belki ilginizi çeker
  1. · japonların çüklerinin kısa olmasının sebepleri
gündem
  1. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  2. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  3. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  4. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  5. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  6. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  7. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  8. · gol koklayan futbolcu
  9. · i

chinpokomon  

1. south park'ın üçüncü sezonunun onuncu bölümü. en komik south park bölümlerinden birisidir. japonlar chinpokomon adını verdikleri oyuncaklarla amerika'daki küçük çocukları kontrol altına alıp onları kendileri için savaşan küçük askerler haline getirir. amerikalılar ne zaman japonlara ne yaptıklarını sorsa japonlar "sizin penisiniz çok büyük bizimkiyse minnacık, bu küçük penislerle ne yapabiliriz ki" tarzında cevaplar verirler. özellikle zamanın amerikan başkanı bill clinton'ın televizyondan halka yaptığı konuşma unutulmazdır:

"sevgili amerikalı dostlarım, ülkemizde sayısı hızlı artan japon askeri üsleriyle ilgili olarak taşıdığımız endişelerden ötürü sizlere seslenmek istiyorum. yeni japon imparatoru hirohito çocuklarımızı, çok yakında hawaii'ye uçup pearl harbor'a saldıracak olan savaş pilotlarına dönüştürdü. bay hirohito ile bu sabah konuştum. kendisi bana çok büyük bir penisim olduğu konusunda garanti verdi. devasa bir dinazor penisini andırdığını ve ancak mikroskopla görülecek boyutta olduğuna dair garanti verdiği kendi penisinin benimkinin yanında cüce gibi kaldığını söyledi. benim penisimin çok büyük bir ihtimalle gezegendeki en büyük penislerden biri olduğunu ifade etti. bay hirohito'yu dürüstlüğünden ötürü alkışlıyorum. teşekkürler."
    (bardij, 06.08.2006 20:09)
  2. japonca diyalogların harbi japonca olduğu bölümdür. parker veya stone'dan biri japonca bilmektedir çünkü. hatta chinpoko japonca küçük sik filan demekmiş. bu bölümde kenny'nin felç geçirerek ölmesi de olaya bambaşka bir açı getirmiştir!

---spoiler---

(kenny içinden yığın fare çıkarak patlayarak geberir)

cartman: owww, that's gross!

---spoiler---
    (keyif pezevengi, 05.08.2007 18:55)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil