görseller
cem özkancem özkan
cem özkancem özkan
belki ilginizi çeker
  1. · ben böyleyim
  2. · bu alemde kendimi tek geçerim
  3. · dön bana
  4. · ağlamak
  5. · melek yüzlü şeytan
  6. · hüzün veren gitar soloları
  7. · dünyanın en seksi erkekleri
  8. · kim demiş ki
  9. · eski sevgilinin ardından söylenenler
  10. · kendimce
gündem
  1. · author
  2. · yeşim salkım
  3. · geniş aile
  4. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  5. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  6. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  7. · ahmet kaya
  8. · hipofiz bezi
  9. · big cat s diary

cem özkan  

1. kim demiş ki şarkısıyla tanınan, hatta pek bir sevindirik eden, dön bana isimli şarkısıyla ise hüzne boğduğundan "keşke hiç tanışmasaymışız" diye düşündüren şarkıcı, türkücü. severek izliyoruz.
    düzeltme sebebi: (bkz: başlığın yazarın üstüne kalması) durumu..
    (evanescence, 27.01.2007 14:28 ~ 09.06.2007 04:12)
  2. aynı zamanda rebel moves'un bassçısı olan müzisyen.
    (kejura, 27.01.2007 14:35)
  3. "dön bana" adlı parça ile kalbimi kazanmış kişidir. o parçaya öyle bir klip çekilmiş ki ayakta alkışlıyorum, sonunda bu kadar başarılı işler görmek insanı mutlu ediyor.
    (the girl with red hair, 11.03.2007 03:51)
  4. (bkz: dön bana)
    (cankush, 11.03.2007 18:59)
  5. dön bana adlı vasat şarkıyı çektiği klibi sayesinde vasat üstüne çıkarmış müzisyen. biraz paramparça aşklar ve köpekler tadı var klipte. ama benim en sevdiğim sahneler evlerin sıradan olup pencereden muhteşem deniz manzarası yerine bildiğimiz apartman manzaralı olması. kendime yakın hissettim açıkçası.
    (betty blue, 11.04.2007 17:45)
  6. klibi ve solosu güzel olan pişman aşıklar için yaraya tuz olabilen şarkı bu durumlarda klibi izlenilmemelidir kanımca
    (elessar, 27.04.2007 19:32)
  7. ağlamak diye bir şarkısı vardır.. dinlenilesidir. sözleri de şöyledir.
    ağlamak
    gözlerinden akmasa kalbinden akacak
    dışarıya vurmasa içinde kanayacak

kaçmak olmaz
    sana hiç yakışmaz
    bilirim hiç sevmezsin
    tüm bu duygulardan nasibini alıp
    kabullenmelisin

belli ki hayatında sevgiyi tatmamışsın
    belli ki bugüne kadar hiç aşık olmamışsın

ağlamaktan korkma canım
    böyle de çok güzelsin
    ağlamaktan çekinme canım
    böylede çok güzelsin

she whispers'a gitsin benden...
    (madalyonun güzel yüzü, 04.05.2007 16:51)
  8. bildiğim kadarıyla 2006 tarihinde kendimce adlı albümü çıkarmış bass gitarda ve vokalde kendisi yer almakta.
    en sevdiğim parçası melek yüzlü şeytan..

bir elinde cennet
    bir elinde cehennem var
    bakışı beni buz kestirir
    öpüşüyse eritir

bir bakar bir daha bakar
    dokunansa tadmak ister
    hele bir de tattın mı
    o senden esaret ister

nedir bu çektiğim benim senden
    ne zaman akıllanacağım ben
    melek yüzlü şeytan
    sana fena kapıldım ben
    melek yüzlü şeytan
    beni ne hale getirdin sen
    (jack daniels, 04.05.2007 18:30)
  9. nedense ilk gördüğüm anda popstar yarışmasındaki bayhana benzetmem nedeniyle anında soğuduğum kişilik.
    (chericheri, 04.05.2007 20:38)
  10. televizyonda tesadüfen "dön bana" isimli şarkısının klibini görmemle farkettiğim şarkıcı.. ki şu an şarkıcıdan çok klibin yönetmenini merak ediyorum.
    (mordevrim, 17.05.2007 13:40)
  11. halen 94.5 k rock fmde dj lik yapan ve yaptığı albümle bir kez daha takdirimizi toplayan başarılı müzisyen .
    (semihagalar, 04.07.2007 00:42)
  12. 2004'te gittiğim tarkan konserinde ön grup olarak çıkan rebel moves'la ilk kez karşıma çıktığında kimdir,necidir bilmediğim,kendi albümü çıktığında "ben bu adamı bir yerden tanıyorum" söylemleriyle yaptığım araştırmada 2 sene önce grubun solistinin grup elemanlarını tanıtırken öğrendiğim ismiyle konserin kalan süresi boyunca "ceeeeeeeeeeeem" diye bağırdığım adamla aynı kişi olduğunu farkettiğim,yakışıklı mı yakışıklı,televizyondan gördüğüm kadarıyla utangaç ve mütevazı insan,insan üstü(bence)...
    (kaptanınteknesinebendebinecem, 04.07.2007 01:16)
  13. kendisi ayrıca rap müzikle ilgilenir. bir çok rap albümünde katkısı vardır.

(bkz: istanbul attack)
    (bkz: nefret)
    (kelamishnikov, 25.07.2007 02:40)
  14. gece yolcuları grubunun ilk albümünün, 2005’te “ıstanbul attack” ın “istanbul geceleri” albümünün, 2005 yılının sonunda ise yine “gece yolcuları, gece yolcuları-2; albümünün prodüktörlüğünü üstlenmiştir. ayrıca ilk albümü olan "kendimce" günümüzde piyasalardadır. eski grupları için;
    (bkz: waiting for the china) ,(bkz: china band) olarak da geçer
    (bkz: rebel moves)
    (lastrose, 21.09.2007 12:01 ~ 12:05)
  15. basçı, prodüktör, müzisyen, kedi delisi, uzun ötesi boylu, uzun saçlı, kızların pek bir beğendiği yakışıklı şahsiyet. özellikle güneş gözlüğünü takıp kafasını kaldırdığında pek bir havalı olur.
    rebel moves ile kendisini türkiye'ye -ve hatta dünyaya- takdim etmiş, şimdi kendimce albümüyle ortalığın tozunu attırmakta.
    2.albüm için beste çalışmalarına çoktan başlamıştır.
    güzel iltifat eder, ikizler burcu erkeğidir.

http://www.cemozkan.net
    http://www.cemozkan.com
    (pembe domuz, 13.10.2007 21:37)
  16. dön bana, benim hayatımın bir kesitini anlatıyor. çok kısaca, yaşanan aşk ve arkasından hüzün.
    (kaybeden tribi, 29.03.2008 20:16)
  17. melekler korusun adlı dizinin tema şarkısı ben böyleyimi seslendiren müzisyen
    (heroine, 08.06.2009 14:17)
  18. (bkz: bu alemde kendimi tek geçerim)
    (bellek hanım, 06.09.2009 04:58)
  19. dizi soundtrackları dedin mi ismi en başta olan kişi. kıraç'tan aldı bayrağı gidiyor.

(bkz: melekler korusun)

(bkz: es es)
    (komiknickbulamadim, 27.09.2009 16:54)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil