(ilk kare gitarı elinde pufta artistik bir şekilde otururken)
+aksııın bacaklarındaaan oluuk oluuk milyonlarcaa doğmayacak çocuuklarıım
-ay teoman ne kadar çağdaş ve cüretkar şarkı sözlerin vaaar ...
(ikinci kare stadda davulu asmış boynuna bir eli havada bir elinde tokmak)
+ekinler dize kadar!!kartal gel bizee kaaadaar!!sana bişey göstersem!kasıktan dize kadar al bunu alamaz mısııııın?sen ne biçim delikanlısııııın ...
(stad)
--yeni beste teo yeni beste ...
uykusuz'da uğur gürsoy'la aynı sayfayı paylaşmaya başlayan ismi çok fazla duyulmamış lakin köşesi açılıp bakıldığında uykusuz'a güç kattığı açık olan çizerdir. daha fazla yer kullanabilse daha iyi olacak gibi geliyor.
geçen hafta fırat'ın olması gerektiği yerde bu adamı görünce acayip bir üzüntüye uğrayıp, fıratın yerini mi alacak acaba diye kızmıştım. fakat öyle bir özür dilemiş ki, affetmemek mümkün değil yahu.
yıllardır herkesin yaptığı ama kimsenin konuşamadığı "yarım saat çalışayım sonra 31 çeker yine çalışırım" gerçeğini gözler önümüze seren başarılı çizer. dahası "iktisat işletmenin biraz değişiği"ni hatırlatıp tebessüm ettirmiştir. çizerlikte geleceği parlak, okulunu bilemem. kendisini tebrik ve takip ediyoruz. neyse ben şimdi ders çalışayım.
çizgileriyle de esprileriyle de ilgi çeken bir adam. o küçücük karelere o kadar ayrıntıyı sıkıştırmak zordur. ben anlamam gerçi, ama anlayan birine sordum zormuş. on sene sonra büyük adam olursa "bakın ilk takipçilerinden biri bendim" diye hava atacağım. yok unutulur giderse siz de burayı açıp okumazsınız zaten.
--- ıspoyler ---
şehir dev canavarın tehdidindeyken clark kent kılıklı adamın koşarak telefon kulübesine girmesi ve annesini arayıp "annecim nasılsınız? sorma sorma perişan buralar..." demesi. aynı anda yan kulübeden süpermen'in çıkması...
--- ıspoyler ---