uzadıkça insanı depresyona sokan durumdur. biri arasın, ya da mesaj atsın diye beklersin ama zalim telefondan tık yoktur.. bazen ekranda bi hareketlenme oldu sanırsın, belki sessize almışımdır da unutmuşumdur ve belki bu arada biri aramıştır, ben de çaldığı sırada görmemişimdir, şimdi tam ekran kararırken gözüme çarptığı için küçük bi hareketlenme olarak algılamışımdır dersin. ama kontrol edince acı gerçeği bi kere daha anlarsın. arayanın soranın yoktur. sonra hiç beklemediğin bi anda mesaj sesiyle çınlar kulakların! hah işte beni çok seven, hayatındaki o vazgeçilmez yerimi bana da hissettirecek kadar beni düşünen, benim de çok sevdiğim bi dost hatta belki daha iyisi günlerdir ses vermesini beklediğim sevdiceğim, ömür boyu unutamayacağım güzellikte bi mesaj attı dersin. gönderen: turkcell yazısını gördüğün anda ise ortamdan koşarak uzaklaşmak, o esnada da "bi kerecik gerçek bi kişilik mesaj yazsın, kurban kesicem" demek istersin
uzun süreli bir ilişkinin sonunda aslında seni tek arayanın sevgilin oldugunu hatırlatan üzücü durum
sevgiliyle fena takışılan durumlarda bunalıma sebep olan durum.gurur yapılıp aranmamıştır sevgili.öteki taraf da az değildir alttan almaya yanaşmaz.karşılıklı cep telefonunun başında beklenir.arada şebeke,uydu yada baz istasyonu sinyali arar telefon dolayısıyla hafifçe titrer ekranı "hah dersiniz dayanamadı mesaj atacak" ama mesaj gelmez.aynı sakin ekrana bakamaya devam edersiniz.