|
|
- itü sözlük radyosunda bu akşamdan itibaren her çarşamba 21.00-23.00 arası yayında olacak program. ortaya karışıktır. çünkü dj'in kafası karşıktır. bekleriz efendim.
- regina spektoryazısını görmemle beni radyoyu dinlemeye sevkeden program. cidden ortaya karışık program oluyor ama bence bir o kadar da güzel oluyor.
- sayesinde çok güzel bir bülent ortaçgil şarkısı daha duymuş, öğrenmiş, dinlemiş, sevmiş ve de edinmiş bulunuyorum. teşekkürler eugenie grandet'e gitsin.
(troke, 14.05.2008 21:32)
- bir iki teknik aksaklık dışında keyifle tamamlanmış program. dinleyen herkese teşekkürler.
bu akşam ve sonraki akşamlar dj sandığı karanlık yüzü göksel baktagir'in acı soslarına bulayarak kapatacaktır.
- start wearing purple, ardından da a dios le pido çalınan program. üstüne de bi hijo de la luna çalınsa tam kombo olacak. eğlenceli müzik, beğendim.
- şebnem ferahla bana geçmişe yolculuk yaptıran program. program oldukça güzel gidiyor hatta bu akşam ayrı bir güzel gidiyor sanki. dinleyiniz ,dinletiniz efendim.
- önce echo & the bunnymen - the killing moon la donnie darko izleme isteği uyandırdı, ardından apocalytica - angel ve ardından coldplay - trouble 'daha ne olsun' dedirtti açıkcası. kısacası bu akşamda güzel bir program yapıyor dji. dinleyiniz..
- -aaa fındıkmış!!
-noldu ki
-biz bunu ceviz sandık
*
- uzandıran pıroğram. kah meksika kah yunanistan. ama güzel, dinlenesi. her pıroğramda kostas pavlidis çalınırsa hiçbi pıroğramı kaçırmam. bi de mikrofona bi ayar çekelim daha da süper olacak. çok uzattım. sözün özü, başarılı pıroğarm. tebrikler.
- start wearing purple ı görünce hemencecik damladığım, ancak yetişemediğim( smile wasn't here!) ama güzel şarkılarla devam eden ve ilk defa dinlediğim radyo programı. bi yandan da maçı dinliyorum.ama tabiki de çaktırmıyorum*
- kapanışında göksel baktagir'den masum aşk çalındı, dinleyenler tek tek selamlandı. adeta içimi okuyan seçimlerden anladığım üzere harika bir programmış. geç keşfetmiş olmanın utancıyla herkese tavsiye eder, dj' e selam ederim.*
|