|
|
- 5. nesil petersburg, hoşgelmiş.
- ilgi çekmeyi bildiği sezilen, fena halde kuyruk acısı olduğu görülen 5. nesil yazar ya da kendi tabiriyle 'varlık'.
(bkz: ilgisiz bırakılan kızın köpek gibi yapışması/@2507126)
(bkz: kızlarla ilgili başlık açmaktan utanmak/@2507132)
- kızları bir şeye benzetmeyen merak ettiğim kendisi neye benzeyen yazar kişisi. ama ortalığı karıştırır mı orası ayrı. malum bir sürü mikser varken ortada.
- belki de hayatında bir kızın elini bile tutmadan ahkam kesen kişicandır.
- (bkz: ben bu filmi daha önce görmüştüm)
- (bkz: sazan arayan sazan)
- çok sempatik. tekmeleriyle havayı döven oğlan çocukları gibi.
- 'bir kızın elini bile tutmamış' sözüne takılmakla kuyruk acısı olduğu tespitimizi doğrulayan küfür etmeyi ve kafa tutmayı açık sözlülükle karıştıran sanırım kavram karmaşası içinde kalmış, birinin buna annesinin de kadın olduğunu hatırlatması gereken yazar.
- 5. nesil yazarların ezikliği konusunda güzel başlıklar açmış yazardır, bunu da inkar etmemek lazım, açtığı başlıklar ses getirmektedir.
- kızlarla ilgili ne kadar da söyleyecek lafı var.kanımca hepside boş..
- isyankar küçük emrah.
- ilk başta çok nefret alsa da, biraz konuşulduktan sonra sorununun ne olduğu anlaşılan, gerçekten efendi, hoşsohbet bir arı. tek hatası, tek bir kötü örneğe duyduğu siniri komple bütün kız milletine yansıtma çabasına girmiş olmasıdır. resminden gördüğüm kadarıyla yakışıklı da. yani kız olsam elimi ve birçok yerimi tuttururdum o derece. (şaka lan şaka, sapıtmayın)
- petersburg v 2.0
(ntcik, 29.06.2008 10:27)
- (bkz: ölü taklidi yaparsak belki gider)
- (bkz: sözlükte dikkat çekme taktikleri)
- kayzer sozer'in çakması, gayzer sozer.
|