görseller
chris owens 

belki ilginizi çeker
  1. · 10 nisan 2008 galatasaray beşiktaş basketbol maçı
  2. · galatasaray cafe crown
  3. · 21 aralık 2007 galatasaray türk telekom maçı
  4. · jesse owens
  5. · 18 mart 2008 kalise gran canaria galatasaray maçı
  6. · 30 aralık 2007 galatasaray oyak basketbol maçı
  7. · beko basketbol ligi 2007 2008 sezonu
  8. · 5 ocak 2008 efes pilsen galatasaray maçı
  9. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · dersim katliamı
  2. · aşk ı memnu
  3. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  4. · thierry henry
  5. · marjinal isim meraklısı aile
  6. · 100 opera
  7. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  8. · paul gauguin
  9. · henry valentine miller

chris owens  

1. 79 doğumlu 2.04 boyundaki amerikalı basketbolcu. geçen sezon alba berlin'de oynayan oyuncu bu sezon galatasaray cafe crown'la anlaşmış. sanıyorum eksik olan 4 numara pozisyonu için geldi kendisi. umarım yararlı olur.

ncaa, kısa dönem nba ve avrupa geçmişi varmış kendisini.

lan o değil de feci kadro oldu, nazar değmesin.
    (sycrone one, 01.10.2007 16:48)
  2. son kepez maçında 31 sayı atarak dikkat çekmiştir kendisi. son haftalarda zaten bir tırmanma trendindeydi, bu maçla tavan yaptı. özellikle yüksek post'tan etkili atışları var ve reboundlarda da etkili bir isim.. galatasaray cafe crown'un kazançlarından birisi takım döngüsü içerisinde. şu ana kadar çıktığı 10 maç ortalamaları 15.1 sayı, 5.9 rebound, 1.6 asist ve 0.5 blok şeklinde.
    (sycrone one, 03.12.2007 11:14)
  3. sanıyorum böyle oynamaya devam ederse kepez maçındaki 31 sayının tesadüf olmadığını fenerbahçe maçında da gösterecek kendisi. az önce biten uleb cup maçında ilk periyotda 3 faul almasına, ilk yarının geri kalanında kenarda oturup ikinci yarı gene az süreler almasına karşın 21 sayı attı gene. hem de 12'de 9 isabetle ki kaçan 2 şut zorlama 3'lüklerdi.

yaptığı smaçlar eğer salonun dolu olduğu maçlarda yapılsaydı yıkılırdı sanıyorum ayhan şahenk spor salonu. atış stili de bir acaip, zıplıyor, tepe noktasına çıkıyor inerken bırakıyor ve acaip yüzdeli atıyor. merakla izliyorum.
    (sycrone one, 04.12.2007 22:01)
  4. 1936 olimpiyatları'na damga vuran jesse owens'ın öz yeğenidir.
    (sycrone one, 05.12.2007 20:05)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil