görseller
christian abbiatichristian abbiati
christian abbiatichristian abbiati
belki ilginizi çeker
  1. · la liga
  2. · 21 eylül 1999 ac milan galatasaray maçı
  3. · atletico madrid
  4. · ac milan
gündem
  1. · işkalci t c kürdistandan defol
  2. · 14 mart 2010 galatasaray ankaragücü maçı
  3. · iğrenç espriler
  4. · erkeklerin birdenbire sevgilisinden soğuması
  5. · dünyanın en çekici erkekleri
  6. · necip fazıl gibi şiir yazma yöntemleri
  7. · lionel messi
  8. · sig
  9. · taşımak

christian abbiati  

1. zamanında kaka'nın buffon'u sakatlaması nedeniyle juventus'a kiralık olark vermişti milan bu adamı.buffon iyileşene kadar çok iyi performans göstermişti kendisi.daha sonra torino'ya kiralık olarak gitti.zaman zaman milli takım formasınıda giydi.bu sezon atletico madrid e transfer olmuş.hayırlı olsun.
    (xander, 26.06.2007 12:21)
  2. faşonun önde gideni bayrak sallayanıyım ama onların hitler ve savaşlarla ilgili bazı görüşlerine katılmıyorum diyen kaleci. allah'a inanmıyorum ama strong presence var abisi olmuş abbiati. sen topları tut, fikir tutmayı becermiyormuşsun zati. ya da sörf ye, gol yeme ne bileyim.
    (lahoooov, 26.09.2008 11:49)
  3. en sonunda yine takımına, yani milan a geri dönmüştür. onca takım değiştiriyor, gidiyor, geliyor, bir daha gidiyor ama milan dan ayrılmıyor. 3-2 lik galatasaray-ac milan maçında kalede o vardı. o zamanlar genç ve yetenikliydi.
    (soyut, 26.09.2008 12:19)
  4. "politik inancımı açıklıkla ortaya koymaktan utanmıyorum. faşistlerle aynı görüşteyim. faşistlerin, ülkenin güçlü olması ve katolik inancına sahip olması gerektiği yönündeki fikirlerini paylaşıyorum. ancak yahudi düşmanlığı, hitlerle hem fikir olma ve savaşa girme konularında ise aynı görüşte değilim" şeklinde demeç veren italyan kaleci. sözler düşünülünce hafifletilmiş ikinci paolo di canio vakasıdır abbiati sanırım. en azından hitlerle aynı görüşte değilim demiş önemli birşey tabi (!). mussolini hakkındaki düşüncelerini de açıklasaydı keşke.

edit : yakın zamanda lazio kalesini korumasını bekliyorum.
    (seroo, 26.09.2008 18:58 ~ 18:59)

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook