görseller
chericheri 

belki ilginizi çeker
  1. · cheri cheri lady
  2. · güneş batmayan imparatorluk
  3. · bana kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için
  4. · ben her şeyi bilebiliyorum aklımla ezberledim dün
  5. · affedilmek için şebeklik yapan sevgili
  6. · 2008
  7. · home tv
  8. · barış akarsu
  9. · hem miyop hem astigmat olmak
  10. · abisi olan hatun modeli
gündem
  1. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  2. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  3. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  4. · thierry henry
  5. · dinde zorlama yoktur
  6. · ahmet kaya
  7. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  8. · the beatles
  9. · adı ve soyadıyla cümle oluşturan insanlar

chericheri  

1. dördüncü neslin hoşgelmiş yazarlarından.
    (itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 01.07.2007 14:47)
  2. teşekkürü borç bildiğim yazardır. zira çok isteyip de gidemediğim şebnem ferah konserini ayrıntılarıyla şahsıma nakletmiştir*
    (12monkeys, 09.09.2007 01:28)
  3. (bkz: cheri cheri lady)
    (asosyal demokrat, 06.10.2007 06:52)
  4. küçükken barbie bebeklerini çeşitli erkek bebek oyuncaklarıyla ( bir ken olsun, bir ekşın men olsun, olmadı cin ali *) çiftleştirdiğini itiraf ederek beni büyük bir çocukluk travmasından kurtarmış, kendimi yeniden normal hissetmemi sağlayıp yüreğime su serpmiş yazardır. küçükken hepimiz yaptık bunu, evet hatta senaryosunu da yazıp çiftleştirdik o masum bebekleri. aydemir akbaşlarla, küçük emrahlarla, onun orospu anasıyla büyümüş bir nesiliz biz. suç bizde de değil aslında. aman allahım nasıl bir bilinçaltıymış hakikaten. "orospusun sen orospuuuuuuuuuuu!!!" of ki ne off... kendisine tekrar teşekkür ediyorum zira malum bebekler hala rüyalarıma girmekte. bana ne kızım saçları o renge boyarsan, minicik de etek, suratta bir ton makyaj... içinde var senin bir kere sayın barbie. hiç girme rüyalarıma... çok da feminist davranamıyorum bu hususta. sorry... kendimi genelev patronu geçkin, her yanı yağ bağlamış, yağlı müşterilerine şuh kahkahalarla gülen, pembe rujlu, mavi farlı kadınlar gibi hissettim. al işte.. bilinçaltımıza sıçmışlar resmen. tey tey...
    (damdanakan, 25.12.2008 19:49)
  5. fırfır saçlarını sallaya sallaya gezicem diye mepeüçünü kaybeden karakaçan. sağa sola ağzını aça aça gezip servis falan kaçırır bu. 3 milyonluk yola taksiye biner. taksiciye bağırır hep, benim param var yolum az taksi adam haddini bil ağzını kırarım der. * spring feste de katılacakmış, parası bol tabi, ordu arkasında karakaçanın. festivali tuvaletinde bile yaptırır bu. gelgenekon toplaşkası da bunların bahçede oturuyo' * topırı topırı diye babet mabet giyer yürüyemez bu. hohoho hohoho düşücem galiba, foaharha foaharhha diye güler yere düşüp. amaan garip bi' çocuk bu ya. yaşı da 9. sedrikten 1 yaş büyükçene. yazı mazı da yazıyormuş burada galiba. annesi yolladı beni bak hele diye, geldim bakıyorum ne yapmış ne etmiş diye de atın bunu buradan sözlük, küçük çocuklar barınamaz burda, oyun çağında daha o ya, ne anlar yazmaktan, kaka çiş sümük yazıp sıkıyordur sizi de. ama kımmızı o, kaka da çiş de sümük de yazsa kımmızı kafaydı bu. hepsi değil tabi, paraları az kalmış yarısını boyatabilmişler, ben de sabırla boyadım devamını, kırmızı kalemimi yalaya yalaya 4 gece 20 günde bitirdim kırmızı oldu kafası hep. şimdi kımmızı da değil gerçi artık. siyaha çalan mor biraz şimdi, olsun ya öyle de güzel o. seviyom onu ben, iyi bir kızcağız, hoşsohbet, güleryüzlü, güvenilir, 30-40 yaş arasında taliplerini bekliyor.

(bkz: hoş geldin gülüm su gibi ömrün olsun)
    (twiggy ramirez, 15.05.2009 00:37 ~ 00:39)
  6. zaman zaman aksini düşünse de çok sevdiğim bitanem, her şeyim.. psikolog olacakmış peeh. okulda ne öğretiyorlarsa kendilerine bilemiyorum artık "çevrenizdeki herkesi delirtin, akıl sağlıklarını bozun, daha çok müşteri daha çok para hahaha" diyerekten ellerinde puro ve viski kadehiyle, bacak bacak üstüne atıp ders anlatan hocaları olduğunu düşünüyorum.. kendisini şikayet edeceğim talim ve terbiye kuruluna.. beynimin içi kıymalı kaşarlı yumurtalı pide kıvamında artık..

ama mutluyum, her ne kadar dırdırından şikayet etsem de (bkz: dırdır) her anımı ve geleceğimi kendisiyle paylaşmaktan son derece keyifliyim. sinir ve stresin tavan yaptığı bi dünyada psikologa para vermemek son derece güzel bi olay gerisi hikaye bence * gözleriyle hipnoz edebilme yeteneğine sahip bakanın aklını alan. bi de medusa bu saçlarında yılan var. neyse.

bana kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için teşekkür eder sözlerime mani ile son vermek isterim.

-----mani-----

seviyorum ama kimi
    en tatlı birisini
    nasıl söylesem sana
    ilk harfine baksana.

(bkz: affedilmek için şebeklik yapan sevgili)
    (üç harfli, 24.05.2009 20:39 ~ 20:53)
  7. yarın doğmaya çalışan yazar çocuk. kara kafalı zımbırtıyı doğurup atmışlar 333 sene önce. annesi taşımış karnında hep. sonra bi' gün gelmiş fırt diye doğuruvermiş. bu çocuk çıkmış ortaya. çeri çeri. ne biçim isim bu be. yeniçeri gibi. annesi yeniçeri olsun diye mi doğurup atmış bunu köşeye. kafası çalışmıyo' bunun hiç. böyle konuşuyo' konuşuyo' fırt diye kafası duruyo'. aaa diye sağa sola bakıp gözlerini küçültüp ağlıyo'. manyak mı ne ?! neyse işte günlerden bir gün aramış bu kız çocuğu beni. aaa aaa aaaa diye şarkı falan söyledi. allah allah dedim güldüm geçtim. meğer bugün benim doğum günüm demeye çalışmış. anlamadım tabi nereden bileyim ki. amaan tuhaf çocuk işte. çeriçeriymiş. allahım ya. bak gene takıldı kafama. allam yarepim. tütütü maşala kızımıza. kara kafalı kız çocuğu. kaş yaşına gelmiş bilmiyorum yazarların yaşı sorulmaz ayıb. neyse işte. zaten doğum günü de bugün değil salla gitsin. yarın mıymış neymiş. öyle söylediler dün akşam saat üşte. hayırlı doğum günüsüleri. ben ona doğum günüsünde çilli bok alcam sevgili sözlük. koklasın beni hatırlasın her keresinde. sonra ona uşurtma da alcam. üstüne işer ama almaktan vazgeştim öf kokar o şimdi. iyi doğum günülerisi çeriçeri leydi goyin turu imoşın. iyi ki doğurmuş annesi bunu. koca insan oldu büyüdü koca kız oldu artık. ilkokula başlattık geçen hafta. gitmicem ben dedi vazgeçti kızdım hep. ama şimdi affettim. koca kız ne de olsa küs kalınmaz. hadi iyi seneler çocuk.

(bkz: twiggy ramirez çok uzaklardan bildirdi)
    (twiggy ramirez, 11.07.2009 22:39)
  8. doğumgünü kutlu olsun.

bu giriyi de zorla yazdırdı deli.
    deli dolu bir insan. ehe.
    bana da çok benziyor. aynı grubuz ya ondan hep.
    mutlu ol anacım. sebepsiz yere sıkılma, için bunalmasın.
    love u
    (damdanakan, 12.07.2009 01:56 ~ 01:57)
  9. bugün doğum günüsü olan canımın içi bitanecik sevdiğim. aynı şehirde olmasak bile yanımdaymış gibi sıcaklığını hissettiğim en değerlim benim, iyi ki doğmuş, kocaman olmuş benim olmuş.. doğum günü hediyesi olarak kendisine bir adet barbi ve ken bebek bir de onları besleyip rahatça seviştirebileceği kartondan yapılmış, içinde küçük ocak, tencere ve tavası olan minik bir ev alacağımı da buradan söyleyeyim de havılara uçsun yavrucum.

"bir gün tonton bir nine olup sallanan sandalyende oturup bu günneri hatılladığında üç kere üş de o zaman mesene paralı olmayacakmış"

fazla yılışmadan doğum günü girisine son verir yanaklarını mıncırırım.
    (üç harfli, 12.07.2009 13:33 ~ 14:30)
  10. bilmeden kullanıcı adımın adına çok benzediği, kendisini tanımasam da isminin çin markası ucuz otomobilleri anımsattığı, kirazkiraza karşılık evetevet restini çektiğim, ne diyor bu adam diye sormadan sadece isim benzerliğinden terörle mücadele şubesine sevkedildiğimin bilinmesini istediğim, saygı ve sevgilerimle bir şahsiyet.
    (erieri, 01.10.2009 08:39)
  11. bugin hiç haberleşmeden pispanyolca dersine gitmedik biz bunla. sonra gitmedik hahaha hahaha diye geyik yaptık manyak mıyız neyiz? oturduk su gibi izleyip kritik yapıyoruz. tam dünür muhabbetleri he. sosyetik dünür tabi, meseneden konuşuyoruz falan. kendisine "urfalıyah ezelden" isimli şarkıyı pıt diye göndermek istiyorum. aheste kadın da biz gelmedik diye üzülmüş yeniçeri. hep ağlamış. "nerde bu komoteyamaslar" demiş.

bu yeniçeri manyak he. hoca egzersizi yeniçerinin yapmasını söylüyo'. adını söylüyo falan ispanyolca. telefon numaranı söyle diyo'. niye ya niye söyleyeyim ki diyo'. "manyak mısın çocuk? salla bir şey" deyince de "ya nie sallıyım bence çok saçma" deyip hocayı fitil ediyo'. çocuğum yavrum, at kafadan söyle işte. hoca da he desin geçsin. abaw. allahtan kadının kıpraşmaya hali yok da gelmedi yoksa ordan sana uçan tekme atardı kafana kafana. hasta poposu.

(bkz: ben her şeyi bilebiliyorum aklımla ezberledim dün)
    (twiggy ramirez, 16.10.2009 13:35)
  12. her şeyi kendi yaptı zanneden yeniçeri. evet bebeyim uzaya da ilk seni yolladık, evet canım kedi mamasını icat eden de sensin, evet yafru ilk bilim adamını doğuran da sensin. çok şeker ya. canım benim. karakaçan.

(bkz: her şeyi bilen kadın)
    (twiggy ramirez, 18.10.2009 14:58)
  13. (görsel: chericheri/105837)

bana bunu örecek yaşlanınca. boynuma maşallahımı da asıp gezmeyi planlıyorum. yaşasın yeniçeri.
    (twiggy ramirez, 18.10.2009 15:33)
  14. (bkz: hayati)
    (twiggy ramirez, 03.11.2009 20:50)
  15. güneş batmayan imparatorluk zirvesinde bize yaptığı "batmayan güneş" taklidiyle gönlümüzü kazanan yazar. ne kadar komik bir insan yahu. yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz yine görüşeceğiz inşallah.
    (twiggy ramirez, 07.11.2009 21:33)
  16. -tivigiii merlin sweet dreams'e remix yapmış gördün mü
    *aa vallaha mı
    -evet arkadaşım yolladı o da merlin hastası, o gönderdi
    *aa yollasana la
    -dur

marilyn manson sweet dreams (remix 2009)

*anağm dinliyim bari

başlayan şarkıdaki türk musikisi ezgileri önce yadırgamaya sebebiyet verir. "ulan marilyn ne iş yapmış arkadaş" diyerek. şarkı da bir anda ve bangır bangır odanın içinde yankılanır. anane çalan kasap havasına "noluyo yaa, aa telefon çalıyo" diyerek telefonunu odada aramaya başlar. sanki telefonumda kasap havası çalıyor da. "hayır benden geliyo ses, tamam kıstım" denilir ve kapatılır ses. ula yeniçeri, gecenin köründe apartman inledi asfalt ağladı zemin titredi be.

ben de bekliyorum remix nasıl olmuş falan diye düşünüyorum bir yandan. iyi kekledin gece gece ha. aferin.
    (twiggy ramirez, 17.11.2009 23:05 ~ 23:08)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil