görseller
chicqo 

belki ilginizi çeker
  1. · nickine görsel ekleyen yazar
  2. · bebeklik arkadaşı
  3. · chiko
  4. · don the godosh perlimplin
  5. · sözlükteki ekonomistler
  6. · seni kimler aldı
  7. · jalapeno
  8. · chicqo
  9. · teoman org sözlük
  10. · kova burcu sözlük yazarları
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  2. · ugg düşmanı ezik kızlar
  3. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  4. · disko kralı
  5. · colin kazım richards
  6. · marjinal isim meraklısı aile
  7. · the twilight saga new moon
  8. · kimleri görüyorum
  9. · sarhoş ejderha

chicqo  

1. teoman sevmesi muhtemel 6. nesil yazar.*
    (kira, 14.05.2009 22:03)
  2. "hoşgeldin lan" demek istediğim yazar.
    kendisi konuşmayı öğrendiğinden beri bana " siktir lan" demeyi alışkanlık haline getirmiştir.
    ayrıca ağzında bir gülle fotoğrafı da mevcuttur.
    (bkz: bebeklik arkadaşı)
    (masalambası, 14.05.2009 22:41 ~ 22:42)
  3. ayrıca kendisi deli gibi sever teomanı, teoman.org un sahibidir.
    (bkz: sen benim kim olduğumu biliyo musun)
    (bkz: bateristi arkadaşım)
    (masalambası, 15.05.2009 03:39)
  4. (chicqo, 19.05.2009 17:43)
  5. bir zamanlar kendisine içimden (belki hala biraz) commercial for levi şarkısını söylediğim dosttur. ne zaman dinlesem bu şarkıyı, yine gelir aklıma.

+chicqo ben bi bok yedim..
    -naptın yine mal,öküz,mal,hayvan,mal,salak,mal,beyinsiz vs vs (ki gözümden anlar naptığımı,hatta bazen msnden)
    +işte şöyle de böyle de vs..
    -allah belanı versin,gerizekalı, mal, defol sktr.
    +.......(ağlama öncesi sessizlik)
    -gel hadi bira falan alalım,içer dertleşiriz bizde.

çok küfürlü konuşur ama böyle de candır.
    (masalambası, 03.06.2009 22:26)
  6. @3567183 nolu girisinden anladığım kadarıyla 2 saatte 5 aktarma yapan cengaverden bir ayar yemiş, sonrasında gidip nick altında bana ayar verdi şeklinde ağlamış yazar..

not: her ayar yediği yazarın nick altına koşup bana ayar veriyor yahu şeklinde tribal hareketlerde bulunacaksa işi zor olan yazar ayrıca..

asıl not: tanımları birleştirip tek cümlelik bir tanım yapamadığımdan not dedikten sonra bir tanım daha yapacak kadar engelli değilim ben aslında..

"not: ironime saygı duymasını beklediğim yazardır ayrıca."
    (adnan, 10.06.2009 22:02 ~ 29.06.2009 01:41)
  7. (bkz: chiko)
    (melinda, 10.06.2009 22:05)
  8. nickini her gördüğümde aklıma burhan altıntop'un "çikooo niye ağlıyorsun" lafını getiren ve yüzümün gülmesine sebep olan hoş nickli yazar *

aynı zamanda çiko burhan'ın değil onun çikosuymuş. chicqo'nun yalancısıyım.
    (çikolata parçacıklı bol kremalı düşes, 24.06.2009 14:45)
  9. (jadore, 29.06.2009 05:54)
  10. gecenin bu saatinde radyoda çaldığı şarkılarla "ah ulan şuralarda bi yerde bi dal sigara olcaktı" dedirten yazar / dj.
    (bkz: teşekkürü borç biliriz)
    (lenore, 30.06.2009 02:31)
  11. böyledir bizim sevdamızı çalan ve çok mutlu eden yazar.. *
    (sleeping with ghosts, 30.06.2009 02:37)
  12. bu maceralar gibi bir çok macerası bulunan yazardır.

macera no 1:

cep telefonuna daha önceden rehberindeki ismini turkcell olarak değiştiren bir arkadaşı tarafından "tebrikler 100 kontör kazandınız! bu mesajı en yakın turkcell bayiine göstererek kontörünüzü alabilirsiniz" gibisinden bir mesaj geleli; kendisi de bu mesajı en yakın turkcell bayiindeki çalışanına göstereli çalışanın ve kendisinin yüzünde "fakat?!" ifadeleri belireli tam 8 yıl oldu.

macera no 2:

yaklaşık 50 60 kisinin gözleri önünde bir metrelik bir çöp kovasının üstünden atlamak için adeta olimpiyatlar da yüksek atlama yapıyormuşçasına alkışlarla çöp kovasına doğru koşup atlayamayacağını anlayınca da çöp kovasının oynayan kapağına basıp 2.80 yere kapaklanalı ve alkışlar kahkaya dönüşeli tam 2 yıl oldu.

macera no 3:

sevgilisi tarafından sevgilisinin düğününe davetiye verilmek suretiyle çağırılalı ve düğüne gideli 6 yıl oldu.
    (don the godosh perlimplin, 04.07.2009 17:30)
  13. yarasa vari yaşayan yazar. "abi gel de 3-5 arası program var kaçak" dedi, bir an ne zamandır o saatlerde ayakta olmadığımı farkettim. bir gün o da o saatlerde uykuda olması gerektiğini öğrenecek ama uyuyamıyor biliyorum nedenlerini. ya rüyasında hevesle gittiği kampta çıyanlar basıyor çadırını ve "eyy chicqo birazdan seni parçalara ayıracağız" diye haykırınca bu da aynı şekilde uyanıyormuş. ya da brezilya milli takımı teknik direktörü oluyormuş rüyasında, fransa teknik direktörü olan ben karim benzema ve thierry henry ikilisine ribery i de ekliyip darma duman ediyormuşum, buna nanik yapıyormuş, basın toplantısında taşak geçiyormuşum da evine gidip ağlıyormuş. tamam lan tamam gene fildişi sahilleri teknik direktörü olacağım üzülme sen. çıyanlara karşı da çözüm buluruz. meraklanma.
    (wildboy, 05.07.2009 16:37)
  14. itü sözlük radyosu'nda yapılan tüm programlar içinde en çok eğlen güzelim çalınan programın* sahibi kişi.
    eğlen güzelim zaafımı bildiğinden mi yapıyor bilmiyorum, aralıklarla çalıyor şarkıyı. biraz başka bi şeyler dinleyeyim diyorum bi de ne göreyim sağ altta "ajda pekkan- eğlen güzelim" yazıyor. hemen gidiyorum programa.. ardına da türk sanat müziği'nden zerk ediyor bünyeme. çık çıkabilirsen o programdan sonra. her gece çaldığı şarkılar yüzünden alkolik olma seviyesine geldim yalnız * . hadi hayırlısı.
    (gitana, 09.07.2009 01:50)
  15. itü'de tanıdık bi yüz görmek bendenizi mutlu etmiştir. teomanpano'dan tanışıklığımız vardır, her ne kadar kısmen kötü bi şekilde ayrılsak da hayat tekrar bizi bu çatı altında buluşturmuştur. (gülücük)
    (ishn, 25.07.2009 23:22)
  16. dün gece çok aptalca bir karar verip (ki bence iyikide yapmış), saçlarını 3 numara kestiren ve suratı kendi götüne benzeyen yazar.
    (bkz: @3860844) (şaka maka anlattığından daha bile kötü olmuş)
    (don the godosh perlimplin, 25.08.2009 15:23)
  17. benimde kendisini aradığım yazardır an itibariyle,şarkı için ayrıca teşekkürler.

(bkz: @3897145 )
    (çokoprenses, 03.09.2009 04:40)
  18. tesadüfen neredeyse komşu olduğumuzu öğrendiğim yazar. geceleri bi yerden fırlayıp dinleyenleri melankoliye sürükleyen dj. isteklerimi çaldıkça daha bir seviyorum bu adamı.
    (lenore, 11.09.2009 02:44)
  19. tavlayı 3'te bitirince şok olduğum, buyüzden beni agresifleşmekle suçlayan yazar. neyse artık oynadığımız şey yarım kalan bir tavla mıydı, tamamlanmış bir msn dalgası mıydı bilmiyorum ama yendi beni. hadi bakalım tebrikler öyleyse.

not: çok süper kahkaha atıyor , fırsatını bulursanız dinleyin mutlaka.
    (lady viola, 17.09.2009 13:42)
  20. an itibariyle kafayı yemek üzere olan yazar. ulan bir türlü şu çizginin icabına bakamadım.

(bkz: http://www.itusozluk.com/...)
    (chicqo, 24.10.2009 09:45)
  21. hayatımın adamı.
    hayatımın adamı lan bu benim. 1 gün küserim, ertesi gün dayanamam kendim konuşurum.
    pis herif. bi de yakışıklı çıkmış yeni fotoğraflarında. taş lan bildiğin. kız olsam verirdim asşldkfidlgşi.
    (masalambası, 03.11.2009 05:32)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil