belki ilginizi çeker
  1. · author
gündem
  1. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  2. · aşk
  3. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  4. · dünyanın en seksi şarkısı
  5. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  6. · beşiktaş
  7. · çok istenip de olunamayan meslekler
  8. · şu an cumhuriyet tehlikede değil
  9. · ateşkes

chuck buddy  

1. author tarafından geliştirilmiş yeni konsept.
    kendileri chat buddy ve fuck buddy'nin birleşimi olduğunu öne sürmüşlerdir.
    (timmy, 03.11.2009 22:45)
  2. benim için gerçek aşkın tek ifadesi olan fuck buddy kavramının çoğu insanın yıkanmış zavallı beyninde sikiş-sokuş anlamına gelmesinden kaynaklanan bir lüzum gereğince ortaya çıkmış yeni bir kavram.

zira,ortalıkta "ben fuck buddy değilim, fuck buddylik çok iiiirenç bişiiii, ben aşk kadınıyım, aşk kadıııınıııyııım," diye götünü yırtan milyonlarca kadının beni sinir etmesine karşılık bu insanların kalplerini kırmamak için orta yol bulmak amacıyla yola çıktım.

fuck buddy terimi yerine kullanabilecekleri yeni bir kavram yaratarak önyargılarını kırmayı ve zaman içinde zihinsel ve duygusal evrimlerini yaşayarak fuck buddy'liğin aslında gerçek aşk olduğunu anlamalarını bekliyorum.

peki chuck buddy nedir.

hayr, chukky ile hiç bir alaksı yok. bi arkadaşım duyar duymaz bu yorumu dile getirmisti. psikopat bebek chuky'i anımsatıyor diye.

sizin küçükken seyrettiğiniz korku filmlerinin çağrışımları beni ilgilendirmiyor arkadaşım.

chuk buddy, sohbet, muhabbet, geyik arkadaşı ile fuck buddy'nin karışımı olan kişidir.

chat buddy + fuck buddy = chuck buddy (çak badi)

yani hem sohbet eder, konuşur, geyik çevirir zihnen rahatlarlar, hem de öpüşür, sevişir, boşalır bedenen gevşerler ve birbirlerinin kolları arasında uyuya kalırlar. ve fakat, hepinizin "sevgili" olmak olarak algıladığı bu ilişki formatında standart bir sevgilinin hayatınıza kattığı, kıskançlık, naz, kavga, gürültü, huzursuzluk gibi detaylar yoktur.

taraflar birbirine sadece haz ve zevk vermek için beraber olur.

no problem, no stress, no fight, no hide.

ayrıca evet, biliyorum, abi madem boyle bir format var, sevgiliyle de boyle olalım, başka bir kadına ihtiyacımız olmasın diyebilirsiniz.

a benim salak oğlanlarım. zeka özürlü yavrularım.

zaten bütün sevgililer ilişkilerine bu şekilde başlamaz mı? tanışırsınız, sohbet edersiniz, öpüşürsünüz, sevişirsiniz, sohbet edersiniz, gülersinz, eğlenirsiniz, sevişirsiniz, sonra birden hanım kızımız arıza çıkarmaya başlar: o kız kim? şu kıza neden güldün? ona neden boyle soyledin, bana neden boyle yapmadın. of, oooof, ulan düşündükçe içime ağırlık çöküyor. duygusal şiddetinizi, kıskançlık krizlerinizi, alınganlık nöbetlerinizi, cibiliyetsiz karakterlerinizi sikim lan. sikmişim sevgiliyi de, aşkı da, ızdırabını da. arkadaşım bu dünyaya bi kere, ondan mutluluk almak için gelmedik mi?

neden her detay bir problem haline geliyor?

neden her an, başka bir olay başka bir sorun çıkıyor?

neden dur durak bilmez bir psikolojik gerilim romanının içinde yaşıyormuşuz gibi hissediyoruz.

amını götünü kırdığımın karıları, cevap verin bunlara? neden?

-ay çünkü biz çiçeğiz ve siz öküz, kaba, pis adamlar bizi çok ü...
    -ya siktir git, kafa ütüleme lan, koca götlü.
    (author, 14.11.2009 20:19 ~ 20:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil