celibon   

adana çık aradan

1. dördüncü nesil yazar. hoş gelmiş...

(bkz: itü sözlük karşılama komitesi)
    (bo, 01.10.2007 17:07)
  2. @2139411 nolu girisiyle yüz kaslarımı geren, güldüren, sanıyorum ki yeni yazar. selam olsun.
    (karamelize ekmek, 16.12.2007 02:57)
  3. bence bir insanın samimiyeti, seni kendine ne kadar yakın gördüğü, doğum gününde arayıp da "nice mutlu yıllara iyi ki varsın" demesiyle veya "abi şehir dışından iki arkadaşım gelecek ama hiç param yok onları gezdirmek için bana biraz borç verebilir misin?" sorusuna cevap olarak "ayıp ediyosun atla gel kadıköy'e bi 100 lira vereyim eline geçince geri verirsin" demesiyle ölçülmez.

bence bir insan, ancak "ee bana bira ısmarlayacaktın hadi ısmarla bakalım" lafına cevaben "senin biralar var ya, o biraları bi tane inek içti, sonra o inek dağa kaçtı, tam ben dağa çıkıp ineği yakalayacakken dağ yandı bitti kül oldu, ama söz en kısa zamanda telafi edecem" diyerek yapılmış planların yattığını çekinmeden söylediğinde, -sözde- suçunu da kabul edebilerek mahçup olduğunda gerçek samimiyetini göstermiş olur.

ahanda celibon'la aramızda da böyle bir samimiyet doğdu işte. hem de çok basit bir "ben var ya, bir bakışta aşık olunacak kızım biliyonuz mu?" minvalindeki girisine istinaden "slm, asl?" şeklinde attığım tamamen geyik amaçlı bir mesaj sayesinde doğdu. bu mesaj sonrası arkadaşlığımız ilerleyip "iş çıkışı müsaitsen gel beraber maç izleyelim"den tut da "sakın bilet alma ben seni konsere beleşe sokacam"a kadar ilerledi. ha ikinci örnek yattı o başka, ama gene de eksilen bir şey olmadı.

uzun lafın kısası, hayatıma giren güzel insanlardan birisidir kendisi. büyük ihtimalle çok istemesine rağmen gelemediği 5 ağustos 2008 goran bregoviç istanbul konserinin ayrıntılarını anlattığımda rengi kırmızı-mor arası bir şey olup gayet çirkinleşecek ama olsun, gene de severim kendisini.
    (chaghdash, 06.08.2008 04:25)