görseller
cesttresexcitantcesttresexcitant

belki ilginizi çeker
  1. · jokerin sesi
  2. · c est tres excitant
  3. · tus
  4. · ilahi kızılcık
  5. · git deyince gitmiş gibi yapan erkekler
  6. · rimemba dı taym
  7. · itü sözlük radyosu
  8. · hayata başlıklara malzeme olarak bakmak
  9. · azmi
  10. · yaran msn diyalogları
gündem
  1. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  2. · yaran diyaloglar
  3. · giyotine yolladılar gitmedim
  4. · uludağ sözlük
  5. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  6. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  7. · the twilight saga new moon
  8. · üçüncü mevki
  9. · çevrecik belediyesi

cesttresexcitant  

sayfa  / 3
  1. altıncı nesil yazar.
    (sezerciğin eşeğini satın almaya çalışan çocuk, 17.01.2009 23:22)
  2. itü sözlük 5 yıl partisi'nde tanıştığım, sıcakkanlı, samimi, saçları beyazlatmadan tıp fakültesi son sınıfa kadar gelmiş yazar.
    (poly aka bilirkişi, 08.03.2009 12:32)
  3. itü sözlük radyosu jokerin sesi programında sergilediği canlı performans ile sadece yazar olmadığı ispat eden yazar dj kısacası joker. *
    (lierre, 22.03.2009 21:37)
  4. "
    ne güzel sürpriz bu böyle
    hoşgeldin..."
    (dendelis, 25.03.2009 21:46)
  5. çok kral bir insandır, saygı duyulası, son derece doğal ve insancıl yaklaşımlarıyla kankamdır.
    (elpinoras, 25.03.2009 21:48)
  6. (dendelis, 25.03.2009 22:05)
  7. bu giriyi yazarken bu yazarı tanımadığımı peşinen belirteyim. konuşmadık etmedik..

ama bu sabah bir şeyden sıkıldığımı farkettim. dinlediklerimden bıkmış olduğumu.. ve farkettiğim anda değişik ve çok tatlı sabah şarkıları çalmıştır kendisi kaçağı ile. sanki onun playlistini bu ruh halinde, kendim yapmışım gibi. programını da takibe alacağımdır hiç çekinmeden. ve bir de akustik şarkıları sevdiğini zannediyorum.. iyi gidiyor iyi.

an itibariyle isteğim de çalıyor. devam..
    (memories never die, 05.04.2009 07:35 ~ 08:38)
  8. jokerin sesi adlı programı gayet başarılı bir şekilde yapan, dinleyicisiyle arasını çok güzel dengede tutan nesildaşım. ne kadar sıcakkanlı olduğunu hem msn'de hem de yayında gösteren iyi niyetli yazar.
    (and then there was silence, 07.04.2009 15:56)
  9. süprizlerle dolu insandır. diceylik yaptığı programda çaldığı bir şarkının sözlerini isterken aynı anda sol framede görüyorum şarkıyı. sonra o bana sol frame de bulabilirsin şarkıyı diye mesaj atarken "aha gördüm" diye mesaj atıyorum. ilginçtir.
    (dollidolli, 15.04.2009 02:38)
  10. bu adam var ya bu adam... hah... o işte...

önceleri nickiyle dalga geçerdim "paşam çok karizma nick yahu!? böyle fransızca parçalayasım geliyor -setröseaöksidannnntt deyu" diye... nitekim birazcık muhabbetten sonra ikimizinde müziğe karşı olan -onun yakından, benim uzaktan- ilgim meydana pehday oluverdi!

sözümüz var birbirimize, düet yapcakmışız, hatta ve de hatta bir zirve için ciddi çalışmalara girmeyi düşünüyoruz *

sesi güzel yahu! cesttresexcitant allah aşkına düet yapalım, demosuyla da unkapanı'na dayanalım! bizde bu keşfedilmemiş cevher meydana çıksa var yaaaaa... köşe oluruz köşe!
    (photographer, 10.05.2009 00:36 ~ 00:37)
  11. pek bi neşesi var bu adamın, pek yerinde yani neşesi. aman nazar değmesin diyorum, kulaklarımın pasını sildirmek üzere canlı performansına geri dönüyorum*

editimsi: ayrıca bugün, tüm güne yakın radyo yayını yapmasıyla helal olsun dedirtti kendine. kıç düzleşmesi yaşıycan bak benden demesi...
    (falasquil, 21.05.2009 13:44 ~ 19:59)
  12. kafayı yemiş bu adam!

bana az evvel bir laf sarfetti "olm ben gitarı bok gibi çalarım, bakma sen bana" deyu...

o bok gibi çalıyorsa, ben de o zaman türkiye sınırlarındaki bütün kanalizasyon hatlarının toplamı gibi çalıyorum!

deli mi? sanırım evet... deli doktor.
    (photographer, 25.05.2009 18:21 ~ 18:21)
  13. derhal ve derhal bütün playlistlerini ele geçirmek istediğim djdir. denize karşı yemeğim ve içkim hazır olunca müzik ihtiyacımı temin edebileceğim kişi olduğundan kaçışı yok. cebren ve hile alacağım playlistlerini. ona göre.
    (wildboy, 25.05.2009 18:39)
  14. neymiş efendim redd konserine gitmiş, çok güzelmiş falan da filan. çok kızgınım kendisine, tamam gidersin de ballandırmanın anlamı nedir? hele bana bi onu söyle sen onu söyle*
    neyse efendim kendisini jokerin sesi olarak takip ediyoruz kaçırmamaya çalışıyoruz. artık bu gece redd'den bir canlı performans gelir mi ki acaba?
    (asymmetry, 13.06.2009 02:36)
  15. sesini sezen cumhur önal'a benzettiğim djdir.
    cok güzel bir ses tonu var.
    (srkny, 13.06.2009 02:39)
  16. gecenin bu saatinde üsküdar'a gider iken çalarak kıpır kıpır olmamı sağlamıştır. kalkıp oynayasım geldi ama evde tek başımayım lan, kendi kendime manik tanısı koymak istemiyorum...*
    (kaptanınteknesinebendebinecem, 13.06.2009 02:50 ~ 02:51)
  17. kardeşimdir, çok kral adamdır, asla unutulmayacak olan önemli insanlardandır.
    heyt be.
    (elpinoras, 13.06.2009 02:52)
  18. araştırmacı dicey *
    (hı hı evet, 13.06.2009 02:55)
  19. yayınını redd'in yeni albümünün çıktığı gün yaptığı redd konseptiyle dinledim ilk. sonra çoğu zaman kaçırmadım. ben daha istek yapmadan benim için çoğu yayınında bir redd çalar. belirtir bunu. heyecan vericii yayınlar yapar.
    (dollidolli, 13.06.2009 14:27)
  20. kendisiyle tanıştığımız esnada kafam ziyadesiyle güzel olduğundan nickini iki kere söylettim, hiç bi' şey anlamadım. şimdi eve gelince okudum, anladım.
    sevdiceğini de kendisini de çok sevdim. ikisiyle de tekrar bir araya gelebilmeyi daha fazla sohbet etmeyi isterim. (selam söyle* )
    (nilay, 15.06.2009 12:33)
  21. uyandım gördüm ki çok güzel şarkılar çalıyor yine.sixpence none the richerla gülümsedim.kendi kendime what took you so long eva?dedim.buldum sayfasını. baktım ki bufferin' oldu.son şarkıya yetişmişim üzüldüm ağla1.

bu arada dinleyicilerini kırmaz istekleri hep çalınır.çalınamıyorsa onları daha iyileriyle değiştirir.bi de takip eder bu adam yahu.unutmaz ana x geldi. ona şu şarkıyı armağan ediyorum. ordan bi msn bipi anaa en sevdiğim şarkı. liste mi yapıyo nedir.beğendiğimiz bi şarkı bizde yoksa üşenmeyip gönderiyor da üstelik.

kısacası onu dinleyince mutlu oluyorum.evet.
    (eva, 18.06.2009 12:19)
  22. dollidolli: ders nasıl çalışılır?
    cesttresexcitant: galatasaray üniversitesi kütüphanesinde.
    dollidolli: fransızca bilmeyeni alıyorlar mı oraya ya*
    cesttresexcitant: yüksek lisans başvurusu için geldim de.

böyle bir insan işte ne diyelim.
    (dollidolli, 03.07.2009 02:04 ~ 02:04)
  23. pek bi teşekkür ettiğim yazar. gecenin bu saatinde hem isteklerimizi yerine getirdiği için, hem de tatlı sohbeti için.
    (lenore, 03.07.2009 02:18)
  24. 2 ay boyunca sözlük semalarında olamayacağını bildiren yazardır. kilitlemiş mi ne? irade denen şey de yokmuş bu yazarda...
    (cesttresexcitant, 03.07.2009 21:53)
  25. bir türlü telaffuz edemediğimdir. setresekzidant'mış lakin sonradan öğrendim.
    (laein, 03.07.2009 21:57)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil