chp nin son bombasıdır...:
http://yenisafak.com.tr/...
gece gece tam sen beni güldürdün allah da seni güldürsün chp diyecekken ..."allah niye böyle bişe yapsın ki?" diye kendime sorarak duamı yarıda bıraktığım ve zaten bu gidişle yapacağını da düşünmediğim
hava muhalefet partisi...kendilerinde bu ciddi potansiyel varken "
oykusuz" adlı bir mizah dergisi çıkartmalarını tavsiye ediyor, "başarılarının" devamını diliyorum.
.................
bu arada afişdeki teyzeme de değinmeden geçemeyeceğim...teyzeye photoshopdan önce ne tutturdular bilmiyorum..
vileda sopası filan vermişlerdir muhtemelen ...roma askeri gibi teyzem..böyle lejyoner gibi bir havası olmuş bir arabası eksik sefere de gider yoksa öyle kararlı...su sorununa dur diyecekse su anahtarı ya da tesisat takımı tutsaymış daha mantıklı olurmuş zannımca ...hani o ok pek işlevsel değil o açıdan ...
dur yoksa annem ateş edecek diye bir film vardı hatırlar mısınız?çağrışım yaptı birden nedense ... teyzem çok azimli yani ben gördüm bu azmi de safı yanlış bence ...çünkü teyzem o oku tuttukça çözümün değil komedinin bi parçası olur ancak ...
bi de iyi kabile reisi olur ...
tabi burda chp nin ilkel olduğunu söylemek istemeyiz.. hayır hayır hiç ister miyim öyle bir şey de...
(bkz:
niyet okumak)
bu "
kabile" reisliği, "
kabine" reisliğine dönüşmez o açıdan dedim...