cennete giren bakire kızlarla sefa sürer 

adana çık aradan

1. cennete giren bakire kızlarla sefa sürer yasin suresinin 55. ayetinde geçtiği iddia edilmiş.

54. ayette: 'artık bugün hiç kimseye zerrece zulmedilemez.ancak yaptıklarınızın cezasını çekiceksiniz.' denilmiş ve 55. ayet: 'gerçekten cennetlikler bugün bir eğlence içinde zevk etmektedirler.'

böyle bir ayetten böyle bir durum çıkaran, iki ayet arasında ki bağlantıyı kuramayıp bu kadar saptıran insan, nasıl okuyorlar o kuranı gerçekten bilmiyorum. madem beceremiyorsun, aradaki bağlantıları anlamıyorsun bırak yapma o zaman.
    (bkz: 1 gecede 1000 kadını birden hamile bırakmak)
    (bilitis, 08.05.2008 18:08 ~ 18:21)

2. -ı-ıh bakireyim evlenmeden olmaz
    -ulan burda da mı??
    (diazepam, 08.05.2008 18:15)
  3. - cennete giren bakire kızlarla sefa sürer gelsin
    + geldik! ihihihihi...
    - sefa sürer sen misin
    + benim abi
    - kızlara mukayyet ol koçum! ters bi şey olmasın!
    + oldu abi.
    - haydi go go go...
    (kuzgun, 08.05.2008 18:28)
  4. (bkz: hangi dinin cenneti bu)
    (gözünefartutulmustavsangibi, 08.05.2008 19:19)
  5. cennete giren bakir kızlarla sefa sürer kampanyası ile değiştirilmesini istediğim kampanya.
    yoksa kampanya değil mi bu?
    (warbringer, 17.07.2008 14:01)
  6. cennetin sadece erkekler için güzel bir yer olacağını düşündüren bir önermedir......elbette lezbiyen bayanlar hariç.
    (aysigma, 17.07.2008 14:20 ~ 15:59)
  7. dindar bir elemandan duymuştum ben de bunu. ulan sapıklığa bak be, müslüman adamın amacı cennete gitmek, peki gidip ne yapmak ? kızlarla, hem de bakire kızlarla sefa sürmek, bunun böyle fantezisi de vardır lan, oha lan, oha diyorum.

öte yandan kuran'da böyle bir şey yazdığını zannetmiyorum, ben okumadım hani, zaten kendimi dini bütün biri olarak da değerlendiremeyeceğim. ama bu tip laflar eden adamları gördükçe bunda da bir sakınca görmüyorum.

tek ümidim öbür tarafın biraz daha sakin olması, böyle yağmurdan sonraki toprak kokusu falan, ve bir orhan veli şiiriyle veda ediyorum dostlar:

öteki dünyada, akşam vakitleri,
    fabrikamızın paydos saatinde
    bizi evlerimize götürecek olan yol
    böyle yokuş değilse eğer
    ölüm hiç de fena bir şey değil.
    (sigur ros, 17.07.2008 14:21)
  8. cennete giren sağlıklı bir erkekse doğruluğu bulunmayan önermedir.ilk dakikadan bakireliğe elveda demek zorunda kalabilir kanımca.
    (pakanajuhla of boreat, 17.07.2008 14:23)
  9. (bkz: şakaysa hiç komik değil ciddiyse çok komik)
    (sageeth, 17.07.2008 14:36)
  10. eğer doğruysa, cennete sadece erkeklerin gireceğini açıklayan bir ayettir zira kadın cennete gittiği taktirde bakire kızı ne yapacaktır, o saatten sonra lezbiyen mi olsundur?!
    (bedevix, 17.07.2008 14:40)
  11. kerhane mi lan orası diycem olmucak keranede bakire kızın ne işi var demi ? insanları dine yöneltmek için uydurulmuş hikayelerden birisi. genellikle abaza gençler üzerinde çok etkili olmaktadır. hatta biran önce ölmeyi bekleyenler bile olabilir. bizim ilkokul hocasından duymuştum ilk defa bunu ama o bakire olduklarını söylememişti hurilerle eğleniyorlar falan demişti çok ilginç. olurmu lan hiç ole şey diyorum kendime olmaz heralde ole olsa cennete ar edep kalmaz hem o kadar hacı hoca ağı gidip vağı kalmış insan napcak hurileri anlamıyorumki.
    (gvz, 17.07.2008 14:44)
  12. sefa sürmek eylemini bakire kızlara bağlayan zavallı zihniyet. sefa sürmek üzere cennete girebilirsiniz ama bakire kızlara asla!
    (queenie, 17.07.2008 15:06)