|
|
- bir kıza evlilikten bahsettirebiliyor ve kendiniz de bilmem yalan bilmem gerçek yalan evlilikten bahsedecek kadar düşmüşseniz, aha o ciddi ilişki olmaktadır. tuhaftır, biz erkekler bu konuda paniklere gebe oluruz eğer o kızla evlilik gibi bir hayalimiz yoksa, "aq kız geri tepti" tarzı bir düşünce almaktadır bizim baaazı skorer arkadaşlarımızı. kızlarda durum daha fena, bir kısmı, kesinlikle çoğunluğu değil, evlilik lafını duyunca fazla kaptırmalarından mıdır nedir, hiç anlamadığınız bir şekilde sizi yatakta bulmanızı başarırlar, sonrasında evlilik hayali kuran bu arkadaş terk edilir ve ortaya ilginç organizmalar çıkar. ciddi ilişki kavramı basit bir küresel yalan ve zarardır, ciddi olmayan iilişki var mıdır ki lan?
- ooo engin beyy. anlayalım ne işşş?? didemle falan?
+ oom ciddi takılıyoruz biz ya..
buradaki diyalogta; zavallı engin bey aslında acziyetini böyle bir yalanla örtbas etmektedir, zira nazarında didem şahsı engin arkadaşa 'verme'miştir, bunu bir şekilde kendi lehine çevirmesi lazımdır. örnekte de görüldüğü üzere; "evlenmeden olmaz"cı bir tutum benimsemişçesine, yalandan sıkmaktadır kendsi, didem'e yazık.
hakan'la esra'yı ele alalım;
- ya esra, inat yapma kızım bak seninle ciddi düşünüyorum diyorum ya
+ ya bilmiyorum, olmaz
- kızım evlenices çoluk çocuğa karışacas diyorum neyi bilmiyosun?
bu örneğimizde ise, yine, hakan kişisi kızı yatağa atabilmek için ciddi düşünme refleksini sergilemektedir. zavallı kızımız ise bu ataklara karşı savunmasız, kendi kafasında bir erkeğin verebileceği en iddialı teminatlardan birisiyle karşı karşıyadır, evlenmek. tuhaftır kızlar bu konuda biraz ilginçler, evlilik çoğu için aşırı derecede yaşanması gereken bir olgu. yine olan esra'ya olacak, neyse.
bir de ciddi anlamda ciddi düşünenler vardır ki, onlar zaten böyle bir "ciddi ilişki" mavalına girmezler, ya evlenirler, ya da hayatlarına karı koca gibi devam ederler, sadece cinsel yaşamdan bahsetmiyorum ve hatta o hiç olmayabilir bile, gerçekten "eş" olmayı başarmış iki ruhun birlikteliği farklı şartları da gerektirir zira.. ciddi ilişki söylemi gereksizdir kanımca. kızlar bu konuda obsesif gibi geldi bana bir miktar.(kl7mu, 03.02.2008 13:11 ~ 13:14)
- (bkz: seninle ciddi olsun istiyorum)
- natasha bedibgfiield ın dediği gibi get serious like crazy.
(bkz: i wanna have your babies)(heroine, 07.02.2008 22:49 ~ 08.02.2008 12:41)
- en ciddi ilişki partnerlerin birbirlerinin ihtiyaçlarına cevap verebildiği ilişkidir, vesselam..
- - çok ciddiyiz hiç gülmüyoruz.
- kızların istediği "güven" duygusunun homojenleştiği ilişkidir.
yani lise aşkları gibi hadi sinemaya gidelim hadi buraya gidelim iki elimi tut sonra yallah, hadi öbürü gelsin öbür filme gidelim tarzı değil.
ya da ne bileyim "aşkımız o kadar yoğun ve duygularımız o kadar birbirine örülmüş ki o kadar olur" gibi şeyleri sadece kendinin hissetmediğini anladığı bir ilişki mesela.
veya da "nasılsa ayrılacağız" düşüncesinin yer almadığı" olsa gerek.
yoksa sonu evliliğe varandır, yatağa girebildiğinidr odur budur değil.
sadece güven, hem kendine, hem ona...
- xy:-senden çok hoşlanıyorum.kesinlikle cinsel şeyler düşünmüyorum seni seviyorum bu "öyle" bir ilişki değil...
xx:-gerçekten mi??
xy:-eveeet...
....(sophia, 17.06.2008 21:33 ~ 21:33)
- seviyeli bir ilişkiden sonra gelen ciddi ciddi vuruşulduğu ilişki safhasıdır. ciddi evlilikler genellikle bu ilişki safhasına uğramadan gerçekleştirilir.
|