charey 

adana çık aradan

1. üçüncü nesil sözlük yazarıdır kendisi.
    (squadron, 08.01.2006 02:43)

2. aynı zamanda çok iyi besteleri vardır.
    (cozypowell, 18.01.2006 11:16 ~ 11:22)
  3. kendi halinde bir adam saygılı, üstadım diye konuşuyor düşünüyorsun bir insan bu kadar temiz duyguları barındırırmı diye bakıyorsun adam gayet güzel duygular biriktirmiş duygu kavanozunda, incintildiği belli incintememiş ondan sebep olsa gerek incintmeye kalkmamış hoş incintecek bir herif değilya lafı uzatmaya gerek yok sonucuda yok öyle böyle kral insan.
    (leo, 09.08.2006 13:38)
  4. karpuzun en güzel yeridir kendileri. girilerine, ki silip silip geriye bir avuç bırakmıştır,bakınca kompozisyon sınavlarında ki bilmem kaç kelime sınırını hep geçenmiş gibi düşünülendir.
    (troke, 31.08.2006 16:06)
  5. beyefendi ve mütevazi bir insan olduğu mesajlarından bile anlaşılan sözlük yazarı.
    (manha de carnival, 21.11.2006 21:57)
  6. yazarlığını sözlük öncesinden beri bilir, takip ederim. romanından tutun da atışma dörtlüklerine kadar pek çok alanda çalışmaları mevcut. bestekarlığı zaten dillere pelesenk olmuş. severek okuyor ve dinliyoruz kendisini. lakin, kendine güveni tam bir şahsiyet olmasına rağmen eserlerine güveni az bir kişi gibi geliyor bana kendileri. yani şimdiye üsküdarı geçmiş olmasını beklerdim ondan. ama o zamanlar da gelecek, görür gibiyim. fazla uzak değil. azimli, kendini bilen bir adamdır çünkü. zekidir, çeviktir, ahlaklıdır. daha ne olsun. yüreğinden öpülesi bir insan, soyadı gibi kardeştir. desteğim sonsuz.
    (ateş ve su, 17.03.2007 23:13)
  7. 1 aylık kafa izninde olduğumdan ''hop birader nereye dur bi soluklan bi su iç'' diyip de gitmesini engelleyemediğim yazar. civardayken bir selamlaşmamız olmamıştı ya takip eder zevkle okurdum yazılarını. kendince yaptığı tercihlerde başarılı olmasını diler, ikame-i netice olarak da üç noktamı bırakırım...

(bkz: bak sen bir daha düşün)
    (jemand, 09.04.2007 00:43 ~ 00:47)
  8. çok düşündüm hep buraya sana dair bişeyler yazmayı..hep yazılanları okurdum başkalarının önceden.iki kişi arasında özel olduğunu düşünürdüm bazı şeylerin..utanırdım belkide..bilmesinler isterdim..öğrenmesinler..

her gün neredeyse sözlük hakkında konuşan iki kişinin, bir anısı olsun istedim diğeri tarafından bırakılan..yaşanılan onca şeylerden hangileri bir anı olarak bırakılabilinirdi ki bir diğeri yarısı için..
    yarım olmuşsun sen benim.sağ mı sol mı sen seç..öyle bütünleşmiş işte. diğer bir yanım yani ben..dört sene boyunca.

yazmayı çok seversin sen. buralara sana dair bir iz bıraktığında hemen okumak isterim. ilk cümleden sonra anlarım hemen..yarım olmuşsun ya benim.

konuşmayı çok seversin sen..anlatırsın herşeyi, oynadığın oyunu, izlediğin diziyi, filmi..hangi sahneden etkilendiğini anlarım hemen..yarım olmuşsun ya benim.

istediklerin var senin, hayallerin, beklentilerin, yapmak istediklerin, yaşamak istediklerin..hepsi için ben burdayım..diğer yarımı tamamlayıp tam anlamıyla biz olmak için.
    (cozypowell, 12.06.2007 23:46 ~ 23:47)
  9. yazar alımlarının bitmesine çok az bir zaman kala beni haberdar edip sözlüğe girmemi sağlayan dost. japon fıstıklarının yanına bira hazırlaması gereken yazar.
    (morwen, 15.11.2007 02:33)
  10. aha buraya yazıyorum, 10 numara insan. gördüğüm en nazik, nazikliğine yakışır şekilde statüsü de inanılmaz. hiç mi boş şeyler yazmaz bir insan, işte bu charey'dir. ha bence arada bir yazıp deşarj olmalı, ama cıvıklık adamın hamurunda yok bilader. (birader mi yoksa hep karıştırıyorum be)
    (busburak, 02.12.2007 22:48)
  11. idolüm. üstadım diye hitab ettiğim ilk müfettişim, gadgetım *. muhtemelen bu giriyi okurken de " inşallah devamı gelecek " diyordur, oyle de iyi kalpli bir insandır.
    (pis mındar, 09.03.2008 02:23)