bu duruma karşı çıkmak için
atatürkçü olmak gerekmez. şahsen ben işin içine atatürk'ü karıştırmadan da bu olayın korkunçluğunu kavrayabiliyorum, üstelik atatürkçü de değilim bildiğim kadarıyla. size de tavsiye ederim, siz de kavrayın, çoktan beyniniz yıkanmadıysa.
cemaatlerin iğrenç faaliyetleriyle ilgili söylenen her şeye "yok öyle bir şey hahaha" diyen bir keçiboynuzu her daim çıkar, ama görüyoruz ki bu konuda böyle bir durum pek de söz konusu değil. en utanmadan, en adamın gözünün içine bakıla bakıla yapılanı olduğu için belki de. ben öğrencilik hayatımda hiç yurtta kalmadım fakat kuzenlerim ve arkadaşlarım vasıtasıyla birçok kere karşılaştım bu "x tane adam topla istersen bedava kal" durumlarıyla. keşke atıyor ya da abartıyor olsaydım ama üzgünüm.
çoluğun çocuğun beynini yıka, sonra demokrasi memokrasi. sokayım öyle halk iradesine de, halka da affedersin. bir de islam paydasında buluşuyorsunuz, bütün o iyi niyetleriniz buna hizmet ediyor ya, ben ki müslüman değilim, elinizden şu müslüman insanların da islam'ın da tez elden kurtulmasını dilerim. amin.