trabzonspor şampiyon olur mu soruma "sabır arkadaşım sabır. herşeyin başı sabır" diyerek hem takdirimi kazanmış hemde sinirlerimi zıplatmış internet şeysi.
25 senedir sabrediyoruz ulan.
recep ivedik i tavla olsaymış daha güzel olurmuş. sadece cevabı evet veya hayır olan sorulara cevap verebiliyor. arada "gonuşma layn" falan da deseymiş keşke.
bi sürü soru sordum, zengin olabilecek miyim? yeni yılda çıtır bi sevgili bulabilecek miyim diye? beni tatmin edecek cevaplar veremedi. sıkıldım. sonra hayvanlaştım "recep koyunca hopluyo musun?" diye sordum, uzun uzun düşündü bana ayarı verdi şu cevapla..
-şimdi sen hayatta her şeyin cevabını buldun da sıra bana mı geldi arkadaşım! he çözemediğimiz o kadar soru var ki hayatta ya.. şu evrenin karanlığı, şu kainatın düzeni falan.. bana mı kaldı şimdi ya!..
cevabımı aldım, daha başka soru sormaya da cesaret edemedim.
sırf o dönen şeyin nerelerde durduğunu merak etmek için turkcell yazdım:
cevap:
baaak. türkseli çok severim. halkıyla dost, efendi, iyi bi' kuruluş.
cevap 2:
ben, ailecek 67 yılından beri biz türkselliyiz. önce babam almış hattı, ondan sonra abime geçmiş. abim evlenince bana geldi. efendime söyliyim ben de kullanıyom onbeş senedir. biz ailecek türkselliyiz.
ilginçtir, avea ve vodafone yazınca da aynı cevapları veriyor.
soru yanıtlama olayı rastgele olduğundan ancak tesadüfen gülebildiğiniz site. zaten site bu amaçla yapılmamış, bu konuda bir iddiası da yok. o ayrı da, sayfayı açık unutup başka şeyle ilgilenirken bilgisayardan "sen beni neden bekletiyosun lan?" diye bi ses gelince "ilahi recep" dedim.
ha bir de gecenin bu saatinde sıkıntıdan sorduğum bilmem kaçıncı soru ve cevabı şöyle idi: