görseller
cem ceminaycem ceminay

belki ilginizi çeker
  1. · johnny walker
  2. · biz de abarttık ama kekini kabarttık
  3. · soyada uygun isimler koymak
  4. · manyak ibne götveren
  5. · cem gemini
  6. · riziko
  7. · oray eğin
  8. · silence is busy
  9. · otoban şeritlerini saymak
  10. · aklı fikri sekste olan erkekler
gündem
  1. · kar yağarken hissedilen duygular
  2. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  3. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  4. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  5. · yasaklanması gereken şeyler
  6. · zongul ducks
  7. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  8. · sarılmak
  9. · frapan

cem ceminay  

sayfa  / 2
  1. yılların power fm dj'i, son dönemlerde numberone fm'de sabah programı yapar, robin williams'a benzer, az biraz amerikanyalıdır
    (illusion, 22.04.2004 09:59)
  2. atv'deki programda tek amacı ortalığı karıştırmak olan ve bunu her fırsatta radyo programında söyleyen dj
    (riso, 22.04.2004 11:20)
  3. radyo programlarında yanında matmazel dediği fransız ekolünden bir hanım kız olan disk sürücü *
    (laudatedominumvesperaedidominica, 24.04.2004 02:17)
  4. uzun yıllar önceden beri bildiğim, "cem ceminay in the morning" diye cingılı olan programını keyifle dinlediğim lakin bir dönem bir tv kanalında program yapmaya başladıktan sonra denyoluğuna hükmettiğim ve bir daha dinlememe cezası verdiğim dj.
    (solti, 24.04.2004 03:18)
  5. çok az izlediğim akademi türkiye'de her söylediğine katıldığım insan, bu kadar seveceğimi tahmin etmezdim..
    (bınar, 30.05.2004 00:56)
  6. bir programında yanında ona yardımcı olan dostlarının adını ve soyadını teker teker sayan ve beni yerlere yıkan açık yürekli adam *
    (bkz. jack daniels)
    (bkz. johnny walker)
    (kornish, 30.05.2004 01:07)
  7. canım türkiyem sloganı ile konuşmalarına başlayan dj
    (tekne, 31.05.2004 17:11)
  8. gereksiz lüzumsuz bir adamdır bu cem ceminay hatta özetle budur:

anadolu ateşi adıyla yayınlanan ama halk arasında türküstar diye bilinen yarışmadan bahsediyordu. ilk bölümünü cumartesi gecesi izledim ve jüri üyelerinden biri takıldı gözüme.

8 veya 9 ağustos'tu. yayınımı bitirip stüdyodan çıkmıştım ki arkadaşım ceyhun yılmaz aradı. bir radyoda sizden bahsediyorlar, aç hemen dedi.

açtığımda, biri erkek 3 kişi rumelihisarı konserleri'nin gazete ilanlarından birini okuyup dalga geçiyorlardı isimlerle. biz de sunay akın'la oynadık ya hisar'da.

bizim kim olduğumuzu bilmediğinden bahsediyor, sunay akın'ın ne iş yaptığını dalga geçerek soruyordu bu adam.

bizimle ilgili kısmını geçelim.

isimleri okumaya devam etti ve erkan oğur'la ismail hakkı demircioğlu konserinin ilanına geldi. sonraki diyalog aynen şöyle:

- kim bu erkan uğur (oğur olma ihtimali aklına gelmiyor sürekli uğur diyor) tanıyor musunuz kızlar?

- türkücü galiba, belki de arabeskçidir...

- ne işi varmış o zaman rumelihisarı'nda. gitsin başka yerde türkü söylesin!

- hi hi hi... (kızlar adamın her söylediğinden sonra sürekli kikirdemekte.)

- peki bu ismail h. demircioğlu kimmiş?

- ay valla hiç tanımıyoruz...

- isminin içinde h var. bu h ne demek kızlar?

- he de hacının h'si olabilir. (gülüşmeler, kahkahalar...)

- bu adamların ne işi var rumelihisarı'nda, tanımıyoruz biz bu adamları.

biraz türkü dinleyen, biraz sanatçıya saygısı olan bir insanın kanını donduracak bu sohbet üzerine ceyhun yılmaz telefonla arayıp bahsettiği isimlerin kimler olduklarını ve yaptığının ayıp olduğunu uzun uzun anlattı bu adama.

yayında canım cicim dediği ceyhun için telefonu kapattıktan sonra da bir ton laf söyledi sunucu bey.

şimdi erkan oğur'a, ismail hakkı demircioğlu'na bunları yapan adam, bir türkü yarışmasında jüri üyesi.

programı hazırlayanlar hangi akla hizmet alıp o adamı oraya koymuşlar, anlamak mümkün değil.

http://www.vatanim.com/ nihat sırdar' ın 06/10/2004 tarihli yazısıdır.
    (selim ışık, 09.01.2005 03:48)
  9. yavaş yavaş şirinliğini kaybeden ve artık itici bulmaya başladığım kendisini herşeyi kötülemeye şartlandırmış kişi. (geçmişte çok severdim buna rağmen programını hala dinlerdim)
    (riso, 04.05.2005 19:40)
  10. kültür zararlısı.
    (selim ışık, 30.12.2005 19:29 ~ 11.07.2006 20:19)
  11. sabah sabah kafamızın zikilmesini sağlayan,deneyimli radyo insanı.ben çok küçükkenede vardı.yine var.alkışlanası insan.
    (konser ve acacagi, 30.12.2005 21:33)
  12. pazartesi itibariyle radio n de sabah saatlerinde ayça şen'in yerine şovuna devam edecek olan şahsiyet.
    (olahabeoy, 16.02.2006 11:39)
  13. itü 2005in en iyileri şeysinde en iyi dj seçilmiştir.

anket oldu mu bilmiyorum o da ayrı tabi.
    (cursedpower, 28.03.2006 00:20)
  14. genel olarak deli zekasından kayda değer ürünler sunsa da kastırık cümleleri ile buna spreyle bok püskürten insan.
    (pudra, 28.03.2006 21:09)
  15. fanatik galatasaray'lıdır. her sene numaralı tribününden kombine bilet alır.
    (invisigoth, 12.04.2006 04:27)
  16. "akdenize köpek balığı gelmiş..iyi tatiller türkiye!" diyen dj kişi..
    (absinthe, 26.08.2006 00:27)
  17. seda sayan nın penislisi.
    (selim ışık, 05.11.2006 00:39)
  18. sabahları cinsellik kokan muhabbetler yapar.işe gidene kadar dinlersiniz.kadınlar arar seks konuşurlar.dinlenir.
    (italyan, 01.01.2007 21:45)
  19. kombine biletiniz iptal diyerek hasta fenerli emlakçı yada tabir-i caizse küfürbaz metini kendinden geçiren, güzel telefon şakaları yapan bir insan..
    (emrahin annesi, 23.01.2007 03:36)
  20. sabah kalkmışsın işe okula gidiceksin radyoyu açıyosun bi adam bağırıyo bas bas tüm enerjisi üstünde yine, işte o cem ceminay. ismi de bi garip zaten neyse yorum yapmadım.
    (radioslave, 21.02.2007 18:18)
  21. telefonda sesi inanılmaz seksidir...
    dişleri de acaip güzeldir,doktor özene bezene yapmış dedirtir.
    caddebostan'da oturmaktadır,yazın donuyla caddebostan plajında görülebilir.
    bunun dışında bağdat caddesi mevkiinde de sık sık karşılaşmak mümkündür.
    gerçek hayatta sanıldığının aksine alçakgönüllü,sevimli bir kişilik...
    gülümseme sebebi...
    (bkz: ailecek seviyoruz)
    (sos, 21.02.2007 18:37)
  22. power fm den sonra hiçbir yerde eski karizmayı yakalayamadığını düşündüğüm artık baymaya başlayan bir radyocu. hiç bir artısı kalmamıştır. akşamları bay j gibi güçlü bir rakibi vardır. sabahları geveze.
    ayça şen sanki onun olduğu yerden kaçmaktadır ki ayça şen bir tanedir.
    prensesin hatırına dinlerdim eskiden ama artık hiç çekilmiyor. sürekli maç muhabbeti yapması da iğrenç bir mide bulandırıcılık.
    (secretisfreedom, 13.03.2007 13:47)
  23. sadece sesini duyduğum dönemlerde acaip seksi sandığım, televizyonda görmemle karizmayı çizdirmiş dj. onu televizyonda görmek bir dönem erol evgin'e aşık olanların bir anda kel olduğunu öğrendikleri an yaşadıkları hayal kırıklığı ve şokla eşdeğerdir kanımca. yıllar geçtikçe esprilerinin beyninden hızla belden aşağı bölgesine kaydığı gözden kaçmamaktadır. böyle giderse ayaklar altına kadar ineceğiyse kaçınılmazdır. andropoza girdiğini düşündüğüm şahsiyetin 10 küsür yıldır türkiye'de yaşamasına rağmen neden hala aksanlı türkçe konuştuğunuysa anlamakta güçlük çekiyorum.
    (dulcinea, 10.07.2007 23:39)
  24. amerikalı sanırım. çok iyi türkçe konuşuyor.
    (stairway to heaven, 01.08.2007 08:42)
  25. ismini jam jammin i diye telaffuz ederek gülümsetmiş olan insan. aynı hareketin daha kaşarlısını yapan oray eğin'in aksine sempatik bir adama benziyor.
    (funkychild, 14.08.2007 02:48 ~ 02:49)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil