gündem
  1. · her yerinden öpüyorum rüştü
  2. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  3. · beşiktaş
  4. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  5. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  6. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  7. · günün tek şarkılık özeti
  8. · kadınlara bayan demek
  9. · european footballer of the year

chp nin seçim malzemesi yine başörtüsü  

1. chp nin son bombasıdır...:

http://yenisafak.com.tr/...

gece gece tam sen beni güldürdün allah da seni güldürsün chp diyecekken ..."allah niye böyle bişe yapsın ki?" diye kendime sorarak duamı yarıda bıraktığım ve zaten bu gidişle yapacağını da düşünmediğim hava muhalefet partisi...kendilerinde bu ciddi potansiyel varken "oykusuz" adlı bir mizah dergisi çıkartmalarını tavsiye ediyor, "başarılarının" devamını diliyorum.
    .................
    bu arada afişdeki teyzeme de değinmeden geçemeyeceğim...teyzeye photoshopdan önce ne tutturdular bilmiyorum..vileda sopası filan vermişlerdir muhtemelen ...roma askeri gibi teyzem..böyle lejyoner gibi bir havası olmuş bir arabası eksik sefere de gider yoksa öyle kararlı...su sorununa dur diyecekse su anahtarı ya da tesisat takımı tutsaymış daha mantıklı olurmuş zannımca ...hani o ok pek işlevsel değil o açıdan ...
    dur yoksa annem ateş edecek diye bir film vardı hatırlar mısınız?çağrışım yaptı birden nedense ... teyzem çok azimli yani ben gördüm bu azmi de safı yanlış bence ...çünkü teyzem o oku tuttukça çözümün değil komedinin bi parçası olur ancak ...
    bi de iyi kabile reisi olur ...
    tabi burda chp nin ilkel olduğunu söylemek istemeyiz.. hayır hayır hiç ister miyim öyle bir şey de...
    (bkz: niyet okumak)
    bu "kabile" reisliği, "kabine" reisliğine dönüşmez o açıdan dedim...
    (ctrl z, 12.04.2008 14:50)
  2. türban kavramının bazıları tarafından çok laçkalaştırıldığından dolayı ortaya çıkan bir zaruretin resmi olan afiştir.
    (gebesh, 12.04.2008 14:58)
  3. chp'nin neye muhalefet ettiğininden bi haber olduğunun resmi. bu afişten yola çıkarak lailklik bekçiliğine soyunan sayın başsavcımız bir iddianame de chp için hazırlar mı acaba?
    (cemre, 12.04.2008 15:24 ~ 15:36)
  4. anneanne başörtüsüyle rejim karşıtı türbanı birbirinden ayıramayanların chp'yi kınamak için kullandıkları afiş. chp'nin toplumun her kesimini kucaklayan bir parti olduğunu göstermek istemişler sadece.
    (örtülü özne, 12.04.2008 16:12)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil