bu sene gerçekleşen fuarın giriş ücretinin hafta içi:15 hafta sonu 10 milyon olduğu, lakin 3 milyon olsa bile gitmeye değmeyecek fuar, tabi bedava bilet baldan tatlıdır. fuar'a ucuz bilgisayar parçası veye ucuz alet almak için gitmek isteyen boşuna yorulmasın çünkü bu sene standlarda satış yapılmıyor.
1 saat 20 dakikalık e5 çilesinden sonra 3 saatte şöyle bir göz atılabilen fuar. millet e-kolay standından aşkına* mail atıyor , arılar* sözlük sevdasında.
fuji standındaki yeşil başlı manken kızla arkadaşım arasında geçen diyalog cebit ziyaretimi daha da renklendirmiştir.
- bi fotonuzu çekebilirmiyim?
- tabii buyrun*
- * ... gülmeseydin daha iyi olurdu.
- ...*
ta ebesinin........eee....şey pardon beylükdüzü'nün tepesinde olan bir fuar olduğu için gitmeye üşendiğim fuardır. kısa bir hesapla ve benim zevkimin gerektirdiği zamanı göz önünde buludurunca gitmenin zarardan başka bir işe yaramayacağını anladım. 3 saat gezmek sanki pcnet'te resimlere bakmak gibi bir şey olacaktır bana göre. şöyle daha merkezi bir yerde yapsalar ne güzel olurdu her gün giderdim...
yeterince profesyonel olmayan, bilişimden çok cep telefonu fuarı izlenimi veren ama yine de eğrisiyle doğrusuyla byük gelişme kateden takip edilmesi farz, başarılı sayılabilecek bir etkinlik
koskoca fuar alanında her daim kalabalık olan yerlerden biri de bir ingilizce dil okulunun standı idi. bilişimle alakasını çözemediğim bu standda 5 tane monitörden oynatılan matrix modlu inek - kareteci dövüş filmi sanıyorum yüzlerce kişinin baştan sonra defalarca izleyip "aha bak la bak ehehe" nidalarıyla yolu tıkamasına sebebiyet verdi.amd standındaki muhteşem* esmer manken varken ineğin seyredilmesini eshefle kınıyorum.
bilgisayar sektöründen git gide kopan fuar. cep telefonu ve gsm firmalarının gövde gösterisi yaptığı, seksi stand kızlarının bir şeyleri tanıtmaya çalıştığı fuar haline geldi. yine de bilişim sektörünün en iyi fuarıdır. şehrin göbeğine alışveriş merkezi açacağımıza fuar merkezi açmayı akıl etsek katılımcı sayısı da yükselir, fuarlara da bir kalite gelir belki.
bu yıl * 6-11 eylül tarihleri arasında düzenlenecek, dünyanın ikinci büyük bilişim fuarıdır. salıdan cumaya kadar giriş 20 milyon iken, cumartesi pazar 10 milyondur.
yarın beylikdüzü tüyap'ta başlayacak bilişim fuarı. koskoca 10. salon türk telekoma ayrılmış olup, standın tam ortasına kocaman bir internet cafe yerleştirilmiştir. bu salondan 9, 8, 7. salonlara doğru ilerledikçe turkcell, avea, vodefone, nokia, panasonic gibi firmaların standlarına erişilir ki bu yolculuk sırasında türk telekom ilkelliğinden medeniyete doğru ilerlemiş gibi hissedersiniz. yine bilişimle alakasız birçok firma da küçük standalarına bir masa sandalye bir de plazma televizyon koyarak tanıtım yapmaya çalışacaklardır.
mini etekli kız bolluğunda kameralı cep telefonları epey çalışacaktır ve güzel medyamızın bunu 4-5 dklık haber yaparak ana haber bülteni'ne koyacaktır. her sene olduğu gibi..