görseller
cem şancıcem şancı
cem şancıcem şancı
belki ilginizi çeker
  1. · bruker
  2. · author
  3. · allah kızlara güvenseydi zar koymazdı
  4. · ayastefanos yalnızı
  5. · hepiniz orospu çocuğusunuz
  6. · kadınların orospuluk switchi doğuştan on geliyor
  7. · level
  8. · hayal silgisi
  9. · boğaziçi sözlük
  10. · şen çancı
gündem
  1. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  2. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  3. · 29 kasım 2009 barcelona real madrid maçı
  4. · ezel
  5. · boylumlama
  6. · mutluluk veren küçük şeyler
  7. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  8. · düdüklü tencere
  9. · yuda şemun

cem şancı  

sayfa  / 3
  1. ''centilmenler için adım adım kötü kızlarla flört rehberi, kızlar âşık olmaz , son derece kızsal sorunlar: makyaj, alışveriş, erkekler ve ilk öpücük ,aşkatür , doğa üstü sevgi altı , yandık! kızlar etrafta başımız belada , eyvah! yine kızlar kazandı'' adlı romanları yazan, zamane kızlarının nasıl yozlaştığını, aşkı ayaklar altına aldığını mizahi bir anlatımla işleyen mutlaka okunması gereken yazar. * * * *
    (forsaken, 18.11.2004 22:04 ~ 22:04)
  2. ayrıca bir dönem level dergisinin yazı işleri müdürlüğünü de yapmış olan, artık chip dergisinin haber merkezi bölümünde yazan şahıs.
    (forsaken, 20.11.2004 13:58)
  3. (untouchable, 07.10.2005 21:11)
  4. kızlarını ipliğini pazara çıkarmış bu yüzden kızlarsız yaşayamayan aptallar ve kızlar tarafından genelde sevilmeyen bir yazar. "kadınlarda orospuluk switchi doğuştan on geliyor" lafıyla kızların davranışlarının dengesizliklerinin sebeplerini açıkça anlatmış takdir edilesi heykeli dikilesi adam.
    (bkz: allah kızlara güvenseydi zar koymazdı)
    (alayinaisyan, 31.10.2005 19:50 ~ 19:50)
  5. (gelecegim, 17.01.2006 00:00)
  6. çocukluk dönemimde(tahminen ilkokulun sonları ve ortaokulun başları) okuduğum, liseye kadar bütün kızların kitaplarında anlatılanlar gibi komplocu, fettan olduğunu düşünmeme yol açan yazar. eğlenceli kitapları var; ama bazen kadın düşmanlığını abartıyor.
    (twinkle, 17.01.2006 00:16)
  7. level dergisindeki oyun incelemelerine bayıldığım,dergiden ayrılması okuyucular arasında infial yaratan ,chip bünyesine geçen ve yazdığı kitaplarla yine belli bir kalite tutturmayı başaran isim.
    (advoscotch, 17.01.2006 16:50)
  8. (bkz: bruker)
    (bkz: author)
    (ben bilmem beyim bilir, 01.03.2006 18:25)
  9. chip dergisinin haber müdürü.
    (therion, 01.02.2007 19:35)
  10. ekşi sözlükte yazarlığına son verilmiş author nickli şahıs. aynı zamanda 'ben kadınları çözdüm hoca' felsefesinin temsilcisidir. kadın erkek ilişkilerini mizahi bir dille kitaplarında anlatır ve kitapları çok satar. aldatmak üzerine çok sayıda yazısı mevcuttur.
    (dirk nowitzki, 24.02.2007 08:25)
  11. bir kadın olarak eğlenerek okuduğum yazar. orospuluk switchi doğuştan on gibi bir sloganla tanınıyor olması esasen böyle bir cümle sarfetmiş olması üzücüdür ama fazla da ciddiye almamak gerekir.
    çok eğlenceli bir bakış açısı, keyifli bir kurgusu vardır kitaplarının. kitap okumayı sevmeyen erkek kardeşleri okumaya alıştırmak için de özellikle idealdir.
    (kedikara, 09.01.2008 23:03)
  12. gerçekleri yazan, muzip yazardır. kendisini küçük yaşlardan itibaren okumam sebebiyle kitaplarında bahsettiği kadın tiplemelerinden uzak bir insan oldum. üstelik okumamdan kaç yıl geçerse geçsin hala yazdığı karakterlerin gerçek hayattan yansımalarını görünce gülümseten yazardır.
    (dide, 10.01.2008 01:12)
  13. `son derece kızsal sorunlar: makyaj,alışverik ve ilk öpücük` isimli kitabıyla "ayastefanos yalnızı" kitabını arka arkaya okuyan bünyede birinci ağızdan hikaye anlatıcılığına hayranlık, dışardan anlatıma ise hafif bir yabancılık uyandıran iyi yazar.
    (karanlıkta, 05.08.2008 14:42 ~ 14:42)
  14. turk e dergi ile yaptığı röportajı okumak için

http://turkedergi.com/...

adresi ziyaret edilesi yazar.
    (karanlıkta, 11.08.2008 23:33)
  15. çok adam gibi bir adam. her şeyin ötesinde kurgu ile gerçek arasındaki çizgiyi çok iyi ayırt etmiş, sanal dünyada ayrı, iş yaşamında ayrı, edebiyat dünyasında ayrı bir çizgi tutturmuş; ama karakterinden ödün vermemiş biri benim gözümde.

müthiş bir yazım zekası olduğuna inanıyorum.

(bkz: ayastefanos yalnızı)
    (karanlıkta, 01.09.2008 16:40)
  16. author nick'iyle ülkemizdeki ilişkilere eleştirel yaklaşımıyla dikkat çeken romancı. bilim kurgu geçmişi ve bilgisiyle de hayranlık uyandırır. şu sıralar çeşitli kanallarla senaryo çalışmaları yürüten yazarın üslubu hakkında karşıt ve keskin görüşler yer almaktadır. yer yer, ülkemizdeki sınıf savaşımındaki gerilimi insanların suşi yeme özgürlüğüne bağlayan nadir dima. doyum olmayan muhabbetiyle insanı sabahlatıp uykusundan eden dost insan.
    (rufio, 01.01.2009 05:21)
  17. kadınları bu kadar aşağılamasına rağmen hayran kitlesinin oldukça kabarık bölümünün kadınlardan oluştuğunu görünce; "acaba" diyorum terslik mi var?

sabah sabah böyle düşünürken bağlananların çoğunun kadın veya kızlardan oluştuğu okan bayülgen programları geldi aklıma. benzer tutum onda da var ve hayran kitlesinin çoğunluğu yine belli. ve tabi ibrahim tatlıses gibi nice örneğiyle değerlendirdiğimde normal olan bu galiba sonucuna ulaşıyorum.

genellemeleri hiç sevmem ama hani diyorum; sanki kadınların hoşlandığı profil; bazılarının iddia ettiği gibi "piç erkek modeli" bir idol mü?

sabah sabah böyle şeyler düşündürdüğü için sayın şancı'ya da teşekkür mü edeyim? inandığı tanrısına mı havale edeyim? bilemedim.

yalnız güne böyle başlamak günümün boktan geçeceğine delalet.
    (impossible, 31.07.2009 08:08)
  18. uzun zamandır level almıyorum ama temmuz 2009 level'ında 150. sayısından dolayı tam sürüm olarak call of juarez'i verince level, alayım dedim ve bir göz gezdirdim. direk gözüme çarpan posta idaresinde bir okuyucunun "cem abi geçen ay çok sessizdi, neler oluyor?" şeklindeki sorusuna "alev alev güzel dilberler beni çok meşgul etti geçen ay, sonra bir baktım dergi çıkmış." cevabını vermesiydi. ne diyelim cem şancı, ben level'ı almaya başladığımda yıl 2000 şubat civarlarını gösteriyordu. o zamanlar da bu tarz yazardın
    , yıl olmuş 2009 hala aynı yazılara devam. halbuki ne güzeldi cem şancı leveldan ayrıldığında...
    (knuckle, 31.07.2009 09:49 ~ 12.11.2009 18:29)
  19. anti-kahraman author meğersem bizim eskilerin cem abisiymiş de yeni öğrendim. daha 14-15 yaşlarında ergen bir veletken level'daki kızlarla dalga geçen yazılarını zevkle okurduk (sinan akkol nişanlısı gelince tüm yazdıklarını unutup esas duruşa geçmesiyle dalga geçerdi). level'dan ayrılınca da üzülmüştük.
    şimdi düşünüyorum da sanırım ergenliğin verdiği denyolukla beğeniyormuşum kendisini. kızların evrimini tamamlamadığını yazardı da komik bulurdum. meğer harbi harbi takıntısı varmış karşı cinse karşı. itü vadi yürüyüşünden itibaren (daha önce de yazıyor muydu bilmiyorum) saçma sapan şeyler yazan author da kendisiymiş ya vay anasını sayın seyirciler... bir de el aleme acayip mesajlar yollayıp mahkemelik olmuş.
    (barrak obama, 30.09.2009 19:11 ~ 19:12)
  20. son günlerde facebook'u sömürüyor. arkadaş listenizdeyse farketmişsinizdir.

ekşi sözlük'ü bıraktıktan sonra -ki bana göre, sonunda herkesin tak deme sınırına geldi ve kıçına bir tekme vuruldu- tüm interaktif platformlarda - ki ekşi sözlükte bu platformların hepsine birer birer ayar vermiş, dedikodusunu yapmış, beğenmediğini her türlü sözle ifade etmişti- yazdığı her şeyi facebook sınırları içinde duyurma merakına girdi.

ana sayfada sadece cem şancı ve yazdığı yazıları "share" ile duyurma atraksiyonları var . sanırım bu hareketinin tek amacı vardır. kendisini sevenlerin (!) takip etmesini kolaylaştırmak. kendisi gibi oradan oraya, sözlükler arasında mekik dokumayanlar için hazır metinlerini okuma fırsatı ve kolaylığı amacında. sağolsun. çok iyi ve düşünceli bir insan (!).

her geçen gün bu durum beni şaşırtıyor. zira author değil de cem şancı olarak kendisini doygun bir insan, erdemli bir insan hatta olgun bir insan olarak tanımış, öyle olduğunu varsaymış, tahmin etmiştim.

meğersem daha 15 yaşında yeni ergen olmuş oğlan çocuğuymuş. takip edilmeyi, ünü, popfpoflanmayı ne kadar çok seviyormuş. bıkmadı usanmadı yıllardır.

o yaşta bir insan önce külahını önüne koyar ve bir düşünür. vakti gelmiştir. bu zamana kadar ne yaptım, ne oldum. ne doğru ne yanlıştı. bir analiz eder. yavaş yavaş kendini tekrar etmeyi bırakır. kenara çekilir ve yıllarca sömürdüğü beyinleri biraz dinlendirir. ünlü olmak böyle bir şeydir. hani günümüz aktör/artist/sanatçı/şarkıcı kişilerin de taktiği bu değil mi? yüzümüz eksimesin trendi.

kendisinin de bunu bir hatırlaması gerekiyor. biraz çekilsin kenara da kendisini merak ettirsin. yazacaklarını biriktirsin. eminim yeniden döndüğünde şimdikinden çok daha sevilen biri olacak. aksi takdirde bu bıktırma taktiği ters etki değil tam etki yaratacak ve bir müddet sonra "amaaaan author mu, salla, hep aynı şey" sözleri sıklaşacak.
    (komiknickbulamadim, 04.10.2009 09:28)
  21. (author, 08.10.2009 10:09)
  22. turk e dergi yle yaptığı röportajı okuduktan sonra kendisiyle ilgili düşüncelerimin tam tersi yönde değiştiği yazardır.akıllı adam.
    (someofthepeoplenoneofthetime, 08.10.2009 18:45)
  23. level alma sebebimdi kendisi. özellikle dandik oyunlarla ilgili köşesinde yazdıklarını okurken altıma sıçmaya ramak kaldığını hatırlıyorum çoğu zaman. mesela monkey wrench conspiracy denen über salak oyunu anlatmıştı çok kısa. gebermiştim.
    (zaknafein, 08.10.2009 19:00)
  24. "keşke sadece level'daki oyun incelemeleriyle hatırlasaydım" diye düşünüyorum kendisi için.
    (hypnotica girl, 09.10.2009 22:34)
  25. yıllardan 2000, dergilerden level, yazarlardan ise cem şancı, emo the unlucky polar bear 15 yaşında sivilceli dombili bir ergen. o zaman kızlarla aram o kadar iyi değil kendimizi bilgisayar oyunlarına vermişiz dakikalar saatler, saatler günler, günler haftalar olacak şekilde oyun oynuyorum. özellikle de strateji oyunları oynadığımı göz önüne alınca insan bir rehbere sahip olmak istiyor, ve genelde bu tip oyunları yazan kişi de cem şancı olduğundan her ay kendisinin yazdığı 5-6 sayfayı okuyup kah oyun hakkında i kah yazarın dünya görüşü hakkında bilgi edinme şansına sahip oldum.
    birsıra tabanlı strateji oyununda nasıl maden ele geçirilirken bile kadınlara laf atmasını o zaman garip bir davranış olarak görmemiştim. hatta lara croft düşmanlığını destekleyip ' he he aferin lan cem abi' diyerek alkış tutmuş ve hatta yandık! kızlar etrafta, başımız belada adlı eserini de bir kız tanıma rehberi olarak kütüphaneme katmıştım. ha içerdiği yazıları uygulamaya kalkınca ne oldu 17 yaşına kadar yanlış rehberlik sonucu solo takılmaya devam ettik. ne zaman ki 'hacı oyun konusunda süper adam da bu işlerden pek anlamıyor yeaa' kanaatini getirip karşı cins taktiklerine kulak tıkadım anca o zaman bazı münasebetlerim oldu.
    neyse efendim gel zaman git zaman yıl olmuş 2009 ve ben görüyorum ki cem şancıhiç değişmemiş. 40ına merdiven dayamış bir kişinin hala ergen zatların kanına girecek şeylerden başka birşey yazamaması gerçekten üzücü bir şey.
    (emo the unlucky polar bear, 10.10.2009 00:01 ~ 00:04)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil