cennette muhtemelen zevk ve sefada herkes.ee o zaman şöyle oynak birşeyler çalmalı,değil mi efendim??
misal:
-bas bas paraları leyla'ya bir daha mı gelicez dünyaya..
-çapkınım hovardardayım 24 ayardayım..
-sana kırmızı çok yakışıyor..
-uzaklara uçma kuşum uçup da gitme vurulursun..
-samanlıktan kaldıramadım samanı da zühtüüü..
-vs vs vs vs
eğer cenneti hep tasvir edildilği gibi yeşil çimenler, rengarenk çiçekler, masmavi gökyüzü, durgunca akan pınarlar, kuş sesleri, bembeyaz elbiseler giymiş insanların bolluk içinde yaşadığı bir yer olarak ele alırsak fonda loreena mckenitt ya da enya çalması gayet muhtemelmiş gibi geliyor bana.
sarı çiçeğe validesiyle pederinin halini hatrını soran derviş parçaları çalınıyor olabilir cennette; ya da bal ve süt akan ırmak kenarlarında hurilerle dolu saraylarımızın içinde bizlere hizmet vermekle vazifelendirilmiş oda orkestraları, boybandler, sıra gecesi adamları, veya progressive yapam metal gruplar vardır belki. tamamen hayal gücümüzün ve yalan dünya diye tanımladığımız buraya ait bize iyi gelen şarkılar ipodlara atılıp bize verilecek cennete girişte.
(bkz: eksik bir şey)
terliklerinizi bile alamadan gidiyorsunuz öte tarafa. eğer cennete de girmeyi başardıysanız demek ki sonunda aşkı bulmuşsunuzdur. eksik olan şey tamamlanmış demektir.
olur da yolumuz düşerse noolur ferhat göçer (bkz: cennet) çalmasın diye yalvardığım playlist'tir. yeryüzünde yeterince maruz kalıyoruz şiddetine, yukarıda da mı aynı adam ya, bağırmasa bide!