kim demiş ki şarkısıyla tanınan, hatta pek bir sevindirik eden, dön bana isimli şarkısıyla ise hüzne boğduğundan "keşke hiç tanışmasaymışız" diye düşündüren şarkıcı, türkücü. severek izliyoruz.
düzeltme sebebi: (bkz: başlığın yazarın üstüne kalması) durumu..
"dön bana" adlı parça ile kalbimi kazanmış kişidir. o parçaya öyle bir klip çekilmiş ki ayakta alkışlıyorum, sonunda bu kadar başarılı işler görmek insanı mutlu ediyor.
dön bana adlı vasat şarkıyı çektiği klibi sayesinde vasat üstüne çıkarmış müzisyen. biraz paramparça aşklar ve köpekler tadı var klipte. ama benim en sevdiğim sahneler evlerin sıradan olup pencereden muhteşem deniz manzarası yerine bildiğimiz apartman manzaralı olması. kendime yakın hissettim açıkçası.
2004'te gittiğim tarkan konserinde ön grup olarak çıkan rebel moves'la ilk kez karşıma çıktığında kimdir,necidir bilmediğim,kendi albümü çıktığında "ben bu adamı bir yerden tanıyorum" söylemleriyle yaptığım araştırmada 2 sene önce grubun solistinin grup elemanlarını tanıtırken öğrendiğim ismiyle konserin kalan süresi boyunca "ceeeeeeeeeeeem" diye bağırdığım adamla aynı kişi olduğunu farkettiğim,yakışıklı mı yakışıklı,televizyondan gördüğüm kadarıyla utangaç ve mütevazı insan,insan üstü(bence)...
gece yolcuları grubunun ilk albümünün, 2005’te “ıstanbul attack” ın “istanbul geceleri” albümünün, 2005 yılının sonunda ise yine “gece yolcuları, gece yolcuları-2; albümünün prodüktörlüğünü üstlenmiştir. ayrıca ilk albümü olan "kendimce" günümüzde piyasalardadır. eski grupları için;
(bkz: waiting for the china) ,(bkz: china band) olarak da geçer
(bkz: rebel moves)
basçı, prodüktör, müzisyen, kedi delisi, uzun ötesi boylu, uzun saçlı, kızların pek bir beğendiği yakışıklı şahsiyet. özellikle güneş gözlüğünü takıp kafasını kaldırdığında pek bir havalı olur.
rebel moves ile kendisini türkiye'ye -ve hatta dünyaya- takdim etmiş, şimdi kendimce albümüyle ortalığın tozunu attırmakta.
2.albüm için beste çalışmalarına çoktan başlamıştır.
güzel iltifat eder, ikizler burcu erkeğidir.