|
|
- galatasaray cafe crown tarafından transfer edilen amerikalı forvet.
- her sezon mutlaka bir tane bulunan hırçın, pota altında ribaund'a yönelik kalas forvet kontenjanından girmiştir kadroya. geçen sezon jeff graves vardı mesela bunun yerine.
- 8 aralık 2007 galatasaray fenerbahçe basket maçı fenerbahçe potasını smaç manyağı yapan, maç boyunca çemberi kırmasından korkulan abd'li oyuncu.
- bu sene oldukça verimli oynayan, kendi size'ına uygun bir oyuncu bulduğunda onu denize döken, sayılarını smaç yoluyla kazanmayı daha çok seven -eğer ingilizcem beni yanıltmıyorsa da- geçen yılın ispanya ligi ribaund kralı olan oyuncu.
- faul atışı sırasında pota altında tetikte beklemek gereken oyuncu, kaçma ihtimali çok yüksek.
- serbest atışlarda shaq vari bir kazmalığı olan, lakin pota altındaki aktifliğiyle bunu kapatan, arada sırada top da sürerek pota altına kateden yararlı adam.
özellikle potayı kırma çabasında yaptığı veya yapamadığı smaçlarla dikkat çeker. misal, izmir'de oynanan pınar karşıyaka maçında bu kaçırdığı hayvan smaçlardan birisi taraftarın tepkisini çekmiş, sonrasında da karşılıklı yabancı madde değişimine giden olayları başlatmıştır. sonrasında ceza aldı zaten.
neyse efendim, kısacası bu sene transfer edilen adamlar arasında en dikkat çekenlerdendir. misal benim babam "nerde benim adamım? oynamıyor mu?" diye soruyor her galatasaray cafe crown maçında. taraftara ulaşmış yani adam.
- san antonio spurs'le sözleşme imzalamıştır kendisi
- san antonio spurs tarafından serbest bırakılan oyuncu.
(mkopaw, 30.10.2008 02:17 ~ 02:18)
|