son şovuna giderek yerlere yattığım,bazı esprileri gerçekten süper olan, normal insan yapsa gülünmeyecek espriler de yapan ama güldüren,işte bu yüzden cem yılmaz olan şahsiyet...
"insan var istanbula bakıyo aşka gelio şair oluyo
insan var istanbula aynı yerden bakıyo ulan istanbul sen büyüksün ben de büyüüm ananı tikicem senin" diyerek insanın bakış açısının tepkiye etkisini yorumlayan zaaat..
tartışmasız , türkiye'de şu an itibabiyle tek komik olan kişi.kendi alanında son derece iyi olması ve de ota boka karışmaması sebebi ile çekilemeyen şahsiyet.ünlü olup kendi işi dışında başka bir işle ilgilenmeyen tek insan.
pek bir açık sözlü , porscheyi sorunca, silah zoruyla mı geliyor insanlar gibi pişkin cevaplar verebilen insan. politikayı, dini şovundan uzak tutarak uzun ömürlülüğünü koruyan dili uzunumsu
komik ve zeki bir adam.. fakat bu kadar komik olarak algılanması da insanların kabullenmesinden kaynaklanıyor.. ortam içinde bi kişi "eğitim şart" dediği zaman herkes gülmekten yerlere yatıyor..acaba bunu söleyen ben olsaydım böyle gülen olurmuydu??