belki ilginizi çeker
  1. · nazi song
  2. · maket gemi koyu
  3. · igloo
  4. · post rock
  5. · iki
  6. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · prison brake
  3. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  4. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  7. · uludağ sözlük
  8. · bakırköy tokalak pidecisi
  9. · allah belanı versin

change of plans  

1. oldukça başarılı türk post-rock grubu. tarz olarak mogwai ye benzetilebilir. özellikle nazi song isimli eserleri oldukça hoştur.

http://music.download.com/... adresinden şarkıları indirilip dinlenilebilir.
    (oehh, 06.03.2007 16:52)
  2. barışarock 2008'de sahne almış gruptur kendileri ayrıca.
    (eaugunia, 31.08.2008 20:48)
  3. iki, bugün bitsin, sing, conversationalist, maket gemi koyu, orange, igloo gibi güzel şarkıların yanısıra nazi song gibi türünde başyapıt sayılabilecek bir esere de sahip başarılı post-rock grubu. tüm ep'lerini resmi sitelerinden* dinleyicilere ücretsiz sunmaları da güzel bir hareket tabii.

(sonra vay efendim türkiye'de post-rock türünde müzik icra eden grup yok...)

* www.changeofplans.org
    (thecrimson, 11.11.2008 04:07 ~ 04:12)
  4. nazi song ve maket gemi koyu gibi şarkılarıyla gelecek vaad eden yerli post rock gruplarından.. tuhafıma giden bir şey var aslında.. bu rock olayını sittin senedir beceremiyoruz tam olarak.. ama sanki kafabindünya ve bu change of plans gibi gruplarımız, yurt dışındaki post rock rakipleriyle kafa kafaya yarışıyor, hatta bazılarından çok daha üstünler bile.. bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. bu cephede biz türkler için büyük bir umut var.

benim hala umudum var
    (geber marla singer, 19.11.2008 22:06 ~ 22:10)
  5. ilk defa sayın thecrimson sayesinde nazi song ile tanıdığım, sonrasında da diğer şarkılarına saldırdığım şahane türk post-rock grubu. türkiye de (türü ne olursa olsun farketmez) kaliteli müzik yapılabildiğini kanıtlayan gruplardan bir tanesi. türle ilgilenenler mutlaka arşivlerinde bulundursun, ilgilenmeyenler de bir kulak kabartsın derim. kaybınız olmaz.
    (evilmaddox, 31.10.2009 17:36)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil