belki ilginizi çeker
  1. · recep ivedik i tavla
  2. · rabarba
gündem
  1. · ezel
  2. · aşk
  3. · insanın hayatına sıçan şeyler
  4. · thierry henry
  5. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  6. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  7. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  8. · top oynatmayan amca
  9. · brazil

cevaplar recep i  

1. sorduğum soruya verdiği ayar cevap ile gülme krizine şokan zımbırtı.

soru: sen gay misin?

cevap: aynı soruyu ben sana sorsam ne dersin, gel rolleri değiselim.
    (v for vendetta, 06.01.2009 13:51 ~ 08.01.2009 13:02)
  2. trabzonspor şampiyon olur mu soruma "sabır arkadaşım sabır. herşeyin başı sabır" diyerek hem takdirimi kazanmış hemde sinirlerimi zıplatmış internet şeysi.
    25 senedir sabrediyoruz ulan.
    (karamürselli deli hamdi, 06.01.2009 13:54)
  3. ye elbette işim gücüm olmadığı için ben de sorumu sordum, cevabımı aldım:

- olaylar diyorum recep? benim yüzüm de gülecek mi bir gün? ortamların aranan adamı olabilecek miyim?

- böyle biraz alengir cihangir oluyo ama sonunda çok mutlu olacaksın ben sana söyliyim, dedi. nays.

aralarda eğlenceli laflar ediyo böyle yazarken teklersen falan, "hadi olum, kıvırma aklına ilk geleni yaz" bilmem ne...

fena değil.

tekrar dinle düğmesi olmalı bi kenarında. yok. iyi dinle o yüzden genç adam.
    (est non, 06.01.2009 14:03 ~ 14:08)
  4. recep ivedik i tavla olsaymış daha güzel olurmuş. sadece cevabı evet veya hayır olan sorulara cevap verebiliyor. arada "gonuşma layn" falan da deseymiş keşke.
    (camel, 06.01.2009 14:05)
  5. ne sorduğumu hatırlamıyorum ama verdiği cevap; "bence git anana sor oldu" yuha dedim, nerden geldi bu samimiyet bir anda anlamış değilim.
    (yaşlı çocuk, 06.01.2009 14:20)
  6. bi sürü soru sordum, zengin olabilecek miyim? yeni yılda çıtır bi sevgili bulabilecek miyim diye? beni tatmin edecek cevaplar veremedi. sıkıldım. sonra hayvanlaştım "recep koyunca hopluyo musun?" diye sordum, uzun uzun düşündü bana ayarı verdi şu cevapla..

-şimdi sen hayatta her şeyin cevabını buldun da sıra bana mı geldi arkadaşım! he çözemediğimiz o kadar soru var ki hayatta ya.. şu evrenin karanlığı, şu kainatın düzeni falan.. bana mı kaldı şimdi ya!..

cevabımı aldım, daha başka soru sormaya da cesaret edemedim.
    (üç harfli, 06.01.2009 15:07)
  7. atik davrandım, kimse sormadan ben sordum:

-allah var mı?
    +şimdi içinden 10'a kadar saaay, bana sorunu bi daha sor, bakalım akıllı bi soru muymuş, bakalım kendin de sorunu beğenecen mi?

hem de ilk denemede. başka sorum yok.
    (rafael, 06.01.2009 18:47)
  8. mercan abinin eline su dökemeyecek başarısız girişim...
    (hitchens, 06.01.2009 19:04)
  9. anahtar kelimelere göre cevap üreten flash uygulaması.
    http://www.cevaplarrecepi.com/xmls/keys.xml adresinden uygulamayı geliştiren arkadaşların küfür dağarcığına ulaşabilirsiniz. keşke chmod ayarlarını 700 yapsalardı...

(bkz: cık cık)
    (endoplazmikretikulum, 06.01.2009 20:48)
  10. ben çok dandik buldum. 'ben güzel miyim recoş?' diye sordum:

'olur mu ya olur mu? bi aynaya bak allaşkına' dedi.

küstüm ben, işim olmaz bundan sonra kendisiyle, oynamıyorum.
    (andromeda, 06.01.2009 23:24)
  11. sırf o dönen şeyin nerelerde durduğunu merak etmek için turkcell yazdım:

cevap:
    baaak. türkseli çok severim. halkıyla dost, efendi, iyi bi' kuruluş.

cevap 2:
    ben, ailecek 67 yılından beri biz türkselliyiz. önce babam almış hattı, ondan sonra abime geçmiş. abim evlenince bana geldi. efendime söyliyim ben de kullanıyom onbeş senedir. biz ailecek türkselliyiz.

ilginçtir, avea ve vodafone yazınca da aynı cevapları veriyor.
    (camel, 07.01.2009 11:45 ~ 11:54)
  12. beni seviyor musun diye sordum.

- eheyyyyyy, boşa çaba sarf etmeee, eheeeeyyy! bak beni bağırttırıyosuğn internet ortamındaaa, boşa çaba sarf etme!!

dedi. dumurum.
    (almina, 07.01.2009 13:17)
  13. soru yanıtlama olayı rastgele olduğundan ancak tesadüfen gülebildiğiniz site. zaten site bu amaçla yapılmamış, bu konuda bir iddiası da yok. o ayrı da, sayfayı açık unutup başka şeyle ilgilenirken bilgisayardan "sen beni neden bekletiyosun lan?" diye bi ses gelince "ilahi recep" dedim.

ha bir de gecenin bu saatinde sıkıntıdan sorduğum bilmem kaçıncı soru ve cevabı şöyle idi:

-recep anana kayimmi?
    -bence hiç tereddüt etme.
    (slevin, 09.01.2009 04:00)
  14. soru: abi bi ilhan irem vardı ne oldu ona?
    cevap: valla onu bilemedim. bunu bilemiyorum.
    (cam eldiven, 22.01.2009 02:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil