itü sözlüğe bir türlü kabul edilmeyen insancağız
*(bkz.
hö)
(mazzo, 13.03.2004 13:36 ~ 13:36)
sonunda kaydını başarıyla tamamlamış ve yazar olabilmiş eski oda arkadaşımın kankası.
(mazzo, 13.03.2004 19:18)
ekşi sözlükte hakkında çok kötü şeyler yazılmış mağdur insan.
(mazzo, 21.03.2004 01:00)
güzel bir isimdir; yeni nesil kiz çocuklarinin adina "ceren" koymak moda olmustur. ama biz ilk ceren'lerdeniz..
(salça, 21.03.2004 13:24)
ceren: dişi ceylan anlamına gelir.
ceren cerenizmin kurucusudur çok tehlikeli ve şeytani bir kızdır. hep kendi çıkarlarını düşünerek hareket eder aslında ama öyle bir entrikalar kurar ki herkese melek kız görünümü verir. tanıdıgım ve arkadaş oldugum için kendimi şanslı hissettiğim bir kızdır , o olmasayda hala uyuyor olacaktım beni çıkarcı insanların dünyasında uyandırmayı başaran tek insan.
eren ismine uyumlu olsun diye konulan bir isimdir.
(mitya, 05.11.2005 13:20)
isimlerin kültü.
izmir,hatay hatta noktada,necatibey ilkokulunun karşısında bulunan,çocukluğumuzda hep önünde buluştuğumuz emel teyzenin kırtasiyesinin adıdır.
bu isme sahip olan kişilerin güzel ve çekici olduğu söylenir.
ceren güzel kız adıdır,çirkin kızın adı ceren olmaz,ceren aşık olunan kızdır,ceren'e aşık olmamak olmaz.ceronimo derler çoğusu kendine,doğrudur,kızıl derililerin haklı sevdasıdır.ceren 17 yaşındadır.her zaman.(bkz:
swh)
güzel bir kız ismi, güzel kız ismi. hem isim güzel, hem kız. aksini görmedim henüz. zaten nüfus müdürlüklerinde ceren ismini vermeden önce bakıyorlarmış kıza, güzel değilse vermiyorlarmış bu ismi. senelerdir böyleymiş.
bu kadar güzel olan her şey gibi altında bir bit yeniği var elbet. suni efenim bu kızlar. isimleri de, üretildikleri
cern laboratuarlarından geliyor.
neyse, kara delikle melikle uğraşacaklarına böyle şeyler yapsınlar yine. daha iyi.
kökeni moğolcadır bu ismin ve farsca çekmek anlamına gelen "cer" den sebep; sürükleyen anlamı da taşır.
ce, cero, ceronimo gibi versiyonları mevcuttur. canımdır, ciğerimdir, özlenmiştir.
(bkz:
@3137442)
yeni sevgilimin ismi.
gelecekteki sevgilimin ismi. kızı ha ayarladım ha ayarlıcam.
ilk tanıştığımızda x partisine üyeliğim nedeniyle yüzüme dan diyee ''neden x partisi'' diye soru soran, hiç beklemediğim şekilde(açık konuşim kızılım) bendeki yeri üst sıralara yükselen, msnde, bilemedin telefonda hiç sıkılmadan nice saati devirdiğim, hoşlandığım kızın ismini ilk paylaştığım, zorla da olsa(e ama kolay demedin) ağzından birkaç gönül meselesinin ayrıntısını aldığım , 1mayısta bedenen olmasa da ruhen yanımda hissettiğim, yine süreç ilerlemesi sonucu yükselmeye devam edip benim için en değerliler listesinde yerini yapan ve orada kalıcı olan, okeyde genelde yenik başlayıp ıstaka ve sonra yer değişimi şansıyla öne geçtiğim oyun ortağım, ezginin günlüğüyle aramdaki bağları sıkılaştırıp beni gemi parçasıyla tanıştıran, ve son olarak daa kızıllığının da etkisiyle ''saçları sovyet kokan güzel insan'' diye latife yaptığım kişi.
aglayankekin kankası'nın hayali arkadaşı. şimdi oxford'da okuyormuş. arada msn de görüşüyorlarmış.
(bkz:
ben onun yalancısıyım)