ceyhun yılmaz show 

adana çık aradan

1. ceyhun yılmaz karakterinin önceleri atvde şimdilerde ise cine 5 de hazırlayıp sunduğu talk show. her gün canlı yayınlarla devam eden program şahsım tarafından "büyük cesaret" olarak değerlendiriliyor. radyo günlerinden gelen tecrübesi ile işi götürüyor şimdilik. kolay gelsin efendim.
    (giberling, 08.02.2005 19:56 ~ 19:57)

2. akabinde ceyhun yılmaz'ın "buyrun beniiiim!" dediği sözcük.
    (giberling, 08.02.2005 19:56)
  3. jenerik müziğinde home şarkısından parçalar vardı. sırf dream theater'a hürmetten izlediğim programdı, ama beklediğimden fazlasını buldum, sohbetler hoş*. ceyhun yılmaz radyodaki zamanlardan devam, aynı çizgide gidiyor.
    televizyon yeteneği sınırlı radyoculara layık görülen cine 5'teki yayın saatinden ötürü de, yöneticilerin fazla rating beklemedikleri sonucunu çıkarabiliriz. inşallah yayından kalkmaz.
    (azureel, 08.02.2005 20:47)
  4. acemice icra edilen bir show. ben bile daha iyi kotarırım.
    (bkz: ben)

ayrıca (bkz: her başarılı radyocunun televizyona çıkarılması)
    (anfinindistortiondugmesi, 08.02.2005 20:56)
  5. radyo günlerinden kendisine duyduğum sevgi ve saygıya hürmeten atv'de yayınlandığı zamanlarda izlediğim ancak hayal kırıklığına uğradığım program. cine 5 versiyonunu izlemeye hiç niyetim yok açıkçası. bir iki buyrun benim ile olmuyor bu işler.
    (quarantine, 08.02.2005 21:36)
  6. yıllar önce atv'de de aynı abi, biraz daha gençlere hitap eden beyazımsı bir konseptte yapıyordu programını. o zamanki ismi, "ceyhun yılmaz hobby show olması" lazım.
    (bkz: sponsor)
    (azureel, 08.02.2005 21:43 ~ 21:45)
  7. jeneriğinde dream theater-home çalması dışında beni açmayan, hem konuk çağırıp hem de vaktimiz azaldı diye adamları konuşturmadan geri gönderen abidik gubidik şovlardan biri.
    (palanthaser, 13.02.2005 13:55)
  8. başarısı jenerik şarkısı seçme kabiliyetiyle sınırlı olan yeni şov programı.
    (amorph, 13.02.2005 15:07)
  9. 3 sene önce best fm'deki performansı şimdilerde yakalayamayan şov programı.

-ceyhun yılmaz?
    -buyrun benim.
    (gülümsün, 18.06.2005 17:43)
  10. önceleri radyoda çeşitli sponsrlarla yapılan programı çok tuttuğundan ceyhun yılmaz önce atv de yapmıştı bu programı. şimdilerde cine 5'te devam ediyor ve pek de fena sayılmaz. bir radyocudan televizyonda rating rekorları kırmasını beklemek zaten mantıklı olmadığından olduğu kadar diyoruz. ceyhun yılmaz ise iyi çocuktur kendisi, zamanında kısa da olsa muhabbet etmişizdir, kasıntı değildir en azından.
    (lightblue, 18.06.2005 19:36)
  11. pek izleyeni, hatta zaman zamanla telefonla katılacak konuğu bile bulunmamasına rağmen program sayısı pek bi yukarılara tırmanmıştır şimdiden.
    (hanspeterberigel, 28.04.2006 22:08)