chrystal   

adana çık aradan

1. sabah erken kalkma alışkanlığını, alt komşusunun ''yurttan ve dünyadan haberler'' ile ''kadınlar matinesi'' çığırtkanlıklarıyla kazanmış; günümüz insanının, gündelik stresler çeperi yüzünden ebeveyninden erken yaşlanacağını düşünen, aynı kaygıyı taşıyan; ama taze ilkokul bilgileri nedeniyle 'yok canım sen yaşlanmazsın valla ' dedirten; ''sprichst du deutsch?'' denilse, ''ja natürlich, und vielleicht besser als dir'' diyebileceğini düşündüren ve de 'madem bu mahlasına ilk girisi olacak, başı bir yerde sonu bir yerde orhan pamukvari tasvir olsun' deyip ilham veren, 3. nesil yazar..
    (jemand, 24.04.2006 01:05 ~ 02:34)

2. yazdığım bir giri üzerine bana bir sayfa dolusu tehdit ve korkutma amaçlı mesaj yollamış kişidir. korkumdan ne yapacağımı bilememiş kendisinden koşar adımlarla uzaklaşmışımdır. şaka bir yana kolay kolay kimsede bulunmayan bir anlayışa sahip olduğunu düşündüğüm yazardır. uzun ve derin sohbetleri tadından yenmez. düşünmekte sınır tanımadığını da söylemek zor olmasa gerek. sözlüğün kazandırdıklarındandır. hiç unutulmayacaklardandır. sohbetin dibine vurulasıdır.*
    (karoten, 10.06.2006 18:12)
  3. bilgi küpü yazar.girilen bilgi içerikli okur ve boş geçmeyip bildiklerini paylaşan,takdir ettiğim sözlük yazarı.
    (hexagram, 16.07.2006 22:20)
  4. uyku denen kaçınılmaz son göz kapaklarınızın birleşmesi için elinden gelen her şeyi yapsa bile saatin bir önemi kalmadan saatlerce konuşabileceğiniz insan. aynı anda 8 konuyu birden konuşabiliyor ve hiçbirini birbirine karıştırmıyor. anlatmaya, konuşmaya bayılıyor* fakat bununla da sınırlı kalmayıp çok da iyi dinliyor. konuya filmlerden girip filmlerden çıktığınızda arada geçen yüzbinmilyon konuyu farketmiyorsunuz bile.* konuşulması gereken onlarca konu, yazılması gereken onlarca kelime var ve bitecek gibi de durmuyor bir de aksi olan bizler de yorulacak gibi durmuyoruz..
    (karoten, 30.07.2006 03:27)
  5. konulara yaklaşımı, bakış açısı ve bunu ifade şekliyle takdire değer yazar.
    (tonguç, 09.08.2007 16:03)
  6. (bkz: chrysler)
    (budur, 09.08.2007 16:11)
  7. antibiyotiğin nasıl kullanıldığını bana öğreten yazar.* o olmadan önce antibiyotik nasıl kulanılır bilmezdim böyle antibiyotik e bakar bakar dururdum
    (chladoceran, 30.04.2008 17:52)