|
|
- sevdim.
- adem ile havva'yı niteleyen sıfat. tabi birleşik yazınca sebze gibi oluyor.
- nicki gibi girileri olandır şu ana kadar. iyi nick iyi giriler.
- fight club'ın tyler durden'ının öğretilerinden fazlasıyla etkilenmiş, ama buna kendi öz yorumlarını da katabildiğini gördüğüm girilere sahip, son neslin son yazarlarından. bence hoşgeldi...
- (bkz: bir takım şeylere çok sinirlenmiş yazar)
(bkz: @2392193)
haksız mı??
sonuna kadar haklı..
(bkz: @2392399)*
- belli ki beyaz ince parmakların sunduğu parlak kırmızı elmayı ısırmış.
hiç boşuna böbürlenmesin narin ellerin sahibi, kandırılmış değildir kimse!
bu bile bile ladestir. elmayı ısırıp kovulmak ihtimalleri bitirir.
- bir süredir sadece yazdıklarını okuyabilmek için sözlüğe girdiğimi söylemekte sakınca duymadığım yazar.
hoşgelmiş...
- takdir ettim.beğendim.
- iyi yazar olabilmek için illa 3-4 sene yazmanın gerek olmadığını gösteren yazar. gayet şıkhane yazıyor kendisi öte yandan tanımam etmem ama lazım böyle yazarlar
- bir kaç yazısını okudum demin. hiçbirinin sonuna gelemedim içimi bir sıkıntı bastı, beynim boşlukta kaldı bir an. kimim lan ben dedim en sonunda. annem hadi yemeğe dedi "ama, ama tanrı bizi böyle hayal etmemişti" dedim. kadın boş boş baktı yüzüme. beynin sulanmış onun karşısında dedi. kabullendim.
- yazarlığın en büyük düşmanı olan hastalığa yakalanmış kişi. benzeri içerikli, özünde aynı şekilde farklı olan başlıklarıyla "kendini tekrar"a düşmüştür. türkçe karakter problemli klavyesi ise ayrı bir dert...
- uzun süredir nickiyle girileri bu denli uyum gösteren bir başka yazar daha görmemiştim. ha bana kalsa bu üç noktaların hatrına cennetin ortasında köşk yaptırılmalı kendisine. yanına da üççüzbeşşüz tane huri neyn konmalı. oligarşi sucks.
- farklı bir ruh haline sahip, hakkında yazılanları umursamadığını söyleyen lakin bana göre çok önemseyen, yalnızlıktan hem nefret edip hem de ironik bir şekilde yalnızlığa sığınan, ironiden de değişik biçimde zevk alan, kovulduğunu söyleyen fakat kendisi giden ve sanırım yine gitmiş olan yazar, üzdü beni..
edit: gitmemiş, sevindirdi beni..
- yazı yazmayı bilen adam. tatil yaramış, kısacık vakitte oturduğu bilgisayar başında yine muhteşem bir yazı yazmış, belli ki enerji depolamış. yenilerini beklemekteyiz sabırsızlıkla..
- kararlı ve azimli yazar. okunulası ve tebrik edilesi ayrıca.
- yazı yazmayı bilen adam. lakin çalmayı da biliyormuş. yazık.
http://www.uludagsozluk.com/...
emeğe saygı duymayı bilseydin keşke be hacı. senin yazdığın yazı aynı yöntemle başı-kıçı değiştirilerek başka bir yere taşınsaydı, "ama çalmamış ki, bak ben 'sıkıcı' demişim o 'hayattan soğutacak' demiş" diyemezdin. demezdin. kandırmayalım kendimizi değil mi?
selam ederim.
- lağım insan.
edit;adam bi de bunu iltifat olarak algılarmış...dil çıkaran yavşak smayl koyasım var...
- (bkz: lilith)
- çok depresif yazılar yazan yazar. nicki bile offside. bir şekilde moral bulması lazım, herkes nefret etme, ya da kimseyi yanında istememe gibi semptomlar görülmesi iyiye işaret değil. düzelir umuyorum.
- çetesi var,aman dikkat!hem de bole cinsel tercihleri konusunda emin değil,hatta babalarından bile emin olmadıklarını sanıyorum...
- her daim şu an hatırlamadığım bir girisindeki "siktirinnnn" kelimesiyle hatırlayacağım bir sözlük yazarı. sözlük, sözlük olalı böyle içten siktir çekilmemişti.
- admin'in kendisine yazdığı bi giri üzerine, üstümde olmalı şu an...
ama yapma yaaaaa!.bu ne be öfffff! bu sefer izin vermem. asla. bi kez oldu. yeterince canım yandı bu yüzden. bi dönem çok sıkıldım. amaçız hedefsiz kaldım. hala da sürüyor açıkçası bu durum. zaman zaman yenilmez olmanın durağanlığında tadı kalmıyor insanın. en güçlü olmak iştahsızlığa yol açıyor.
aaa yukarıdaki giri vardı ya ondan söz edecektim... nihavenduyek kardeşimizi adım adım uçmaya getiren sürecin tekradan yaşanmasına tahammül edemem. bunu net bi şekilde söylüyorum. elimden gelen her şeyi yaparım bunu önlemek için. cennetten kovulan adlı yazarın zamanla kendini kaybedip psikolojisinin bozulmasına müsade etmem. demin söz ettiğim nihanvenduyek gibi adım adım yıpranabilir. nihavenduyek ve çerçevesinde gelişerek sözlüğü bir dönem sarsan hadiselerle türünde bi şeylerin kokusunu alıyorum. aslında ben bu süreci istiyorum. ama böyle giriler olursa oraya gelemeyiz ki yaaa...
kaçacak. korunacak. saklanacak. pusucak. yahu böyle bi giri bu kadar erken yazılır mı? neden benim keyfimle oynanıyor? av istiyorum. doğru düzgün, aradığım kriterlere uygun bi yazar çıkıyor uzun müddet sonra, o da böyle bi giri sonrasında önceden işaretleniyor. off yaaaa valla yüreğim daraldı.
halbuki ben o burada büyüsün istiyorum. yazdığu duygusal, samimi yazılarla yavaş yavaş hayran kazansın. sözlükte epey bi kitlesi olsun. büyüsün. zirvelere takılsın. maç yapsın. güzel mesaj atsın. büyüsün... çok güçlü olsun. en sevilenler listesinin başlarında dursun ve listede yer alan herkes onu sevsin. sözlükte ağırlığı olsun. ben küçüleyim ama iyice. ona sataşarak biraz daha alçalayım. o daha da büyüsün. gerçi benim fanlar ile diğer yazarları seven regular insanların karakterinden tut bağlılığına kadar her şey çok farklı. bana biat edip seven yazarlar tam bi bağlılık gösterir. benim için her şeyi yapar. birine saldırdım mesela, benden önce adamın azğına sıçar. yapma canım yapma evladım derim anca sakinleşirler. regular yazarların hayranları ise, bakmayın "çok gülüyorum. tüm girilileri okuyorum" falan filan diyerek bık bık etmelerine, sevdikleri yazarı bi anüs boşluğunda satarlar. bunlar bi yazarı çok mu beğeniyor, ölüyor bitiyorlar mı, veririm ayarı bunların sevdiği yazara, sokarım itin götüne, yazı bağlamında sahip olurum jerk'e, bu ibişler de hemen "abi neydi o vuruşun öyle, nerelerden duyulddu hopatma sesin, ahhahahhaa süpersin yaa" diyerek bana yalamalık yaparlar. benim 1 fan'ım bunların 9-10'u filan eder. güce tapmak doğal sonuç gerçi.
gene ı'm so confused. yazarımız hakkında yazılan bu giriyi sevmedim. admin'den zaten çok korkuluyor. hakkında türlü söylentiler çıkıyor. bi de bu arkadaş tahmin ettiğim kadarıyla duygusal, hassa biri. ve "yaaa bana tuhaf bi giri yazdı admin, onun yazdığı her başlıkta bi anlam olmalı" şeklinde düşünerek dağılıp sözlükt benim istediğim aşamaya gelemeyebilir.
geçmişi özlüyorum yaaa. hem de çok... buradaki ilk zamanlarımı... sıfırdan gelerek sözlüğün ne kadar sevileni sayılanı varsa hepsini aşama aşama, göstere göstere, bağıra çağıra bitirdiğimi. ahhh zirvede olmak ne kadar da kötü!!! mahallede kime bulaşsa ağzını burnunu kırarak elini vereceğini bilen bi delikanlının sıkkınlığını yaşıyorum. keşke regular bi beşinci nesil yazar olarak buraya gelebilsem de tekrardan başlayrak gene oyunu bitirebilsem.
yazmaya devam etmesini istediğim bi yazar. hayran olun lan sizde bu yazara. yani sevin. ortalık yıkılsın, bi hareket gelsin sözlüğe. sonra ben geleyim sislerin ardından. büyük yakalarım ve tüm gösterişimle...ahhh ya gene sen nehrindeki ördekler geldi aklıma. neyse bu yazar hakkında bundan böyle yazar mod admin kim olursa olsun herhangi bi şey yazan, benim tarafından incelemeye alınacak. bi bırakın ya gelişsin, büyüsün, fikir teatisi yapabileceğimiz bi güce, konuma, güvene gelsin. ulan var ya en sonunda ben kendim bi kaç yazarı en zirveye çıkararak kendime hazırlayacağım. bu ne ya offf...
- bir dönem "memur mu kamu emekçisi mi" tartışması varmış. orospu yerine kerhane emekçisi kavramı takdire şayan.
|