|
|
- 80 li yılların çocuklarında the young and the restless'la birlikte derin izler bırakmış, pembe dizi.
- kanal d de tekrar gösterime giren yılların pembe dizisi (1987).üstelik yeni bölümleriyle. 20 yıl geçmiş ama bu insanlar hala aynı.inanamıyorum.ridge ve brook'un boyları kadar çocukları var ama yüzlerinde tek bir çizgi yok.ve an itibariyle ridge ve brook püşüyor ve fonda take my breath away çalıyor.(bkz: 80 lerde çocuk olmak)
- çocukluğumda istemeye istemeye izlediğim dizi. televizyonu izlemek istiorsam başka şansım da yoktu. tek kanallı dönemdi sanırım. annemin yalan rüzgarı ile birlikte en sevdiği diziydi. içerde, mutfakta olurdu bazen. "oğlum başlayınca haber ver." derdi. mal gibi tv karşısında bekler, dizi o abuk girişiyle başladığı an "anneee riç başladı!" derdim. annem tabi işi gücü yanına getirip (örn: pirinç ayıklamak, kabak oymak vs...) tv karşısına geçer başlardı izlemeye. kimin eli kimin cebinde, kim kimle sevgili, kim kimin anasını bellemeye uğraşıyor? entrikalar, sürekli öpüşen insanlar, çılgın yaşam tarzı, lüks hayat vs... kafamı kurcalayan sorular ve mevzular olmuştu. daha ilokula bile gitmiyordum. büyüdüm, ilkokula başladım, ilkokulu bitirdim. ulan hala bitmedi dizi. sonra ne olduğunu da hatırlamıyorum. iyi ki çıkmış hayatımızdan. hoş durum değişmedi. daha da bok oldu. her kanalda onlarca dizi var şimdi, o da apayrı bir konu.
|