görseller
chris martinchris martin
chris martinchris martin
belki ilginizi çeker
  1. · gwyneth paltrow
  2. · coldplay
  3. · clocks
  4. · home home where i wanted to go
  5. · thom yorke
  6. · taş gibi erkekler
  7. · will champion
  8. · god put a smile upon your face
  9. · yes
  10. · hunting high and low
gündem
  1. · annenin gençlik fotoğrafları
  2. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  3. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  4. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  5. · tanrıya sorulacak tek soru
  6. · geniş aile
  7. · ezel
  8. · kibritin dumanını içine çekmek
  9. · hayri usta

chris martin  

1. coldplay in solisti,grubun çoğu şarkısının yaratıcısı.
    gwyneth paltrow un eşi.
    güzel giyinen,konserlerinde çenesi düşen,piyano çalmaya niyet eden ve gitar çalabilitesi olan kişilik.
    (jamal, 24.06.2004 14:30)
  2. içki sigara içmeyen, gece 10 dedin mi yatan, otel odası dağıtmayan, bu bakımdan rockstarlık müessesesinin yüz karası olan, çok kral insan.
    - chris abi, takılıyım mı bugün senlen biraz.
    - olur hepten aykırı, gel gwyneth yengen krep yapmış.
    - eve mi abi? ben bar mar filan diyodum.
    - yok gülüm aştım ben onları.
    - büyüksün abi. dont panic.
    - cos yeah everybody here's got somebody to lean on
    (hepten aykırı, 21.09.2004 19:02)
  3. savaş karşıtı imajının çizilmemesi için tony blair'in davetini reddeden şarkıcı. '' "tony blair'i çok seviyorum. aynı şeylere ilgi duyuyoruz. o da gitar çalıyor. birine yardım etmek için her şeyi yapabilecek kadar yardımsever biri. ancak şu an onunla aynı fotoğraf karesinde görünmek istemiyorum." diyen, aslında ''ben seviyorum kendisini ancak sırf savaş karşıtlarının albümlerimi almasını engellememek, paramdan olmamak amacındayım'' demek isteyen insan... tebrikler!
    (mclaren, 21.09.2005 19:51 ~ 19:51)
  4. sesini ve pianosunu son derece iyi kullanan, müzik tarihine ismini(belki şimdi değil ama ilerde) yazdıracak olan coldplay solisti.
    (kramer, 21.09.2005 21:38)
  5. (bkz: home, home where i wanted to go)
    (culdesac, 17.06.2006 17:09)
  6. hani böyle herkesin bir görevi vardır ya dünya'da. mutlaka yapışık bir misyonu vardır bilinse de bilinmese de, save the cheerleader, save the world misali. bu chris martin denen adamında görevi aşk acısı çeken ya da çekmeyen, ucundan bucağından kuyuya düşümüş ya da düşmeye yakın olan insanları ağlatmak sanırım. ilk kelimesiyle beraber insan hüzünleniveriyor, belki bunda coldplay müziğinin yeri çok büyük ama neticede bu müzikte bu lanet adamın elinden çıkıyor, yani her yol san fransisco. bir spies, bir the scientist, bir fix you olsun ilk notayı basmasıyla beraber dağıtmaya yetiyor insanı. evet ağlak bir ses ağlak bir insan, ağlak bir grup ama tapıyorum. yenge selamlar...
    (troke, 20.05.2007 12:52 ~ 12:52)
  7. (bkz: özgür çakıt)
    (trişka, 01.07.2007 16:24)
  8. kızının adını apple(elma) koymuş şahsiyet..
    (hepberaber, 16.12.2007 00:54)
  9. (bkz: kadife sesli insanlar)
    (shagrath, 04.02.2008 02:38)
  10. kafasının şekli topitopu andıran solist.
    (hristov ciklipaf, 26.05.2008 22:29)
  11. ''eğer karınız zamanında brad pitt le çıkmışsa kendinizi kanıtlamak zorunda hissediyorsunuz'' diyen kişi
    (ikikokonuc, 10.07.2008 19:13)
  12. insanı 'hadi çık yağmur altında ıslan!' dercesine kışkırtan sesinde her daim bir melankoli barındıran sarışın müzisyen.
    (los amantes del circulo polar, 02.10.2008 17:55)
  13. clocks şarkısını dinledikten sonra bu nasıl bir yaratıktır ki böyle bir sese sahiptir diye düşündürten,konserlerinde yerinde duramayan insan.
    tapılır ki buna..
    (gözyasi sisesi, 26.04.2009 15:06 ~ 16.08.2009 16:27)
  14. şu anda faaliyette olan müzik gruplarının genelinde 'ses' ögesi pek öne çıkmaz. geride işinin ehli müzisyenleri olan solist, şekilden şekile girip -dikkat dağıtmak için- ağzını eğip bükerek, saçma sapan sesler çıkararak şarkı söylediğini sanır ve sandırır.

ancak chris martin bu genel çizginin dışında. kulağı tırmalamayan güzel bir sesi, başarılı tonlamaları var. türkiye'de olsaydı tam da ayı gelmişken* ezan okuturlardı vallahi.*

farklı bir adamdır, güzel sesi olan.
    (harputi, 03.09.2009 17:48)
  15. şarkılarındaki sözlere bakılırsa fena halde aşk acısı çeken ve şarkıları hep nedense melankoli kokan adam
    (şavrolet62, 16.10.2009 02:42)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil