görseller
cemalicemali

belki ilginizi çeker
  1. · duymak istiyorum
  2. · sever misin o zaman
  3. · neredesin
  4. · yuh yuh
  5. · şimdi hayallerdesin
  6. · şimdi uzaklardasın
  7. · duymak istiyorum
  8. · dön bana
  9. · sever misin o zaman
  10. · balmumundan kanatlar yaptım
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · dersim katliamı
  2. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · domuz gribi
  5. · sözlük yazarlarının itirafları
  6. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  7. · onur öymen
  8. · uçları kırık
  9. · matematik

cemali  

1. amerika'da yaşayan iki türkün kendilerine koydukları sahne ismi gibi birşey.duymak istiyorum dışındaki şarkıları başarısız olan ikili.
    (headfucker, 15.05.2004 17:12)
  2. bildiğim kadarıyla duymak istiyorum, youh youh ve hayat? isimli 3 albümleri vardı.

dinlerken ağlamamak için kendimi zor tuttuğum duymak istiyorum'la , dön bana'yla ve zerrin özer'e verdikleri şimdi uzaklardasın ile hatırlayacağım onları.
    (sükun, 18.02.2006 00:19 ~ 00:21)
  3. duymak istiyorum adlı çıkış şarkılarıyla çok şey vaat ettiklerini düşündürmüştüler bizlere... o zamanlar burak kutgibileri "hey bebeğim gel kucağıma otur oh yeaaah" gibi nameler döktüp liste başı olurken, bu ikilimiz duymak istiyorum ile vizyonumuzu genişletmişlerdir...
    siyah beyaz klip, farklı açılardan çekimler, yabancı ülkede çekilmiş ilk kliplerden birine sahip bir şarkı...
    ve "sana kendimi verdim, beni yoketme" diyip acı üreten iki genç...

ne yazık ki başarılarının devamını göremedik sonraki albümlerinde, ama yine de başarılarının devamını diliyoruz...
    (bkz: arkadaşlara başarılar)
    (gonewiththesin, 25.03.2006 05:29)
  4. www.cemali.com adlı yılardır update edilmeyen bir siteleri vardır ayrıca. ilk albümlerini duymak istiyorum adlı eserleri nedeniyle almıştım. sevdiğim içten kişiliklerdi. yine olsa yine dinlerim dedirten ikili. bir de nedense hep bu arkadaşlara cumali diyesim gelir. enteresan...
    (jkfl, 08.10.2008 00:05)
  5. hafızamdan hiç silinmemiş, çoğu zaman içimden sürekli söylediğimi farkettiğim duymak istiyorum adlı muhteşem parçanın sahibi ikili.
    (piraye68, 08.10.2008 00:32)
  6. zerrin özer ile birlikte dünya yalan adında bir çalışmaları vardır ki;her dinlediğimde beni benden,sizi de sizden alır :

yağmur olsam, damlasam yanağına
    süzülüp aksam bağrına
    rüzgar olsam, savrulsam saçlarına
    avunsam dalgalarında

bir deli aşk, bir sıcak söz
    avutsun beni yavaş yavaş
    bir deli aşk, bir tebessüm
    taşısın beni uzaklara

şu yalan yalan dünyada

bir kuş olsam, sarılsam kollarına
    uçursam sonsuzluğuma
    rüzgar olsam, savrulsam saçlarına
    avunsam dalgalarında

şu yalan yalan dünyada

bu şarkıyı dinlemeden cemali hakkında hüküm vermenin sıkıntı yaratabileceğini söylemek mümkün.
    (donjuan88, 26.10.2008 03:17)
  7. sever misin o zaman adlı şarkısıyla beni benden alan ikili....
    (ceza aka keskinkılıç, 26.10.2008 03:20)
  8. insanların genelde "duymak istiyorum" adlı duygusal şarkılarıyla tanıdığı ama "biliyorum sonunu" diye harika kıpır kıpır bir şarkıları da olan grup ( hatta çıkış şarkıları buydu, darbukalı kanunlu hoş bir melodiydi )
    (crow, 26.10.2008 03:26)
  9. nerden, nasıl geldiler, nereye gittiler hiç bilmiyorum. zaten çok gizemli bi ikiliydi. haklarında bildiğim tek bi şey var. o da türk pop müziğinin gelmiş geçmiş en kaliteli işlerinden birine imza atmış oldukları.
    (everything in its right place, 30.12.2008 05:35)
  10. aslen malatyalı iki kardeşin kurduğu gruptur.
    (rafinevinterize, 30.12.2008 09:41)
  11. disko kralı 90'lar konseptli programda ah canım vah canım ahmetten aldığımız bilgilere göre şu anda almanya'da yine müzikle alakalı fakat daha çok prodüksiyona yönelik işler yapmakta olan ikili.
    (elisa day, 30.12.2008 09:50)
  12. kaliteli müzik yapan, hayat, youh youhve duymak istiyorum albümlerini çıkarmış grup. duymak istiyorumşarkıları muhteşemdir.
    eski günlere gitmek isteyenler için
    http://www.izlesene.com/...

bir de şimdi hayallerdesin şarkıları vardı. insanı alıp başka yerlere götüren. şöyle koltuğunuza yaslanıp dinlemeniz gereken şarkılardandır.
    http://www.izlesene.com/...
    (ada, 30.12.2008 10:15 ~ 10:49)
  13. nerdedirler , ne yapmaktadırlar merak ettiğim ikili. hatta tekrar dönmelerini ve bir şeyler yapmalarını istiyorum. aklımda şarkılarından başka , bir röportajlarında anlattıkları bir anı kalmıştır. yuh yuh gibi bol mesajlı bir şarkı ile albüm yapıp, albüm çok parlak gitmeyince, müzik şirketleri bunlara, bir mankenle bir yerlerde görülmeleri gerektiğini söylemiş , ama kabul etmemişler, sonra da kayboldular işte..
    (dünya koca bir yalandı gördüm, 25.04.2009 10:21)
  14. 'şizofren eğilimli' sevgilim sayesinde tanıştığım grup. şimdi her dinlediğimde 'hey gidi hey'lerle başlayan düşüncelere iter beni.
    (kırmızı kara ağaç, 26.06.2009 14:25)
  15. özlenen ikilidir.. şimdi uzaklardasın, duymak istiyorum , yuh yuhvs.. hey gidi hey...
    (sleeping with ghosts, 27.06.2009 14:30 ~ 14:32)
  16. şu bedavaya dağıtılan şehir gazetelerinden birinde yeni albüm çıkaracağı haberleri gözüktüğü haberleri rivayet olunan, duymak istiyorum dışında fazla bilinmeyen grup.
    (macajoynovic, 27.06.2009 14:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil