görseller
chp li vekiller uyurken ülkeye şeriat getirmek 

belki ilginizi çeker
  1. · saat 03 00de galatasaray yeni transfer açıklayacak
gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  3. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  4. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  5. · the twilight saga new moon
  6. · zongul ducks
  7. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  8. · tatil dönüşü
  9. · radio left

chp li vekiller uyurken ülkeye şeriat getirmek  

1. şeriatçıların düşmanı olarak diyorum ki: su uyur düşman uyumaz.
    (prof dr avarel dalton, 04.07.2009 00:52)
  2. (ntcik, 04.07.2009 00:57 ~ 00:58)
  3. (diazepam, 04.07.2009 01:01)
  4. tayyeep : sen üstüne rahat birşeyler giyin, ben de içecek birşeyler hazırlayayım... *

denis : ne güzelmiş evin!

tayyeep : öyledir canım... *

luk...luk...luk...

denis : ay başım dönüyor!

tayyeep : dünya dönüyor bebeğim, başın dönmüş çok mu?

-----

tayyeep: hoca efendi hazretleri, hazır herşey...

fathullah : güzel... uyudu di mi?

tayyeep : hem de melekler gibi...
    (annakarenin, 04.07.2009 01:24 ~ 02:41)
  5. bir kere uyudular askerleri sivil mahkemelerde yargılanma yasasını geçirdiler.nasıl olduda uyuya kaldılar anlamadım kesin rte ve adamları meclisin akşam yemeğinde chp masasındaki bardaklara uyku ilacı attılar.bu eylemi bir kere daha gerçekleştirilerse şeriatda gelebilir.gerçek olan 7 yıldır türkiyenin gazozuna ilaç atıp türlü pozisyonlarda milleti s*k*yorlar ama daha ayılan yok.
    (yazdımçizdimhayalettim, 04.07.2009 01:31)
  6. (elpinoras, 04.07.2009 01:37)
  7. ya adamlar demokratik ortamda yolunu bulmuş bi güzel sömürürken rejimi değiştirme derdine mi girecek? olay şöyle; büyük balıklar cebini doldurur, sömürür, her ortamda ve rejimde yolunu bulur, küçük balıklar ise ideolojik söylemleri, gereksiz korkuları ve nakite dönüşmeyen eylemleriyle yerinde sayar. chp'li vekiller uyurken şeriat geleceğinden değil de donunun bile gideceğinden korksun. ama sazı onların eline verirsen aynı şeyi onların da birçoğu farklı ideolojik tutum altında halkı uyutarak yapmaya devam eder, iktidar sahibi kim ise ganimet onundur. ya hala din elden gidiyor ya da laiklik elden gidiyor diyen politikleri ağzı açık dinleyip alet olmak ne büyük gaflet, gereksiz gündemlerle uyutulmak ne acı! biz domalmış vaziyette durduğumuz sürece başa kim gelirse o geçirecek bundan şüphem yok. fazla umudum da yok birşeylerin düzeleceğinden, öyle bir kısır döngü var ve düşmanlığı o kadar özümsemişiz ki...
    (mae govannen, 04.07.2009 01:52)
  8. chp li vekiller uyuyor diye bu ülke sahipsiz mi sandınız lan cevabını vereceğim hadisedir. bu ülkeye şeriatı getirmeye çalışan şerefsizler elbet bir gün bizim gibi duyarlı ,rejimine sahip kişiler tarafından kendi sularından boğulmaya itilecektirler.
    (nickcode, 04.07.2009 17:33 ~ 17:57)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil