gündem
  1. · kar yağarken hissedilen duygular
  2. · babaların garip huyları
  3. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  4. · boylumlama
  5. · günün tek şarkılık özeti
  6. · beşiktaş
  7. · the twilight saga new moon
  8. · savur
  9. · kendi kararlarını veremeyen insan

championship manager 2007  

1. cm serisinin bugün demosu piyasaya çıkan yeni oyunu. şöyle kısa bir göz gezdirdikten sonra bir kaç şeyden bahsetmek gerekirse, arabirim kesinlikle çok soğuk olmuş yine. oyuncuyu kendine bağlayacak attıraksiyonlar pek az, onun dışında artık klasik oyuncu güncellemelerinin yanında bu sefer sağlam güncellemeler gelmiş benim anladığım. menü sistemi başlı başına bi karışmış zaten, gene aradığınız bir şeyi bulmak işkence haline gelebiliyor. bunun dışında maçları izlemek biraz daha keyifli. oyun iyiden iyiye 3d olayına geçmeye başladı. artık pek yakın zamanda sanıyorumki maçın tamamını dahi bile tvde maç izliyor gibi canlı ve heycanlı izliyor olacağız. lakin aynı gün piyasaya sürülen football manager 2007 demosuna göre nasıldır henüz bilemiyorum. zaten pek yakın zamanda tam sürümleri çıkınca göreceğiz. mutluyuz, umutluyuz.
    (petrucciante, 01.10.2006 21:41)
  2. full versiyonunda beşiktaş başkanının serdar bilgili olduğu görüldüğünde yuh edirten oyun.henüz maç filan yapmadm da koskoca beşiktaş ın başkanının adını yanlış yazmak nedir onu çözemedim.
    (zaknafein, 15.10.2006 17:13)
  3. madem ki cm01-02 yi yapan grup şu an fm'yi çıkartıyor bize de fm oynamak düşer.
    (189, 22.02.2007 23:23)
  4. 01-02 ile diğerleri gibi karşılaştırılamayacak, iyice yavaşlayan, devamlılığı eksik kalan oyun.
    (kaşıntı, 22.02.2007 23:42)
  5. fm 2007 ile kıyaslanması için en az cm 2010 ' a kadar beklememiz gerektiğini düşündüğüm eski efsane.
    (maslow, 24.02.2007 05:53 ~ 16:28)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil