chinaski 

adana çık aradan

1. ''we got the tribe against society'' kavramının yaratıcısı.ebedi ve ezeli insan.kendi gezeninde yaşayan bu nadir bulunan adam'a çok şey borçlu olduğumu söylemek istemiyorum.söyledim bile.
    (great dilemma, 08.03.2007 22:10)
  2. en sonunda sözlüğe teşrif ettiği için beni gol sevinçlerine gark etmiş adamdır. ferdi tayfur'un "sigarayı bıraktım" mısralı şarkısını kendisine armağan ediyorum ansızın.
    (palanthaser, 08.03.2007 23:56)
  3. kuşluk vakti olgusunu hayatıma sokan yazar.anladın sen.
    (great dilemma, 10.03.2007 18:05 ~ 18:06)
  4. kendisini burada görmekten pek bi memnun olup itü sözlüğü seçtiği için teşekkür ediyorum*
    (bambuk, 13.03.2007 22:21)
  5. saatlerce dimmu borgir'den bahsedebilecek potansiyele sahip biricik yazar, pek sevecen bir insandır kendisi. en azından bana karşı öyle davranmaktadır. radyo yayını da kalitelidir, çaldığı her parçada "ooooof" çektirir, insanın içi gider. sağlam insandır. beni label my mind blown diye bir şaheserin varlığından haberdar etmiştir.

(bkz: at, avrat, dimmu borgir)
    (orchidaceae, 26.05.2007 13:47)
  6. eski dost , iyi dost diyebileceğim yazardır. kara metalcidir , karizmadır. istanbula gelir , aramaz , gider. iyi ki buradadır.
    (hplovecraft, 02.07.2007 18:06)
  7. hakkında hiçbir şey yazmamış olduğum için kendimi kınadığım insan. önce ortak bir arkadaş sayesinde arada bağ kurduktan sonra ,müzik zevki ile ilgimi çeken, toplumsal olaylara karşı duyarsız kalmayan ve bugün gördüğüm kadarıyla etraftaki sayılı doğru düzgün insanlardan biri. varlığı ile mutlu eden.
    (weirdlola, 05.07.2007 03:01 ~ 03:02)
  8. ''dimmu borgir'' isimli, çoğunlukla iskandinavya'da görülen amansız bir hastalığa yakalanmış insan. istanbul'da olup da hala yüzünü göstermemekte ısrar etmesi ise şaşırtıcı. *
    (weirdlola, 10.07.2007 19:10)
  9. (bkz: harry chinaski)
    (darksideofthemoon, 10.07.2007 20:29)
  10. -ne alırsınız?
    +bira!

''ama limonlu olursa iyi olur.''
    çok düşünceli bir insan,kesinlikle bencil değil. fotoğraf çekmeyi de seviyor.her an şantaj yapabilir, korkuyorum.

dilencilere ''dimmu borgir gelsin'' şeklinde dua edilmesi şartıyla para veriyor.
    kendisini ''hey dostum ne işin var senin burda'' diyerek selamlıyor, iki tur kafamın üzerinde dönüp, 3 kez şiddetle kafa sallıyorum. sazımı tıngırdatmayı da unutmam.

o 5 kişiden biri olmak güzel bir şey.

he bir de: şinasi.
    (weirdlola, 23.07.2007 00:17 ~ 00:20)
  11. iyi ve kaliteli espriden anlayan bir insan. zor bulunur ince espriyi anlayıp hakkını veren insan. kesinlikle böyle bu.
    (havuç varyermisin, 23.07.2007 01:54)
  12. şu aralar can sıkıntıları ile kaynaşan gudik. (bkz: fışkı)
    (chinaski, 28.07.2007 19:03 ~ 29.07.2007 16:56)
  13. ona buna ayak yapıp icraata geçmeyen tehditkar satanik, şirinsel şeytan.

(bkz: @1805658)
    (orchidaceae, 11.08.2007 20:35)
  14. ağla1'lerime karşı ''ağiyy ağlama lola, sen ağlama'' diye yanıt veren, ''aww kırmayın beni, bedbaht olurum sonra'' demelerime ''seni kıranın ta mnıyiim lola'' şeklinde çıkışan can simidi. tüm bu hadiseleri '' tanrı bir astronottur'' konserinde pekiş pekiş pekiştirme planlarım var. olmadı evleniriz.
    (weirdlola, 13.08.2007 01:06)
  15. (bkz: iblis)
    (great dilemma, 15.08.2007 01:52)
  16. şu sıralar demonik güçler tarafından sarım sarım sarmalanmış, 38 senedir tibet'de yaşamış ancak tek kelime tibetçe öğrenememiş insan. kendileri birkaç ay önce tibet'ten dönmüş. sevgiyle karşıladık kendisini açtık koynumuzu kendisine. ama besledik kargayı oydu gözümüzü. neymiş efendim yok pentagramlı kolye, yok kara metal, yok tormentor derken bir baktık resul abinin yolunda ilerliyor. sinirlendim tabi çektim köşeye, "oğlum bak adam ol kendine gel" dedim. dinlemedi asi tavırlarıyla beni burktu. geçenlerde içine resul abisinin ruhu girdiydi, suratı böyle bembeyaz oldu tövbe tövbe. "korrpss" falan diye bişeyler söyledi. korpus luteum sandık önce, meğer corpse diyormuş. suratını falan boyadık. mutlu oldu. şimdi sadece çöp ve bira ile besleniyor. demonik güç'e kendisini kaptırmış durumda anlayacağınız.
    (orchidaceae, 23.08.2007 18:27)
  17. bugün iyi ki doğmuş olan arkadaşımız. kendisi başak burcunun sevimli özelliklerini göstermekle beraber benim allah belamı versindir. nasıl olur da unuturum lan kutlamayı diye kara kara düşündürür, azıma sıçtırtır, kafamı yedirtir. böyle de delirtir.
    kendisinin astroloji danışmanı olduğum için bugünün burç bilgilerini vermek istiyorum: eğleneceğiniz ve arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebileceğiniz bir gündesiniz. arada sırada yamuk yapan olabilir ama aldırış etmeyin. hatta doğum gününüzü unutan falan vardır, onları hoş görün sonra zaten kendilerini affetirmek için bir yol bulur onlar, siz de sevinirsiniz. hanenize misafirler gelecek ve 4 tane yola çıkacaksınız. bunlardan 3 ü ferah, bir tanesi de bok yolu. yukarıda bir kuş var, büyük ihtimalle martı. para gelecek, vs.

doğum günü kutlu olsun.
    (orchidaceae, 29.08.2007 12:23)
  18. resmen kayınçoluğumuzu ilan etmiş yazardır. söz uçar yazı kalırsa, yazar uçar yazı da uçarsa... neyse, kötü şeylerden bahsetmeyelim bugün! tek gözümde bir damla yaş ile kendisine seslenmek isterim: artık kocaman bir aileyiz, bir sıkıntın olursa gel, hallederiz.
    (agnodice, 14.09.2007 20:32)
  19. o bir sözlük uyaranı, o bir gizli yardım meleği, o tek taş bir pırlantaa, o ... o ... anlatılamaz bir şey, anlatılmaz yaşanır...
    (şekerleme kız candy kendine, 19.09.2007 03:17)
  20. (bkz: henry chinaski)
    (azureel, 11.10.2007 18:50)
  21. sonunda görmek çok yakınlaştı , geliyor geliyor alemin kralı geliyor dediğim dostum. enseye şaplaklar , göte parmaklar atılacak. sıcacık dostluk ortamı fetişizim kokacaktır efendim.
    (hplovecraft, 02.02.2008 16:18)
  22. insanları anlamadan dinlemen yargıya varan yazar. iki de bir de nick değiştirip, o acaip mail adresini de ezberinde tutmamı bekliyor ki ne tutucam be!!!!
    ayrıca özelde yaşadığımız tüm sıkıntıları da sözlüğe taşıyan bir göbekli. evde kalasıca, damian marley' ler götüresice. pis kel.
    aslında buraya daha çok şey yazardım ama efendilik bende kalsın. tripli kurbağa!
    edit: çok haşin davrandım. üzgünüm.
    (agnodice, 10.02.2008 02:37 ~ 02:42)
  23. yer yer öss annesi, yer yer ağır abi, yer yer satanik kaplan, yer yer allah adamı, bazı bazı minik kuş, bazı bazı koruyucu kalkan, hem sinirlendirme butonu hem de sakinleştirme butonu, dünümün enteli bugünümün danteli, güneş kesici, dudak nemlendirici, mutluluk aparatım, gözyaşı döktürücüm, güvercin kaçırıcı, kedi sever, guguk kuşu, şikayet dinleyici, çözüm bulucu, paradiso blend dark'ın yumuşak kıvamlısı, kıvırcık saçlı kel, bebek/abi/baba/dede, kollanmaya muhtaç badigardım, telefondaki ışık, uykudaki rüya, şarkıdaki piyano tınısı, konserdeki sıkılgan, portakallı çikolata, dvd oynatıcı, eski rakıcı yeni çaycı, anarşik yastık..
    bilerek uzattım ama aslında benim için özeti de var kendisinin:
    hayatta bana lazım olan her şey..
    (nenya, 01.05.2008 20:24)