ceren cerenizmin kurucusudur çok tehlikeli ve şeytani bir kızdır. hep kendi çıkarlarını düşünerek hareket eder aslında ama öyle bir entrikalar kurar ki herkese melek kız görünümü verir. tanıdıgım ve arkadaş oldugum için kendimi şanslı hissettiğim bir kızdır , o olmasayda hala uyuyor olacaktım beni çıkarcı insanların dünyasında uyandırmayı başaran tek insan.
ceren güzel kız adıdır,çirkin kızın adı ceren olmaz,ceren aşık olunan kızdır,ceren'e aşık olmamak olmaz.ceronimo derler çoğusu kendine,doğrudur,kızıl derililerin haklı sevdasıdır.ceren 17 yaşındadır.her zaman.(bkz: swh)
güzel bir kız ismi, güzel kız ismi. hem isim güzel, hem kız. aksini görmedim henüz. zaten nüfus müdürlüklerinde ceren ismini vermeden önce bakıyorlarmış kıza, güzel değilse vermiyorlarmış bu ismi. senelerdir böyleymiş.
ilk tanıştığımızda x partisine üyeliğim nedeniyle yüzüme dan diyee ''neden x partisi'' diye soru soran, hiç beklemediğim şekilde(açık konuşim kızılım) bendeki yeri üst sıralara yükselen, msnde, bilemedin telefonda hiç sıkılmadan nice saati devirdiğim, hoşlandığım kızın ismini ilk paylaştığım, zorla da olsa(e ama kolay demedin) ağzından birkaç gönül meselesinin ayrıntısını aldığım , 1mayısta bedenen olmasa da ruhen yanımda hissettiğim, yine süreç ilerlemesi sonucu yükselmeye devam edip benim için en değerliler listesinde yerini yapan ve orada kalıcı olan, okeyde genelde yenik başlayıp ıstaka ve sonra yer değişimi şansıyla öne geçtiğim oyun ortağım, ezginin günlüğüyle aramdaki bağları sıkılaştırıp beni gemi parçasıyla tanıştıran, ve son olarak daa kızıllığının da etkisiyle ''saçları sovyet kokan güzel insan'' diye latife yaptığım kişi.