belki ilginizi çeker
  1. · processor
  2. · crawling
  3. · mike shinoda
  4. · minutes to midnight
  5. · tecavüze uğrayan erkekler
  6. · breaking the habit
  7. · crank
  8. · süper sesli adamlar
  9. · en iyi erkek vokaller
  10. · mükemmel sesli şarkıcılar
gündem
  1. · ugg
  2. · aşk ı memnu
  3. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  4. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  5. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  6. · beşiktaş
  7. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  8. · ablanın barbieleriyle oynamak
  9. · itü bilgi işlem daire başkanlığı

chester bennington  

1. processor le aynı tonda böğüren insan
    (sizofrenkedi, 06.05.2004 16:09)
  2. gayet çekici bi insan olmasına rağmen karısının * 1970lerden fırlamış hali dillere destandır. ayrıca bir oğlu vardır *
    yapımcısının deyişiyle bağırdığı zaman iki farklı tonda sesi aynı anda çıkarmaktadır. sesiyle şarkılara kattığı dramatik yorum mükemmeldir
    (nesseja, 26.11.2004 17:10)
  3. hayatımı değiştiren adam. clean vokalinden tutun screame kadar şarkıları mükemmel yorumlayan derin sesli duygusal kişilik.aynı zamanda ara sıra abazanlığı da tutabilir.sahne,ev,stüdyofarketmiyor adam çatlak olduğu için heryerde aynı.grup üyelerinden mike shinoda ile kanka modundaki arkadaşlıklarını da baya baya kıskanıyorum.onun dışında bir ara şarkıları dinlerken sesi yüzünden ağlamak istiyordum.
    bu arada kendisi çok yardımsever bir kişiliktir.en son pakistan da yardımlarını yaptıktan sonra new orleans kasırgasında evlerini kaybedenler için mötley crüeile şarkı söylemişti.son zamanlarda ise hıv virüsü yüzünden ölen afrikalılar için join red reklamlarında boy gösteriyor kendisi.
    (fromtheinside, 23.01.2007 15:17)
  4. 5-6 sene evvel benim metal müzik olayına adım atmamı sağlayan sesi güzel olan fakat bağlı olduğu grupta kanımca harcanan insan
    (shagrath, 23.01.2007 15:36)
  5. küçüklüğünde üvey babası tarafından tecavüze uğrayan şansız insan.kendisi bunun etkisi ve intihar eden arkadaşlarının verdiği acı ile bir dönem kokain kullandığını ama kendini toparladığını,utanmadığını ve ayakta olduğunu söylüyor.hatta crawling şarkısının klibinde chaz in hayatı anlatılıyor.
    (fromtheinside, 26.01.2007 17:32)
  6. daha önceleri grey daze adlı bir grupla profesyonel olarak müziğe adım atmış solist. sigara içmesine, kendine çok kötü bakmasına rağmen mükemmel bir sese sahip. kendi anlattığına göre eskiden parası olmadığı için eşiyle evlenecekleri zaman ona bir yüzük alamamış ve parmaklarına yüzük dövmesi yaptırmışlar. dövmelere olan ilgisi gözden kaçacak gibi değil zaten. sonraları ise bok gibi parası olduğunu ve istediği yüzüğü aldığını da eklemişti.
    (pedagojik formasyon, 02.02.2007 01:09)
  7. bu adamın grubun vokal seçmelerine katıldığı gün mülakata girmeden hemen önce sırada bekleyen diğer adaylara dönüp "boşuna beklemeyin lan beni alırlar ne de olsa" dediği rivayetler arasındadır.
    (vandal mimar, 03.02.2007 19:59)
  8. sanılanın aksine ne babası ne de başka biri tarafından tecavüze uğramıştır.ailesinde anne ve babası ayrı yaşadığı ve kendisi de babasıyla kaldığı için çeşitli baskılara uğradığı ise doğrudur.ancak bu baskı tecavüz boyutuna asla ulaşmamıştır.(bkz: medya her şeyi büyütüyor kardeşim)

dünyanın sayılı vokalistleri arasında sayılır bazı çevrelerce.nitekim doğrudur, yaşı da gençtir üstelik.bu da demek oluyor ki uzun yıllar daha chester sesiyle büyüleyecek sevenlerini.

son olarak; rock am ring 2007 konserinde "faint" adlı şarkıda ki bu şarkı konserin kapanış şarkısıdır; axl rose misali bir vokal sergilemiş, sesinin gücünü kanıtlamakla kalmamış, adeta gözlere gözlere sokmuştur.

chazy chaz rocks !
    (kemist, 07.06.2007 17:02)
  9. minutes to midnight albümünü her ne kadar yavaş bulsam da yavaş şarkıları da süper söyleyen bir abimiz.çok fena imrendiren bi sesi var.istedii kadar rahat kullanabilio kendisi.
    (somekindasum, 08.06.2007 16:12)
  10. linkin park'ın leziz şekilde böğüren frontman'i. severiz.
    (erutheilluvatar, 16.07.2007 19:55)
  11. linkin park adlı tırt grupta harcanan şahıstır.

ayırca derler ki, linkin park'la deneme kaydını yaptıktan sonra, sırada kendisinden sonra olan eleman ''bu adamı almazsanız aptalsınız. ben de bir grup aptalla çalışmak istemem'' diyerek çekip gitmiştir.

(bkz: şehir efsaneleri)
    (yata yata paslandık, 01.06.2008 19:27)
  12. grubunun ona az geldiği kanısı bence de doğru. efsane vokallerdendir. nasıl bir gırtlak var anlayamadım. isviçreli bilim adamları araştırsa da öğrensek sırrını.
    (alttantire, 12.05.2009 13:31)
  13. nasıl bu kadar iyi böğürebildiğini ve gırtlak kanseri olmadığınız merak ettiğim aşmış vokal.
    (sleeping with ghosts, 14.07.2009 13:23)
  14. o vokal tarzı ve scream deneyişleriyle anca o grupta iş yapar dediğim adamdır.sesi ve böğürmeleri fena değildir.

ama daha sert bir grupta veya daha bir teknik grupta iş yapamayacak kadar da toy dur sesi.

özetlemek gerekirse,tarzını iyi bulmuştur.
    (gyroscope, 14.07.2009 13:40)
  15. allahım böyle bir sesim olsun, başka hiç bir şeyim olmasın dedirten adamdır. böğürmesi sanatsaldır, gırtlak parçalama gibi gelmez kulağa.

zaman zaman saçlarını soktuğu abuk subuk şekiller insanın sinirini bozmaktadır ama nihayetinde candır.

rep muhabbetiyle her ne kadar en başarılı gruplardan birinde olsa da ( ref.albüm satışları bir hayli yüksek) kendine yazık etmektedir.

solo çalışmalara başlamış, dört gözle beklemekteyiz...
    (zikandal, 14.07.2009 14:10)
  16. yakında solo projesi dead by sunrise ile karşımıza çıkacak adamdır
    (denize düşmekten korkan karpuz kabuğu, 02.09.2009 10:51)
  17. charles göbek adına sahip linkin park solisti. çok hayvani böğürdüğü şarkıların yanında* * çok yumaşak sesle söylediği şarkılarda vardır*. yanı bu abimiz sesini çok iyi kullanabilir.
    (vgarter, 17.09.2009 19:15 ~ 18.09.2009 00:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil