belki ilginizi çeker
  1. · avea 3g reklamı
  2. · cemal hünal
  3. · sarp apak
  4. · ıssız adam
  5. · freestyle mıydı kanka
  6. · vapurda çekilmiş turkcell 3g vınn reklamı
  7. · anladın sen onu
  8. · toprak sergen
gündem
  1. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  2. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  3. · ezel
  4. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  5. · 2012
  6. · google wave
  7. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  8. · aşkta bağlılık ve bağımlılık
  9. · on üçüncü uluslararası istanbul caz festivali

cemal hünal lı sarp apak lı turkcell reklamı  

sayfa  / 2
  1. ıssız adamımız cemal hünal ve iştecell hesabı sarp apak'ın rol aldığı reklamdır. cemal hünal vapurda rap yaparak derdini anlatmaktadır. sarp apak da derdine deva olmaktadır. öncelikle rap'in sözlerini yazayım:

"merak içindeki bir işadamıyım,
    sabırsızım hemen cevap almalıyım. (hemen almak istediğin cevap değil de başka bir şey be erken boşalan ıssız adamcağızcığım, neyse bölmeyeyim sözleri)
    bak ne hızla uçuyo şu martı,
    ben de olabilsem o kadar şanslı
    bende soru çok bağlantı yok,
    bağlanana dek bana cevap cevap yok…
    bağlanana dek bana cevap cevap yok…
    toplantıya kaldı tam 10 dakka
    benim dosya hala laptopta…
    sende soru çok bağlantı yok…
    bağlanana dek sana cevap cevap yok"

bak sen iş adamına, arabası bile yok, vapura talim. neyse temiz hava iyidir. hayat güzel martılar, vapurlar felan filan. ama bu ne sorumsuzluk, toplantıya 10 dakka kalmadan geç kalacağını hissedemiyor muydun be adam?

bir de takım elbise hiç olmamış. hadi giydin takımı, taktın kravatı, rap ne alaka? bari saçı 2'ye 3'e falan vurdursaydın yahu zira bu koyun modeli sana hiç yakışmıyor be cemalciğim.

"bayım siz ıssız adam olun, hep ıssız adam olun, sadece ıssız adam olun"
    (nicke gerek yok bana ismimle hitap edebilirsin, 01.08.2009 21:58)
  2. show tv'de 1 reklam kuşağında tam 8(sekiz) kez yayınlanan reklam. baydı amına koim.

"...cevap cevap yok..."

la havle...
    (delikli nane, 01.08.2009 23:34)
  3. bu reklama destek veren kesim bile çıkar... " aa rapi tanıtıyolar abi " tabii canım " siz rapstar diye yarışmada yapmıştınız değilmi evladım ? " . anladınız siz onu...
    (scamp, 01.08.2009 23:37 ~ 23:38)
  4. iş adamlarının ciddi yüz ifadeleri ve konuşma tarzlarıyla rap yapma girişiminde bulundukları reklam. "merak ne güzel şey" kökenli turkcell reklamı gibi kötü lakin akılda kalıcı, amaç da bu olsa gerek.
    (sulcus tendinis musculi flexoris hallucis longi, 01.08.2009 23:39)
  5. iğrenç bir reklam,

3g mi yeni icad oldu yoksa reklam mı, bu yeni 3g reklamları ile ne olduğu karıştırılan reklamlardan bir tanesi...
    (bkz: avea 3g reklamı)
    (demouser, 01.08.2009 23:40 ~ 23:40)
  6. cemal hünal 'ın 'melis birkan 3g reklamı yapar da ben yapamaz mıyım?', diiyerek 3g turkcell reklamında boy göstermiş oyuncu ve reklamı.
    ayrıca sarp apak'ın 'cevap cevap yok.' sözü de ağzıma dolanmış bulunmakta. ne çekici söylüyor öyle.
    (libitina, 02.08.2009 14:29 ~ 14:29)
  7. hayatımda izlediğim en berbat reklamlardan biri.. böylesine potansiyelli bir şirket nasıl olur da böylesine dandik reklamlar çekebiliyor, anlamak zor.. görür görmez kanal değiştirilesi.. çok kötü..
    (kowalski, 04.08.2009 22:55)
  8. kim ne derse desin amacına ulaşmış reklamdır.
    (hipoaktivite, 04.08.2009 22:56)
  9. sarp apak'ın kilo aldığını gözlemlediğim reklamdır.
    (hypnotica girl, 04.08.2009 23:50)
  10. turkcell genel müdürünün açıkladığı üzere reklamın avea'nın melis birkan'lı reklama bir gönderme olması söz konusu değildir çünkü reklam çok önceden çekilmiştir. o bunu çok hoş bir tesadüf olarak açıklamış ama biz...
    (elladan tinuviel, 04.08.2009 23:53)
  11. (delikli nane, 05.08.2009 00:01)
  12. sarp apak'ı her gördüğümde gülme hissi uyandıran reklam. çok sevimli. yirim.
    (çokdaumrumda, 05.08.2009 00:07 ~ 27.08.2009 15:25)
  13. iş adamı görünümlü ıssız adamın rap yapmasıyla beni hayattan soğutan reklamdır.neden rap i kullanırlar anlamıyorum.halbuki herhangi birine gidip "hacı toplantıya geç kaldım.başıma bir şey gelmeyecekse çok meraklıyım." deyip anlatsa derdini.biz de dilimizi ısırmasak ? ha cemalciğim ?
    (parvenu, 05.08.2009 00:14 ~ 22.08.2009 16:56)
  14. o ıssız adam olacak şahsın kırpılmamış koyunu andıran saçlarından fenalık geldi her reklam çıktığında. ayrıca sarp apak ziyadesiyle besiye çekmiş kendini fakat gayet yakışmış kendisine, zira sevimli bir şahsiyet zaten. insanın onu görünce yanaklarını sıkası geliyor.

sonuç olarak kanımca ziyadesiyle vasat bir reklam, beğenmedim, sevmedim.
    (delinin zoruna bak, 05.08.2009 00:40)
  15. bu adam ıssız adam değil mi? evet. bu adama ayda 4 gb kotalı internet yetmez.

(bkz: anladın sen onu)
    (substance, 05.08.2009 00:46)
  16. ıssız adam'ın bir boy büyük takım elbise giydiği reklamdır.
    (delikli nane, 05.08.2009 00:54)
  17. sarp apak'ın muhtemel aldığı bir pehlivan rolü için, öyle böyle değil bayağı kilo aldığına şahit olduğumuz reklamdır.

zaten reklam sonucunda kendisine verilen tepkiler hanimiş, çok şirin, aman da aman, ne sevimli tadında...

eskiden olsa roaar tepkileri olurdu ortamlarda hey gidi hey.

işte kilo alınca birden şirinleşirsiniz hemcinslerim, dikkat!
    (cokfesat, 05.08.2009 01:11 ~ 01:11)
  18. anlamsız itici garip ve heyecanı olmayan reklam.
    (bmw850csi, 05.08.2009 01:33)
  19. türkcell son dönemde çektiği reklam filmleriyle insanları markalarından ve reklamlarından soğutmaktadır.gerek varmısın yokmusunda yarışan mevlüt'ün oynadığı reklam,gerekse bu reklam insanlara acı çektirmekten başka bir şey değildir.
    (persa, 05.08.2009 01:37)
  20. o kadar sürüp de bir bok anlatmayan reklam.lan olum şimdi nasıl bağlanıyoruz nete? o cihaza mı para ödüyoruz,yoksa aylık bir ödeme falan mı var turkcele'e ya da ikisi birden mi?bir anlat da...
    (oradaydım, 05.08.2009 01:37)
  21. turkcell in artıl cılkını çıkardığı reklamdır,her seferinde çıta biraz daha aşağıya düşüyor
    (tozpembehayallerdenardakalantoz, 05.08.2009 10:11)
  22. sinir olunan şarkının dile takılması durumunun çok klişe bir örneğini gösteren reklamdır. bir bakıma insanların diline takarak amaçlarına da ulaşıyorlar. mantıksızlık da yok değildir. toplantıya 10 dk kalmış, adam dosya laptopta diye üzülüyor. sen önce vapurdan in de iş yerine yetiş, dosyayı sonra düşünürsün.

(bkz: saçma sapan reklamlar)
    (kizilotesi, 05.08.2009 10:12)
  23. (bkz: itici)
    (albertkamuvicdanı, 05.08.2009 10:15)
  24. turkcell'in "akılda kalıcı olsun, dillere dolaşsın da ne kadar sikindirik olursa olsun" felsefeli reklamlarının sonuncusu. sanki bunca yıldır 3g ile yetiştiriliyordu işler memlekette... ayrıca toplantıya 10 dakika kalmış, cemal hünal devesi hala vapurda, iş yerine varmasına daha en az yarım saat var. maille dosyayı gönderdin diye aferin mi diyecekler? vınn sayesinde bu arkadaşın toplantıya geç kalması hoş mu görülecek sormak istiyorum bu über yaratıcı reklamcı arkadaşlara...

ayrıca:

-gerçekten freestyle mıydı kanka o? oh yeah man! oh yeah!
    (attila the hun, 05.08.2009 10:30)
  25. hangi işadamının vapur ile işe gittiğini merak ettiren reklamdır.*
    (eden, 05.08.2009 11:01)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil