belki ilginizi çeker
  1. · yar bana varmadı
  2. · tarkan tüzmen
  3. · emre önbayraktar
  4. · ebru eroğlu
  5. · son rüya
  6. · xcarnation
  7. · yolculuk rüzgara
  8. · unutulurmuş
  9. · ben yağmurda doğdum
  10. · zehirli
gündem
  1. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  2. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  3. · the twilight saga new moon
  4. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  5. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  6. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  7. · babaların garip huyları
  8. · yenilikçi
  9. · amin amin

cenk eroğlu  

1. amerika da çıkardığı xcarnation albümüyle eleştirmenlerden hayli olumlu eleştiriler almış(kip winger,pat mastelotto reb beach gibi önemli müzisyenlerin de yer aldığı)her ne kadar turkiye de bilinmese de derhal edinilmesi gereken bir albüme imzasını atmış besteci,gitarist..
    (şimdilikkararveremedim, 08.11.2005 15:37 ~ 09.11.2005 10:32)
  2. eski albümleri;

yolculuk rüzgara(1993)

zehirli(1996)

hala prodüktör olarak türkiye'deki müzik kariyerine devam etmektedir. şebnem ferah ve özlem tekin'in eski grubu olan volvox'un basçısı ebru bank ile evlidir.
    (parthenope, 01.01.2007 07:02)
  3. kip winger'ın kendi ismindeki projesi winger ' ın klavyecisi. kendisi için synth master denilmekte imiş. aslınd akendisi gitaristtir. sound konusundaki geniş ve modern fikirleri buralara gelmesinde en büyük etken kanımca. enstrümanistlik olarak da üst düzey bir gitarist. xcarnation albümünde çalıştığı müzisyenlerde statüsünü o piyasada bir hayli yükseltmiştir.
    (jellyjam, 07.04.2007 00:45 ~ 24.09.2007 14:37)
  4. ablamın lise zamnlarında hayran olmasından dolayı tanışık olduğum zamanın asi uzun saçlı deri pardüseli genci
    (skin, 07.04.2007 01:06)
  5. özge fışkın'ın kilitler albümünün prodüktörlüğünü yapmış usta gitarist,büyük müzisyen.masstival kapsamında özge ile birlikte onu da izleme şerefine nail olacağız.ayrıca kendine ait son projesi ;
    (bkz: xcarnation)
    (the ghost of tom joad, 24.06.2007 22:36 ~ 26.06.2007 11:37)
  6. biz daha veletlikten ergenliğe geçer iken, 80'lerin taytlı rockçılarının zamanları da hani hafiften geçmiş iken, bu adamın bir klibi vardı o yayınlanırdı tv'de altında yılan derisi motifli taytıyla "ben yağmurda doğdum, ben yağmurda geldim bu dünyayaaaaa ooouuuooooaaaaaa..." pek bir sevmiş, bağrıma basmıştım o zamanlarda bile. öldü mü kaldı mı diye de merak ederken yine sözlük sağolsundur, merakımı bir nebze gidermiştir.
    (ven, 11.08.2007 22:03)
  7. daha sonra tüzmen in de seslendirdiği son rüya ve yolculuk rüzgara yla 90 lı yıllarda türkçe sözlü rock müzik yapan bir adam olarak tanımıştık kendilerini. son rüya nın olduğu kaset sanırsam satmamıştı ki adını hatırlayamadığım bir gençlik dergisinin promosyonu olarak dağıtılmıştı. ''boy birkırk basen 150, masraflar başından belli'' sözlü eğlenceli bir şarkı da vardı söz konusu albümde.

tüzmen in son rüya şarkısının klibinde uzun deri paltolu, gitarlı elemandır.

sağlamdır.
    (just call me daydreamer, 04.01.2008 21:57 ~ 22:11)
  8. (bkz: son rüya)
    (excalibur, 21.05.2009 19:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil