|
|
- point #1, this type of thinking (will do us in) ve wonder what's next isimli üç* albümleri olan amerikalı grup..
(bkz: the red)
(bkz: dos)
- still running parçalarını her dinlediğimde vokal kişisi pete loeffler 'in sesini chino ve chester karışımına benzettiğim gruptur.
http://www.chevelleinc.com/
ayrıca sitelerinde şarkılarını dinleme yada en azından fikir edinme şansına sahip olabililyorsunuz.(troke, 18.04.2006 14:36)
- closure, family system, grab thy hand ile 3-0 olan maçtır.
wonder what's next albümleri dinlenmeli, sonra wonder what's next dinlenmeli, üstüne bir de wonder what's next albümü dinlenmeli.
canlısını da izledim ben bunların (divx), 3 kişi aslanlar gibi çalıyorlar, gitarcı-vokalci biliyor işini, kompetanı olmuş.
- send the pain below ile, fazlasıyla bir chino moreno dinliyormuş, the boy s republic çalıyormuş hissi uyandıran grup.
- 2007 içerisinde vena sera adlı albümlerini çıkarmışlar. sanırım çıkış şarkıları well enough alone ya da bana en kalitelisi o geldi.
- vena sera albümünden saferwaters dinleyince fanı olunan alternatif rock grubu.
(sikko, 29.08.2007 21:11 ~ 06.09.2007 13:16)
- i get it ve the fad şarkıları tüm diskografilerini gözden geçirmek için yeterli bir bahane olan grup.
edit; saferwaters'ın hakkını yememek lazım.(drummy, 04.04.2008 11:07 ~ 11:12)
- kendisi aynı zamanda chevrolet nin ünlü modellerinden biriymiş, pek hoş.
- son iki yıldır yumuş yumuş yumuşayıp, yumuşak müzikler dinledikten sonra, kısa bir süreliğine de olsa arada rock dinlememi sağlayan müzik grubu.
(bkz: i get it)
- an itibariyle closure adlı parçasına hasta olduğum grup. yerlerdeyim. çok kötü çok.
- özellikle closure ve vitamin r adlı şarkılarını her dinlediğimde kendimden geçtiğim gruptur. dinleme de öl denilesi gruptur demeden edemeyeceğim kadar da severim kendilerini... ayrıca kardeş dediğin böyle olmalı işte üçü de birbirini tamamlamış adamların.
|