009 10:34)
  8. kendi kendimizi gıdıklama yoluyla gülme çabasına sokan bir fıkrayla pekiştirebileceğimi düşündüm.

"karı koca varmış onların hiç çocuğu olmuyormuş ondan baba dua etmiş allahım benim bir oğlum olsun ona dünyanın en uzun ismini koyacağım demiş.sonra bir erkek çocukları olmuş ismini abdül kadir altan üsten dıgıdık dıgıdık sağdan soldan dıgıdık ismini koymuşlar.sonra gene dua etmişler bu sefer kız istemişler kadın dua etmiş allahım benim bir kız evladım olsun ona dünyanın en kısa ismini koycam demiş kızı olmuş ona e ismini koymuşlar.bunlar ailecek denize gitmişler.abdül kadir altan üsten dıgıdık dıgıdık sağdan soldan dıgıdık boğuluyomuş.e babasına babacığım abdül kadir altan üsten dıgıdık dıgıdık sağdan soldan dıgıdık boğuluyo dedi.babasıda anlamamış annene sordemiş annesine abdül kadir altan üsten dıgıdık dıgıdık sağdan soldan dıgıdık boğuluyo demiş.kurtarmışlar.abdül kadir altan üsten dıgıdık dıgıdık sağdan soldan dıgıdık demişki baba ismimi biraz dağa uzun koysaydınız cenneti boyluyordum"
    (kağıt gemii, 23.03.2009 10:45)
  9. seneler önce gazetelere haber olmuş aile.
    http://www.radikal.com.tr/...
    (yavanna, 23.03.2009 11:54)
  10. (hacktor, 23.03.2009 12:13 ~ 12:15)
  11. (oerlikon, 23.03.2009 12:16)
  12. gazetelerde haber olarak yer bulmuş isim.

benim takıldığım kimliği internette paylaşan insan. nasıl bir arsızlık, nasıl bir espiri anlayışıdır çözemedim. önüne gelen her şeyle dalga geçen bir zihniyet yansıması. umarım kucak dolusu +rep falan kazanmıştır. internetin en karizmatik kullanıcısı falan yaparlar. erkekse bütün kızlar, dişiyse bütün erkekler deli divane olur önüne.

bir insanın kimliğini nasıl, hangi kendine güvenle paylaşabilmiş... hani klişe bir tanımlama olur ya ''senin annenin kimliğini de biz paylaşalım'' diye...
    (ne içersen iç su iç, 23.03.2009 12:16)
  13. (tiğtiğ, 12.07.2009 13:24)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil