bir günde en çok ukte dolduranlar listesinin 8. sırasına yerleşmiş olan yazardır. helal demekten başka bir şey düşmüyor bize bu durumda. helal. aha dedim..
sanırım sözlüğün imamı. tüm sureleri copy paste etmek niyetinde gibime geldi. kendisine haddim olmuyarak küçük bir tavsiyede bulunmak istiyorum. sözlüğe copy paste'den ibaret olan bilgi girmek pekde hoş karşılanmıyor, kaldı kı böyle bir davranış sözlüğün kalitesini de arttırmaz. o copy paste'lerin altına kendisine ait bir iki yorumda katarsa çok daha güzel olur. ayrıca sureyi copy paste etmek yerine sadece kendi yorumunu yazarsa daha da hoş olur. sözlüğün amacı zaten halı hazırda ki her türlü kitabı copy paste etmek değil, onlar hakkinda kişicanın kendi yorumunu yapması ve sözlük ahalisi ile paylaşmasıdir. bu bağlamda yazılı olan her kaynak sadece savunulan tezi doğrulamak için kullanılabilir, bunun içinde hepsini copy paste etmek gerekmez.
copy/paste gang bang tanrısı veya klavyesi ışık hızında olan zat..iman gücüyle iki sureyi 1 dakika içinde yazabilmektedir..
(bkz: hac suresi)
(chaconne, 25.11.2004 01:04)
(bkz: muminun suresi)
(chaconne, 25.11.2004 01:05)
*
periyodik cetvel ve kuran dan sonra...çarpım tablosu gibi hayati bir hadiseyi ve türk isimleri sözlüğü gibi önemli bir kaynağı sözlükle paylaşmasını umduğum*..(bkz: yeşil arı)
kopyaladığı girilerin yazdığı girilere oranı %90 belki daha fazla olan kopyala+yapıştır ustası. bilgisayar ve sözlük yazarlığı konusundaki bilgisi; ctrl, c, v, enter tuşlarını en iyi şekilde kullanmaktan ibarettir. belki fazlası da vardır ama biz bunu gördük.
kuran surelerini sözlüğe aktarıp islami altyapıyı oluşturmayı kendine misyon edinmiş genç.. birgün evde otururken kendisine "kopyala-yapıştır" şeklinde bir vahiy gelmiş olabilir kanımca..
(bkz: kutsal sözlük)