-abi nooldu ne dedi doktor?
-bak osman her canlı doğar, büyür ve günü gelince bu fani dünyaya veda eder şimdi...
-ölcek miyim abi?..
-ama bak alıştıra alıştıra söyledim lan doğru konuş bak ipnelik yapma şimdi!
-sizden önceki hocamız bize süphanekeyi de öğretirdi.
-lan öğrenemedin mi hala süphanekeyi?
-konuşulanları anlıyorum da cümle kuramıyorum.
-ne diyon oğlum?
-gramerim zayıf.
-bak oğlum biri seni "gel seni babana götürcem" diyip kaçırabilir aman dikkat et!..
-kimi kaçırıyolar lan öyle, ben sen miyim kavun kafa seni ya!..
-lan çok küçüktüm oolum kafama kakmasana it..
spiker : tebrikler ülkemize 100 metrede madalya getirdiniz ayrıca eski rekoru egale ettiniz. düşünceleriniz?
türk atlet : iyi oldu ya benim için de spor oldu hem
bugünden itibaren kendisini uykusuz'da görebileceğimiz can çizer. daha gelir gelmez bombayı patlatmıştır. iki küçük karikatürünü görmemle birlikte, otobüste meksika dalgası başlatmam bir oldu. seviyoruz kendisini.
-doğruyu... yalnızca doğruyu söyleyeceğine kuran'a el basarak yemin eder misin?
-kuran'a el basmasam olmaz mı abi?.. yalan söyleyeceğimden değil de.. şeyy.. yani..
-anladım anladım... cenabetsin di mi?!.. ulan bi tane de abdestli adam gelsin şuraya be...
-sedat telefonumu bulamıyorum lan...çaldırsana şunu bi..
-tamam çaldıriim...hah çalıyo..aa cebinde çalıyo abi telefon...abi iyi misin?
-yedi yıldır ilk defa şimdi çalıyo bu telefon biliyo musun?..hiç iyi diliim sedat...hiç!..
gerek çizgisiyle, gerek üslubuyla, gerek ayrıntıları mizaha dökebilme yeteneğiyle, çok beğenilen bir uykusuz çizeri.
+ üniversitede tanışıp evlendik, aradan 20 yıl geçti, hala telefonda "banu üniv." olarak kayıtlıyım. değiştir şunu be artık ruhsuz adam !
- aa o sen miydin ya, ben de diyorum kim bu?
+ oha.
fermuar'a fazladan para bayılma nedenimdi. uykusuz'a geçti şükela oldu. ben ve benim gibi bu dertten muzdarip bir çok takipçisini rahatlattı. uykusuz'un 26 mart tarihli sayısından:
+aaa!.. mafyaya giren bir daha çıkamaz sanıyordum. ne yani gidebilir miyim şimdi?
-bizde öyle bişey yok ya, gidebilirsin tabi ama bak burda gördüklerini kimseye anlatmak yok taam mı, söz ver!..
+ne biçim mafyaya girmişim .mına koyim. tamam tamam söz !..
-annem babam ölsün de!..
-mafyaya giren bir daha çıkamaz evlat.ona göre iyi düşün
-tamam ya ömür boyu şi garantisi var işte.tam bana göre.kabul ediyorum ne zaman başlayayım.pazartesi iyi mi?
-başlama
-kadınlar çiçektir necati ilgi ister..
-ilgilenince sikebiliyoz mu abi?
-onlara ilgi alaka sevgi göstermeli....narin bedenlerini ruhlarını incitmemeli..
-hımmm...ne zaman sikcez abi?
-arada bir sürprizler yapmalı şaşaırtmalı şımartmalı..
-sikmicez mi?
2005 yılı kemikdeli dışkısından
- hanfendi siz şu kelin iki yanına... beyfendi siz de aynı kabak kafanın bi arkasına oturacaksınız...
+ gel lan vericem bahşişini orspu çocuu.
- almıyorum lan! bu sefer de ben almıyorum...
kanaatimce üzerine biraz düşüldüğünde 2-3 yiğit özgür edebilecek, bunun yanında haddinden fazla mütevazi, biraz iri kafalı çizer. esprilerindeki naiflik, aptallığı ve saflığı kullanış üslubu çok az çizerde bulunabilir, ve bu bir stil yaratıp onu geliştirmeyle değil, doğuştan gelen bir allah vergisi yetenekle olur. kendisini tanıdığım için yazmadım bunları valla bak.