uzun zamandır bir nickaltı yazmayı planlıyordum bu yazara, bugün yazılması gerekiyormuş demek ki. arkadaşım değil kendisi, dostum. bir derdimi anlattığımda "boşver abi içelim" diyenlerden değil, gözleri dolanlardan.
kötü olmadığıma inanan nadir insanlardan kendisi. biliyorum ki beni hiç bir zaman yargılamayacak, yaptıklarımın arkasındaki nedeni görebilecek bir dostum.
bir de ev hediyesi almış gelmiş bana. negzel bir hediyedir o ya, kullanmaya kıyamıyorum resmen. iyi ki varsın chubbchubb, iyi ki dostumsun.
edit: 1 yıl geçmiş yazalı, her yıl buraya edit yapıciiim.
yardımseverden de öteymiş. bombacı mülayim dedim sadece, ondan sonra olaylar gelişti. mutluluk veren küçük şeyler literatürüne girecek şekilde bana kilometrece ötelerden süpriz yapabilecek kadar süper insanmış. insanın yok artık dediği anlarda yüzünde gülümseme belirir bazen ya, sağ olsun onu yaşattı bana. şimdi "ne yapsam ne yapsam" dedirtiyor koskoca bana. keyifli olsun hep yaşamı, yüzündeki ifade gibi.
hoşgeldinle başlayıp gerisinde sayan söven, devrimden gelen ve her türlü siyasi vakamda bana arka çıkan benden bi önceki nesilden olan insan evladı. iyidir iyi. hem aramızda kalsın şişe kapaklarına vurmada ustadır ustaa yerde havada oynar onunla valla.
mp3 çalarımla ne zaman haşır neşir olsam, parça başlar başlamaz asıl haşır neşir oılduğum kişidir kendisi. dinlediğim ne kadar sanatçı, grup varsa bu kuzen insanının emeği mutlaka vardır. msnden mi dersin, cd yapıp vermeler mi dersin, hard diskine doldurup müzikleri bana vermesi mi dersin, her şekilde sağolsun müzikleri ulaştırdı bana. metal dinler olduk sayesinde. yani şimdi içimizde de varmış hani ama olsun. cevheri çıkardı bu arkadaş. eveeet, cevherr...
hani olur yaa biri müzik atar ne zaman dinleseniz atan kişi aklınıza gelir, bu da öyle işte. ne zaman müzik dinlesem aklıma gelir. bi ara mp3'ümdeki bütün müzikler ondan olduğu için kafam gözüm artık o olurdu, bi dönem mp3 dinlemiyordum ben zaten bu yüzden. şakası kaka olmasın sağolsun kendileri, iyi ki varlar efem, çok bahtiyarım...
sözüm ona nickaltıma şu diyaloğu yazacak olan yazar, bırrak yaa...
bilebile: hala, anneme desene yav bu akşam burada kalcam hadi sen dersin
halam: tamam hala kurban olsun, oyy.(yapıştı yanağıma)
h: alo, lavete işev vıraye ha, merah meke(senin oğlun bu gece bizde ha meraklanma)
annem: ha, işev lıveye, rınde tay neke, bıla tay navi, buve ''vere mal''(he, bu akşam orada mı, bir şey olmaz o zaman gelsin)
h: hö... ^%&/
ben: hala sorsana doktora gideceklerdi, ne oldu ölecek miymiş
h: un iro çun doktor? unra çı go? (siz bugün doktora mı gittniz, ne dedi)
ben: ne oldu hala ölmüyor mu
h:...
ben: ölmüş mü lan yoksa
chubbchubb: konuşma saçmasapan yaa... ölse haberi gelirdi heralde(ne diyor lan bu)
h:...
ben: lan inşallah ölmüştür
h: iyiymiş yokmuş bir şeyi
b: hee hadi selam söylersin, tüh ulan, bi daha ki sefere